Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

Posted

Mosii co tam slychac u bialaska ??? jak pierwsza noc ??? chodz tu natychmiast i pisz szybciutko bo inaczej znow cie nawiedze i sama se zobacze :diabloti::diabloti::diabloti:

Malwaszka widzialam Boba sznaucera slodki jest choc jakis taki mruczacy jakos nie mialam odwagi do niego raczki wyciagnac :evil_lol: no i z pewnoscia fryzjer by mu sie przydal :eviltong:

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti:

no jestem,jestem.
Zgodze sie z Tengusia, ze jestem w białym absolutnie zakochana:loveu: od pierwszego wejrzenia na dworcu:loveu: Merytorycznie rzecz opisując, pies jest absolutnie prawidłowy, az za bardzo moim zdaniem ale ale.... ma potworny poziom hormonów(całe sczescie ze juz była kastracja) kopulowac chce wszystko co sie rusza, wszystko jedno z jakiej strony i non stop:evil_lol: oj zle mu z tym musiało być. Ale wszystko jest na dobrej drodze uwazam. Rzeczywiscie troche potrafi sobie poszczekać, ale z klatki wypuszczany jest dopiero jak przestanie, wiec błyskawicznie sie nauczy o co chodzi. Ładnie idzie do klateczki jak przychodzi pora. Klatke mam w kuchni takze mam go na oku cały czas, jest przy posłaniach dla psów, takze mam nadzieje, ze obserwując psy tez sie uczy, spokojnego odpoczywania przede wszystkim. Wczoraj juz biegał z całym stadem, nawet troche z terrorystą Lakusiem:evil_lol:

Jak dla mnie Omen nadaje sie do adopcji na juz, dla kogos kto mieszka w domu z ogrodem, ma klatke i podstawową wiedze nt psow, bardzo by sie cieszył z psiego towarzystwa:loveu:

dobra teraz fotki

Posted

ech no w nim porpostu nie da sie nie zakochac i ta jego rozowa mordka :loveu::loveu::loveu: mi to on przypomina prosiaczka z kubusia puchatka wypisz wymaluj tylko ze bialy a nie rozowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja mysle ze w styczniu odwiedze Omenka razem z moim TZtem :mdrmed: musza nam tylko wolne weekendy spasowac :cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):

a ja mysle ze w styczniu odwiedze Omenka razem z moim TZtem :mdrmed: musza nam tylko wolne weekendy spasowac :cool3:

a może wczesniej ze mną? :razz:

tylko musi się moja Pepa ustabilizować bo źle znosi leki i boję się ja zostawić :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']a może wczesniej ze mną? :razz:

tylko musi się moja Pepa ustabilizować bo źle znosi leki i boję się ja zostawić :placz:

jak najbardziej jest ZA :grins:

a za twoja Pepe trzymam mocno kciuki :glaszcze:

Mosii wyslalam ci pw :cool3: zerknij prosze i odpowiedz :p

Posted

Omen bierze te leki które zostawiła Tengusia
ale je normalna karme, brit dla duzych ras, zdjecia sa z przed chwili i nie widac zadnych objawów alergii:cool3:

Posted

to chyba pozostałosc po tym spuchnięciu:roll:

ale mamy na swoim koncie, pierwszy bardzo duży sukces!
Omen sam zorientował sie, ze moze przekierowac energie! szczekał szczekał i nagle (po dwóch dniach) zaczał sie bawic zabawkami, nie histerycznie, nie rozgryzac z nerwów ale sobie popychac i ogryzac flak po piłce do kosza, a potem kija. Oczywiscie chwalenia nie było konca, a nastepnym razem wchodząc do klateczki, poszczekał z minute i zabrał sie za piłke:multi::multi:

Posted

tez sie bardzo ucieszyłam:multi:zwlaszcza ze sam na to wpadł

bardzo bym chciała zeby ktos go pokochał i docenił, to naprawde wspaniały pies, młodziutki, niepobudliwy(nie biore pod uwage hormonów:diabloti:) łagodny do innych psów, zero histerii, jak dla mnie- ideał:loveu:

ale to młody pies, który sie nawet piłka nie potrafi bawic, nic nie potrafi, ktos go po prostu sobie kupił i miał, nic wiecej, duzo mamy do nadrobienia ale sa postepy:loveu:

Posted

moze był wnętrem i teraz mu to jądro zeszło:crazyeye:

no macam macam i cos ewidentnie jest, moze jakiś skrzep ale pierwszy raz takie cos widze:roll: