Tengusia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 BAZAREK świeczki, świecznik, podstawka !!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiecznik-podstawka-swieczki-dla-omena-128446/#post11539599 Quote
Tengusia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 jest pan ktory zainteresowal sie Omenkiem, pan mieszka pod Czestochowa, w domku, pracuje w domu, pies do domku nie do budy czy kojca ... bedzie kontaktowal sie z Mosii - trzymac kciuki mocno mocno :mad: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Tengusia']jest pan ktory zainteresowal sie Omenkiem, pan mieszka pod Czestochowa, w domku, pracuje w domu, pies do domku nie do budy czy kojca ... bedzie kontaktowal sie z Mosii - trzymac kciuki mocno mocno :mad: mocno trzymam :kciuki: Quote
maciaszek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Tengusia']trzymac kciuki mocno mocno :mad:Nie bij, nie bij... TRZYMAMY :) !!! Quote
agaga21 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :evil_lol: ależ ten pan zostanie prześwietlony!!!! :evil_lol::diabloti: Quote
mosii Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 agaga21 napisał(a)::evil_lol: ależ ten pan zostanie prześwietlony!!!! :evil_lol::diabloti: nie chce byc w jego skórze:diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='agaga21']:evil_lol: ależ ten pan zostanie prześwietlony!!!! :evil_lol::diabloti: RTG na miejscu ;) Quote
agaga21 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mosii napisał(a):nie chce byc w jego skórze:diabloti: jak przeżyje i nie zrezygnuje to będzie wiadomo ze warto było poczekać...a pan będzie najszczęśliwszym posiadaczem białego prosiaczka:loveu: na świecie!!! Quote
ab-agnieszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Trzymam mocno kciuki oby to byl ten czlowiek stworzony dla bialaska Quote
mosii Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no! Pan przyjedzie do mnie na 16:diabloti: kurcze denerwuje sie:roll: Quote
amikat Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Trzymam kciukasy....... oby pan był najlepszy na świecie!!!!!! Grzejcie RTG na prześwietlanie! Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 zaciskam :kciuki: czy już przyjechał? :cool3: Quote
agaga21 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a to dzisiaj ma być cos wiadomo? to w takim razie ja też zaciskam kciuki!!!:thumbs: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 nikt nic nie pisze wiec moze ja cosik napisze ... :roll: OMENEK MA DOMEK OBY OBY TO BYL TEN JEDYNY !!!!!! :multi::multi::multi: Jak tylko Mosii sie zjawi to napisze cos wiecej, z wiesci ktore ja mam to pan wyszedl pozytywnie, cala rodzinka z duzym sercem do psow, zakupili juz wszystko co trzeba bylo, mieli amstaffke ale im odeszla [*] jakas choroba, byla leczona u dobrego weta ... cala reszte relacji to czekamy na Mosii. Oczywiscie do Mosii jedzie kolejny psiak, nasza sierotka odebrana z interwencji z dzialki :evil_lol: bo wkoncu nie mozna pozwolic by Mosii sie nudzila :diabloti: Omenka widzialam w sumie kilka razy w zyciu ale strach jest, czy bedzie mu dobrze, czy beda go kochac tak jak my kochamy nasze psy ... oj kto poznal tego lobuza wie ze nie mozna go nie kochac :loveu: Pieniadze ktore zostaly (hotel jest oplacony do 12.01) i ktore ja zbieram caly czas zostana przeznaczone na naszego "dzialkowicza" ;) Quote
mosii Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ............. no i pojechał:multi::multi::multi: Państwo bardzo fajni, przyjechała cala rodzina, pan, pani i syn, wszyscy bardzo przejęci i zachwyceni Omenem. Omciu od razu pokazał swoje rózki:diabloti: wsciekali z Belka az cały dom chodził, a państwo sie tylko smiali, sa bardzo wyrozumiali i kochający zwierzęta. Za dwa tygodnie jestem umówiona na kawkę u Omcia w domu, ale jestem bardzo dobrej myśli:multi: Quote
mosii Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no pojechal:loveu: państwo zawsze chcieli miec asta, znalezli suke wyrzucona z auta, leczyli u najlepszych wetów w cz-wie, ale sunia zmarła w nocy... Omen od razu do nich spasował, wychodząc złapał tylko swoja ulubiona piłke na sznurku i nawet sie nie obejrzal za mną:evil_lol: wskoczył do auta i tyle go widziałam drań:roll::diabloti: Quote
andzia69 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 cudownie!!!!:multi::multi::multi::multi: jak sobie pomyslę o tych biedach krótkowłosychw ten mróz, to:placz::placz::placz::placz: u nas dzisiaj w dzień było -14.....nie chcę myśleć ile było w nocy:shake: a bokserka, którego szukamy jak nie było tak nie ma:-( pewnie zamarzł gdzieś w lesie bidulek... Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000 http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976 Quote
agaga21 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a to drań!!! :diabloti::evil_lol::loveu: cuuuudoooownieeee!!!!!!!!!!! omenku,bądź grzeczny i szczęśliwy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [CENTER]:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: [/CENTER] Quote
ab-agnieszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Co za cudowne wiadomosci super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wspaniale!!!!1 Omen powodzenia!!!! :loveu: Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tengusia napisał(a):niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000 http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976 szczerze , to przeczytałam same tytuły tych wątków i nie wiem czy płakać czy cieszyć z tego , że Omen ma dom :roll: Ale cieszę się , że biały wariot ma rodzine i trzymam kciuki by oni rozumieli , że to pies wirażka , anie posąg ;) Quote
maciaszek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wspaniałe wiadomości :multi: :multi: :multi:. Quote
Recommended Posts