Tengusia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Mosii co tam slychac u bialaska ??? jak pierwsza noc ??? chodz tu natychmiast i pisz szybciutko bo inaczej znow cie nawiedze i sama se zobacze :diabloti::diabloti::diabloti: Malwaszka widzialam Boba sznaucera slodki jest choc jakis taki mruczacy jakos nie mialam odwagi do niego raczki wyciagnac :evil_lol: no i z pewnoscia fryzjer by mu sie przydal :eviltong: Quote
mosii Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :diabloti: no jestem,jestem. Zgodze sie z Tengusia, ze jestem w białym absolutnie zakochana:loveu: od pierwszego wejrzenia na dworcu:loveu: Merytorycznie rzecz opisując, pies jest absolutnie prawidłowy, az za bardzo moim zdaniem ale ale.... ma potworny poziom hormonów(całe sczescie ze juz była kastracja) kopulowac chce wszystko co sie rusza, wszystko jedno z jakiej strony i non stop:evil_lol: oj zle mu z tym musiało być. Ale wszystko jest na dobrej drodze uwazam. Rzeczywiscie troche potrafi sobie poszczekać, ale z klatki wypuszczany jest dopiero jak przestanie, wiec błyskawicznie sie nauczy o co chodzi. Ładnie idzie do klateczki jak przychodzi pora. Klatke mam w kuchni takze mam go na oku cały czas, jest przy posłaniach dla psów, takze mam nadzieje, ze obserwując psy tez sie uczy, spokojnego odpoczywania przede wszystkim. Wczoraj juz biegał z całym stadem, nawet troche z terrorystą Lakusiem:evil_lol: Jak dla mnie Omen nadaje sie do adopcji na juz, dla kogos kto mieszka w domu z ogrodem, ma klatke i podstawową wiedze nt psow, bardzo by sie cieszył z psiego towarzystwa:loveu: dobra teraz fotki Quote
agaga21 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mosii, czy jest szansa na kilka zdjęć Omenka w nowym miejscu?:cool3: Quote
mosii Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :lol: u Tengusi na rękach i wieczorne zabawy a wszystko i tak sie do tego sprowadza:lol: Quote
agaga21 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='mosii'] :lol: u Tengusi na rękach i wieczorne zabawy tu jak taki wielki szczeniorek wygląda!!!:loveu::evil_lol: Quote
mosii Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 bo to jeszcze szczenior jest, ja dałabym mu rok ale pewnie z 1,5 ma tu w klatce Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ech no w nim porpostu nie da sie nie zakochac i ta jego rozowa mordka :loveu::loveu::loveu: mi to on przypomina prosiaczka z kubusia puchatka wypisz wymaluj tylko ze bialy a nie rozowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mysle ze w styczniu odwiedze Omenka razem z moim TZtem :mdrmed: musza nam tylko wolne weekendy spasowac :cool3: Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tengusia napisał(a): a ja mysle ze w styczniu odwiedze Omenka razem z moim TZtem :mdrmed: musza nam tylko wolne weekendy spasowac :cool3: a może wczesniej ze mną? :razz: tylko musi się moja Pepa ustabilizować bo źle znosi leki i boję się ja zostawić :placz: Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='malawaszka']a może wczesniej ze mną? :razz: tylko musi się moja Pepa ustabilizować bo źle znosi leki i boję się ja zostawić :placz: jak najbardziej jest ZA :grins: a za twoja Pepe trzymam mocno kciuki :glaszcze: Mosii wyslalam ci pw :cool3: zerknij prosze i odpowiedz :p Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='mosii']Białasek:loveu::loveu: jejku, jaki prosiak kochany!:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
mosii Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Omen bierze te leki które zostawiła Tengusia ale je normalna karme, brit dla duzych ras, zdjecia sa z przed chwili i nie widac zadnych objawów alergii:cool3: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 zaje2bisty ryjeczek :loveu::loveu: http://img379.imageshack.us/img379/3396/img7231un2.jpg Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ale nochalek ma trochę pocharatany, myślałam że to właśnie jeszcze objawy tej alergii Quote
mosii Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 to chyba pozostałosc po tym spuchnięciu:roll: ale mamy na swoim koncie, pierwszy bardzo duży sukces! Omen sam zorientował sie, ze moze przekierowac energie! szczekał szczekał i nagle (po dwóch dniach) zaczał sie bawic zabawkami, nie histerycznie, nie rozgryzac z nerwów ale sobie popychac i ogryzac flak po piłce do kosza, a potem kija. Oczywiscie chwalenia nie było konca, a nastepnym razem wchodząc do klateczki, poszczekał z minute i zabrał sie za piłke:multi::multi: Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 mosii, w takim tempie zrobisz z niego wzorowego psa-niezastąpionego towarzysza człowieka!super ze omen zaczyna łapać o co chodzi na tym świecie;) Quote
mosii Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 tez sie bardzo ucieszyłam:multi:zwlaszcza ze sam na to wpadł bardzo bym chciała zeby ktos go pokochał i docenił, to naprawde wspaniały pies, młodziutki, niepobudliwy(nie biore pod uwage hormonów:diabloti:) łagodny do innych psów, zero histerii, jak dla mnie- ideał:loveu: ale to młody pies, który sie nawet piłka nie potrafi bawic, nic nie potrafi, ktos go po prostu sobie kupił i miał, nic wiecej, duzo mamy do nadrobienia ale sa postepy:loveu: Quote
mosii Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Omen ma w mosznie jądro:-o kiedy dokładnie miał robiona kastracje?????? i czy on nie był wnętrem?? :-o Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :crazyeye: jak to?kastaracja była z tydzień temu, może półtora Quote
mosii Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 moze był wnętrem i teraz mu to jądro zeszło:crazyeye: no macam macam i cos ewidentnie jest, moze jakiś skrzep ale pierwszy raz takie cos widze:roll: Quote
malawaszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 eee może to obrzęknięta moszna? albo stan zapalny się zrobił? Quote
Recommended Posts