izys Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 OMEN bardzo fajne. a jak tam piesek sie czuje?? Quote
Tengusia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Bedzie wiec OMEN :multi: juz sie nie moge doczekac az chlopak wkoncu na hotel trafi :loveu: az dziw ze przez ponad miesiac nikt go nie zaadoptowal przeciez on taki sliczny :loveu: Quote
Tengusia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 jest chetny pan dla Omena :multi: rozmawialam dlugo z nim na Dniach Psa w Silesi i pan bardzo konkretny, z doswiadczeniem, z dobrym podejsciem. jedyne co trzeba Omenka sprawdzic na dzieci (do tego celu wykorzystam moje osobiste dziecie :evil_lol:) no i wizyta przedadopcyjna i kto wie moze pojdzie szybciutko :multi: Omenek jutro albo w poniedzialek jedzie do hotelu wiec najdalej we wtorek beda fotki, bedzie opis, bedzie relacja :cool3: Quote
polciuaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 no to trzymam kciuki za tego Pana.:lol: no i za ząbki Omenka,żeby nie potargał Twojego osobistego dziecięcia.:diabloti: Ps. Imie Omen mi się baaardzo podoba.:loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 kochani, 3 śliczne, młode amstaffki i zero zainteresowania!!!:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/me...dmieni-124307/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/to...staffy-124310/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/am...e-zima-124305/ Quote
Tengusia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 juz jutro Omen ma byc w hoteliku :multi::multi::multi: normlanie doczekac sie nie moge :loveu: Quote
agaga21 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 no to mam dla was coś na pogorszenie nastroju: http://www.dogomania.pl/forum/f402/amstaff-pilnie-poszukuje-platnego-dt-na-czas-kwarantanny-jego-pan-czeka-w-irlandii-121543/index4.html#post11300820 przepiękny amstaff jutro ma być uśpiony:placz::placz::placz::placz: Quote
izys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 3mam kciuki aby wszystko sie udało. Czekam na fotki dziubaska:eviltong: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 czekam na fotki Omenka z dziecięciem Twym prywatnym ;) Quote
Tengusia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Alicja napisał(a):czekam na fotki Omenka z dziecięciem Twym prywatnym ;) jutro beda fotki Omena samego bo dziecie do szkoly idzie ale w srode ma wolne (ma egzamin z gitary popoludniu :grins: ) wiec go wezme pod pache (doslownie bo tak mi wyrosl ze glowe ma na wysokosci moich ramion :-o taki kurdupel ze mnie :eviltong:) i sprawdze co tez Omenek mysli o dzieciach :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Oby sie wszystko dobrze poukladalo Quote
Tengusia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jest dobrze, pan dzisiaj dzwonil do mnie zeby zapytac co tam u Omenka i jak sie sprawy maja :multi: oby wszystko okazalo sie ok i z Omenkiem i z Panem i kto wie moze to bedzie szybciutka adopcja :modla: Quote
maciaszek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Czy Omen jest już w hotelu? Chciałabym wprowadzić zmiany na stronie schroniska. Niestety nie ma tam opcji "w hotelu", będę musiała zatem zaznaczyć "u wolontariusza". Podać Twój numer Tengusiu? Quote
Tengusia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 maciaszek napisał(a):Czy Omen jest już w hotelu? Chciałabym wprowadzić zmiany na stronie schroniska. Niestety nie ma tam opcji "w hotelu", będę musiała zatem zaznaczyć "u wolontariusza". Podać Twój numer Tengusiu? Omen do hotelu jedzie dzisiaj popoludniu jesli tylko Amikat nic nie wypadnie ;) mozesz podac moj telefon ;) Quote
maciaszek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Zmiany wprowadzone :). Jak lepiej poznasz psiaka, to dopiszę na stronie coś więcej o jego charakterze :). Quote
polciuaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dziewczyny pomóżcie! Nie wiem co robić bo takiego przypadku nigdy jeszcze nie miałam. Właśnie wracałam ze szkoły i pod moim blokiem biegał piekny,czekoladowy bullowaty psiak. Łape tylnią miał ciągle w górze i tylko leciutko się na niej co chwilke podpierał,jest wychudzony na tyle,że mogłam mu policzyć wszystkie żebra.:placz: W końcu ktoś zadzwoni po schron ( bo przecież to pies morderca ) a on w schronie w Ol sobie nie poradzi! odrazu będzie skazany na śmierć! :placz: Jeśli go jeszcze gdzieś spotkam to odrazu mu zrobie zdjęcia,chociażby telefonem ( jakość straszna,ale to zawsze coś .. ) Przykucnełam niedaleko niego i Go wołałam,ale on bał się podejść,nie uciekał ale zachowywał dystans. Zwiesił głowe i spojrzał mi głeoko w oczy,ludzie! prawie się popłakałam!:placz: Quote
