Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie jak to jest z tym posłuszenstwem... wystarczy troche pocwiczyc z psem, troche elementów pt mu zrobic, a z niszczyciela dominanta wychodzi super pies, ale pies musi miec przewodnika:evil_lol: uczenie zostawania jest dość proste ale do tego potrzebne sa prawidłowe relacje miedzy psem a człowiekiem.

dobrze ja w takim razie zaklepuje miejsce dla łobuza i moze rzeczywiscie z malawaszką przyjedziecie;)

Posted

mosii napisał(a):
wiecie jak to jest z tym posłuszenstwem... wystarczy troche pocwiczyc z psem, troche elementów pt mu zrobic, a z niszczyciela dominanta wychodzi super pies, ale pies musi miec przewodnika:evil_lol: uczenie zostawania jest dość proste ale do tego potrzebne sa prawidłowe relacje miedzy psem a człowiekiem.

dobrze ja w takim razie zaklepuje miejsce dla łobuza i moze rzeczywiscie z malawaszką przyjedziecie;)

suuuper ja w takim razie jutro pojade do lecznicy i dowiem sie jak z jego zdrowiem i jakiego leczenia potrzebuje a potem bede umawiac sie z Malawaszka na transport tylko ze nastepny weekend jestem w pracy :roll: mam wolny piatek ale znowu nie wiem jak Malawaszka dysponuje czasem :roll: ... jakos tam sie zgadamy ;) psiak jest bardzo grzeczny w samochodzie to najwyzej Malawaszka sama ci go przewiezie :oops: :Rose:

Posted

[quote name='mrófffcia']Jak widzę już wybraliście to ja dzwonie jutro i odwołuje hotel teraz nie wiem czy zgodzą się na branie jakiegokolwiek psa ze schronu..

Omenek trzym się i zachowuj grzecznie :)

zawsze mozesz powiedzieć że pies ma domek ;)

Posted

Omenek.... Byłam w klinice w sobotę wieczorem. Psiak wyglądał jak prawdziwy omen. Mordka spuchnięta jak balon! Z dziurek z których wyrastaja wąsy sączyła sie krew. Podobnie z opuszków łap. MASAKRA. Kotlet siekany wygląda pięknie przy tym obrazku.

Dostał leki przeciwuczuleniowe, kroplówki. Nos zaczął klęsnąć. Myślę ze to alergia na jakiś podany lek. Nie pokarmówka!
wieczorem poczuł sie na tyle dobrze ze pociął miskę plastikowa po karmieniu na wiórki p 1 cm!!!

Kiedy do kliniki przyjechałam w niedzilę Omen był juz o wiele lepszy. Dostaje Royala "hypoalergenic" - tak na wszelkie "W". Mordka sklęśnięta, lekko różowa okolica nosa. DUŻO lepiej. Myślę ze na dniach do odbioru!!!!!

Posted

łojej...to sie chłopak naprzezywa...

tak sobie mysle ze faktycznie....w schronie nie karmili royalem wiec alergia na lek jest prawdopodobna...dobrze by było ustalic na co...na antybiotyk po kastracji?

Posted

amikat napisał(a):

wieczorem poczuł sie na tyle dobrze ze pociął miskę plastikowa po karmieniu na wiórki p 1 cm!!!

zasada nr ileś tam :evil_lol: bullowate jedzą tylko z miski metalowej :diabloti: bo plastik mało wytrzymały :cool1:

Posted

Dziewczyny Ozzy mi tak zapuchł po antybiotyku ....zaraz poszukam jakim ....tyle ze my się wstrząsu anafilaktycznego dorobiliśmy przy tym , bo on alergik :cool1:

Lincospecttin czy jakos tak :roll:

Posted

tak jak pisala Amikat Omenek ma sie juz dobrze, w piatek czeka nas wycieczka do Mosii, tutaj prosba do Malawaszka o zgranie naszego wyjazdu !!! jesli ty nie bedziesz mogla jechac to pojade sama pociagiem ale nie ukrywam ze autkiem bylo by milej i przyjemniej :loveu:

dalej potrzebne jest wsparcie finansowe no i mysle warto rzucic juz ogloszenia adopcyjne zeby miec czas na selekcje bo teraz Omenka tak latwo nie oddam :mad:

tekst do ogloszen, dane kontaktowe i dane dla przelewu sa podane w pierwszym poscie zapraszam do POMOCY ;)

Posted

Wrzuciłam z powrotem Omena na stronę schroniska. Namiary podałam na Ciebie Tengusiu :).

Amikat, czy 100 zł z katowickiego konta, przelane na Omena na konto Fundacji doszło? Czy pobyt w lecznicy będzie coś kosztował, a jeśli tak to ile?

Posted

[quote name='Alicja']Domi ...jakby ktoś robił bazara to ja coś wyszukam ...moze ten zegarek za pare złociszy by poszedł ... bo w gotówce na razie nie jestem w stanie pomóc :shake:

odpowiedz na twojego posta jest strone wczesniej tyle ze post przeskoczyl i zamiast na koncu pojawil sie przed twoim :lmaa:

Posted

Tengusia ja się postaram w piątek - bardzo się postaram, ale jeśli się okaże ze moja Pepa będzie musiała mieć wtedy jakieś badania to niestety zostanę z nią - wykryto u niej niefajną chorobę i to jest teraz dla mnie priorytetem :placz: jutro jedziemy na badania i może to wystarczy i zaczniemy leczenie - wtedy w piątek dam radę

Posted

malawaszka napisał(a):
a sprawdzałaś czy tam pociąg w ogóle dojeżdża???? :lol: bez urazy oczywiście mosii :evil_lol: ale na moją wieś nie da się np pociągiem dojechać :roll:

wiesz ze nie sprawdzalam bo poza tym ze hotel jest gdzies w kierunku na czestochowe nic wiecej nie wiem :eviltong: jak dostane konkretny namiar to se sprawdze :diabloti: