Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

Posted

mysle ze dzieki naszej mobilizacji pan widzi ze naprawde chcemy pomoc, ze nie zostawiamy go samego z problemem i to mam nadzieje da mu sile do walki z destrukcyjnymi upodobaniami Wafelka ;)

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem nie dostalam zadnych wiadomosci a w tym wypadku brak wiadomosci to dobra wiadomosc :cool3:

Klementynka zgodzila sie pojechac do pana i pokazac mu co i jak z klatka i z psem za co wielkie dzieki :multi: jak zawsze pomoze nam nasza kochana Amikat w transporcie klatki do pana za co tez dziekuje :multi:

jak tylko bede miec jakies wiesci dam znac ;)

Posted

Alicja mozesz przestac zaciskac kciuki ....

qur*wa mac tyle wam powiem :placz:

pies wraca z adopcji, ma jakas reakcje alergiczna nie bardzo wiadomo na jakim podlozu, w zeskrobinach wykryto ziarniaki ale to da sie wyleczyc, pan dzisiaj zadzwonil twierdzac ze pies ma alergie pokarmowa i ze on go nie moze zatrzymac bo go nie stac na karme i na zastrzyki, bo pies sie dusi a on dzisiaj jedzie w trase i nie moze psa w takim stanie ze soba zabrac ... zadzwonilam do Janki z fundacji aby dowiedziala sie czy pies rzeczywiscie ma taka diagonoze jaka pan przedstawil czy pan poprostu znalazl sobie wymowke ...

pies rzeczywiscie w momencie wydania mial reakcje alergiczna ale nie wiadomo na jakim podlozu !!!!!! ziarniaki ktore wykryto z zeskrobinach sa do wyleczenia !!!!! trzeba tylko chciec

pies wraca do lecznicy bedzie tam kilka dni, postaramy sie go zdiagnozowac ale poki reakcja alergiczna nie ustanie to nic wiecej pewnie nie ustalimy, w poniedzialek pojade zobaczyc go, odebrac umowe i dowiedziec sie jak dalej bedzie wygladac leczenie i jakie ma rokowania

faktem jest ze pan w lecznicy poprostu wzial psa i uciekl, nie wzial lekow ani nic ... odemnie napewno psa juz nie dostanie bo jesli bierzemy psa to na dobre i na zle a nie poprostu oddajemy od tak ... bo niszczy :angryy:

chcialabym tu serdecznie podziekowac Jance i Anecie ktore pomogly mi, zalatwic miejsce w lecznicy dla Wafla aby nie musial isc do schroniska jak rowniez beda probowaly zalatwic miejsce w hotelu w Cieszynie :loveu:

dzisiaj wystawie allegro cegielkowe dla Wafla oby ludzie zechcieli pomoc !!!

to chyba na tyle ...

acha pies rzeczywiscie nie umie zostawac sam w lecznicy ciagle szczeka jak jest sam wiec szukac bedziemy mu domku gdzie bedzie z ludzmi 24h :cool3:

Posted

Trzymam za psiaka :kciuki: a pan niech sie wali na ***:angryy:
jakbyśmy wszyscy mieli porzucać psy bo są chore , bo broja to 80% naszych psów siedzi w schroniskach :cool1:

Posted

[quote name='Tengusia']hotel w Cieszynie nie wypalil, mamy trzy moze cztery dni zeby cos znalezc inaczej Wafel trafi do schroniska :shake:

kurcze ciężko teraz przed świętami :-( .... a Wieliczka ?? Może tam ??

Posted

no poprostu makabra!:angryy: facet taki wydawał się porządny!:angryy: i na tych zdjęciach wyglądał jakby odrazu się zakochał w Omenie,a tu co? wyszło szydło z worka!:angryy::placz:

Neiwiem co w 4 dni można załatwić,ale chyba niewiele.:-( może hotel w Wieliczce?

Posted

[quote name='maciaszek']Co za sk.... z tego chłopa :angryy:.

Tengusiu, napisz do moda, żeby przeniósł Omena z powrotem do działu "psy do adopcji".
Wrzucę go z powrotem na stronę schroniska, namiary podam na Ciebie, ok?

jasne dzieki ;)

Posted

Co za sk.... z tego chłopa :angryy:.

Tengusiu, napisz do moda, żeby przeniósł Omena z powrotem do działu "psy do adopcji".
Wrzucę go z powrotem na stronę schroniska, namiary podam na Ciebie, ok?

Posted

mrófffcia napisał(a):
A gdzie się piesek teraz znajduje? może uda mi się znaleźć dla niego jakieś hotel w pobliżu?

psiak w tej chwili jest w klinice na Brynowie (Katowice) ma tam miejsce na trzy - cztery dni ...

Posted

koło Bogatyni jest hotel dla psów i jest bardzo dobry musiałabym tylko znaleźć nr telefonu do nich i coś załatwie ale prosiłabym w razie jakby się udało o pomoc finansową dało by rade? tam jest też szkoła dla psów więc po negocjacjach można by go na szkolenie dać a ja bym tam mogła u niego być codziennie :) i jakiś transport by się przydało ;)

pozdrawiam najpóźniej w poniedziałek dałabym znać co załatwiłam :)

Posted

[quote name='mrófffcia']koło Bogatyni jest hotel dla psów i jest bardzo dobry musiałabym tylko znaleźć nr telefonu do nich i coś załatwie ale prosiłabym w razie jakby się udało o pomoc finansową dało by rade? 100 zł już na pewno jest. Przelałam je z tzw. "katowickiego konta" z przeznaczeniem na hotel, w którym Omen miał być, ale do niego nie dotarł, bo przechwycił go pan. Choć może częścią tej stówy trzeba będzie pokryć pobyt Omena teraz w lecznicy...
Ale kasę na hotelik zbierać będziemy!
Jaki jest koszt doby w tym hotelu?

[quote name='mrófffcia']pozdrawiam najpóźniej w poniedziałek dałabym znać co załatwiłam :)Ok, to czekamy :). Dzięki :loveu:.

Tengusiu, zaktualizuj pierwszy post!

Posted

Jasne że można już wklejam :)

Szkoła i Hotel dla psów - Hodowla - Szkolenia - Tresura - Hotel - cennik

a tak jak mówie mogę też zrobić jakieś allegro na niego albo chociaż jakiś bazarek zaraz tu koleżankę zmolestuje o jakieś niepotrzebne rzeczy :) mam też zaprzyjaźnionego weta który mógłby go leczyć za groszowe sprawy które pokryje z własnej kieszeni :)

i przyznam że się w nim już zakochałam ( chodzi mi o Omena) :loveu:

a co do kosztów postaram się z nimi dogadać bo jednego gościa znam osobiście więc może coś się uda jak nie będę prosiła o wsparcie koleżankę i jakoś damy rade :)

Posted

Fakt odechciewa się ale trzeba pomóc teraz Omenowi znaleźć właściwych ludzi znających się na rasie i ogólnie sprawdzić na co jest alergikiem...i czy jest w ogóle....

oraz nauczyć go zostawania samego w domu...

ale myśle że damy rade zebrać na niego pieniążki na hotel ja postaram się ponegocjować cene jak się z nimi spotkam.