Tengusia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 dogomanka jesli nie schron to DT ale o to ciezko i niewiem czy uda sie zalatwic, wiele psiakow czeka na DT i nic z tego nie wychodzi :shake: szkoda psiaka ... popytaj znajomych moze ktos go chociaz na troszke przygarnie potem mozna by kombinowac z jakims hotelikiem albo cos choc w okresie swiatecznym zalatwienie hoteliku to ciezka sprawa :shake: Quote
polciuaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Tengusia napisał(a):dogomanka jesli nie schron to DT ale o to ciezko i niewiem czy uda sie zalatwic, wiele psiakow czeka na DT i nic z tego nie wychodzi :shake: szkoda psiaka ... popytaj znajomych moze ktos go chociaz na troszke przygarnie potem mozna by kombinowac z jakims hotelikiem albo cos choc w okresie swiatecznym zalatwienie hoteliku to ciezka sprawa :shake: wiem właśnie,że będzie ciężko,ale u mnie w schronie ciężko sobie radzą nawet najsilniejsze psiaki,a co dopiero taka bida,której żebra sterczą!:shake: Znajomi napewno nie wezmą,bo wiekszosci nadal uważa,ze to jest pies zabójca!:roll: Teraz się robi zimno,on sobie nie da rady. Pozatym nikt go nie będzie dokarmiał napewno z powodu,który podałam przed momentem.:placz: Założyć mu wątek na niebieskim forum? nie wiem już sama co mam robić.. Quote
rufusowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 to przykra sprawa :-( niebieskie nie działa od czwartku...niestety z tymczasami niestety ciezko..moze ktos ze znajomych da rade....albo psiarz ktory moze go wziac i np. separowac ze swoim psem przez kilka dni.... zanim sie znajdzie jakis dt czekoladowy to moze byc pit bull red nose? albo jakis mix - jak dla mnie przepiekne psy :-( Quote
polciuaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 akurat własnie rednoski to odrózniam najlepiej.:evil_lol: on nie ma takiego koloru jak te pitki ... on jest ciemno czekoladowy..jak np. doberman czekoladowy,albo nawet ciemniejszy. Piękny jest.:-( i te jego oczy,takie błagalne spojrzenie miał! :placz: u mnie nie ma zbyt wielu psiarzy. tzn. są oczywiscie tacy co ze swoim psem chodzą,ale innymi się nie interesują. ja nie moge go wziasc,bo się rodzina nie zgadza. Cholera! :placz: szkoda,że niebieskie fo nie działa... moze tam miałby większe szanse..:( Quote
Tengusia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 dogomanka przejzyj mape dogo poszukaj dogomaniakow z tamtych okolic, jedyna szansa dla ciebie i tego psa to zrobic duzo szumu wokol sprawy (takiego pozytywnego szumu), moze jacys wolontariusze z twojej okolicy ci pomoga wszystko to znajdziesz na dogo trzeba tylko poszukac watki psiakow z waszego schroniska, z waszego miasta i tam pisac prosbe o pomoc ;) Quote
polciuaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dzięki za rady Tengusiu.:) Teraz poprostu pisałam to co mi ślina na język przyniesie,bo strasznie mnie ten psiak poruszył,no ale cóż..taka siła bullowatych jest.:lol: Zaraz mu założe wątek,porozsyłam to po znajomych i po dogo . Może coś się uda zdziałać.:) EDIT: on był mniej więcej taki : albo nawet ciemniejszy,wspianiału pies.:loveu: Dobra,kończe już tego offa,bo to w koncu wątek Omena.:) Quote
Tengusia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Omen juz w hoteliku, pies kochany i przytulasny, strasznie spragniony kontatku z czlowiekiem, na koty w klatkach nie zwrocil uwagi, do samochodu wsiadl bez problemu. Psiur ma otarcia na lapach dzieki temu ze lapach i zaczerwienienia zapewne od stania w moczu (jak to w schronisku). Pan o ktorym byla juz mowa kilka razy bardzo zainteresowany i zniecierpliwiony, jutro jestem z nim umowiona w hoteliku poniewaz chce zobaczyc jakie on bedzie mial podejscie do Omenka i jak Omenek na niego zareaguje (wkoncu pieski znaja sie na ludziach) cos czuje ze to bedzie szybciutka akcja i ze nas bialas juz nie dlugo bedzie grzal dooopke w nowym domku :multi: ale ciiiii bo zapesze i cio wtedy .... jutro beda zdjecia, bedzie relacja i beda wiesci dobre badz zle jesli chodzi o pana :roll: Quote
polciuaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 wspaniale,ze Omenek juz w hotelu.:) trzymam kciuki za spotkanie Omenka z Panem.:lol: Quote
Recommended Posts