Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izys napisał(a):
gdyby nie moj psiak nawet bym nie wiedziala ze takie forum jest, adoptowalam go miesiac temu i od tego czasu tu jestem:eviltong:

Izunia ja wiem tak polowa z nas tu funkcjonuje.
Buziaki dla Ciebie i tej malej krowki ktora robi Ci przemeblowanie w domu.:loveu:

Posted

kurde, jestem blondynka:eviltong: a udało mi sie jakoś normalnie wkleic :loveu:Dracusia:loveu: Ogryzka zdjęcie.:lol: Normalnie jestem pełna dla siebie podziwu:evil_lol:

Posted

izys napisał(a):
kurde, jestem blondynka:eviltong: a udało mi sie jakoś normalnie wkleic :loveu:Dracusia:loveu: Ogryzka zdjęcie.:lol: Normalnie jestem pełna dla siebie podziwu:evil_lol:

Brawo brawo to i tak szybciej Ci sie udalo niz mi:evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
co do imienia to mi chodzi po glowie Fargo :roll:

nieeeee...Bianco super brzmi!i fajnie do niego pasuje:eviltong:
ale to ty zdecydujesz.mi się od razu Bianco spodobało, żadne inne:diabloti:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
[quote name='agaga21']jednak nie wytrzymałam i wstawiłam białasa na profil...może ktoś się dorzuci do skarbonki na hotelik dla niego:
Logowanie do nasza-klasa.pl

Wiedzialam ze to zrobisz :lol:
Super :multi:

jakże mogło by być inaczej....przecież mam słabość do blondynów:evil_lol:

Posted

Agaga21 mam jeszcze jednego blondyna w podpisie moze jego tez umiescisz na NK juz dlugo czeka na domek mial byc adoptowany w Gliwicach bylam nawet na wizycie przedadopcyjnej ale niestety mlodzi ludzie byli niecierpliwi i kupili sobie innego:-(

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Agaga21 mam jeszcze jednego blondyna w podpisie moze jego tez umiescisz na NK juz dlugo czeka na domek mial byc adoptowany w Gliwicach bylam nawet na wizycie przedadopcyjnej ale niestety mlodzi ludzie byli niecierpliwi i kupili sobie innego:-(

zrobione:cool3:

powiedzcie mi dlaczego nie mogę umieścić piątego banerka w podpisie?

Posted

agaga21 napisał(a):
ale niektórzy mają po 5 a ja tylko 4...jak mam dodać piąty?
Tu nie chodzi o ilość, ale o ich rozmiary. Podpis nie może być większy niż 100x500 pikseli. Jak dodasz 5 banerek, to Twój podpis będzie nieregulaminowy.

Posted

agaga21 napisał(a):
podejrzewam że Pitbullowa Mamcia jest za duza...ale nic dziwnego-po tylu ciążach;) ...szkoda,na razie nie będę zmieniać.

ewentualnie wez sobie mniejszy banerek - widzialam takie - MamyP to ten kolejny tez Ci sie zmiesci :)

Posted

maciaszek napisał(a):
Tu nie chodzi o ilość, ale o ich rozmiary. Podpis nie może być większy niż 100x500 pikseli. Jak dodasz 5 banerek, to Twój podpis będzie nieregulaminowy.

podejrzewam że Pitbullowa Mamcia jest za duza...ale nic dziwnego-po tylu ciążach;) ...szkoda,na razie nie będę zmieniać.

Posted

maciaszku bardzo dziekuje za wsparcie :loveu::loveu::loveu:

co do naszego bialego (przyznam ze nie bardzo podoba mi sie imie Bianco wiec pozwole sobie jeszcze poszukac innego :eviltong: ) jest troszke inaczej niz pisalam, psiak jedzie na hotel z poczatkiem tego tygodnia, moze nawet w niedziele a potem z hotelu pojedzie do szpitalika na kilka dni gdzie go wykastruja i beda obserwowac dzien lub dwa, potem wroci spowrotem na hotel.

pieniazki dla bialego mozna wplacac juz teraz na konto fundacji podane w pierwszym poscie, co prawda kastracja jest darmowa ale za hotelik placic trzeba ;) wplaty koniecznie z dopiskiem "darowizna na hotel dla asta"