Marta_Ares Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 nie ma to jak husky w zaprzegu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Amor Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 pusia2405 napisał(a):No proszę, zaprzęgowiec pełnym pyskiem;). Teraz ten zaprzęgowec leży i śpi... :evil_lol: Od czasu treningu go nie poznaje. :) Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Witam witam :loveu: Jak to nikt galerii nieodwiedz hmmm :eviltong:? Jak tylko zobaczylam Amorka to natychmiast do was przypędzilam. Hmmm jesli moglabys zdradzic z jakiej hodowli masz go :cool3:? Ja rowniez kochana narzekam że żadko kto moja galerie odwiedza-moze dopomozesz :diabloti:? Quote
Amor Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Nera- napisał(a):Witam witam :loveu: Jak to nikt galerii nieodwiedz hmmm :eviltong:? Jak tylko zobaczylam Amorka to natychmiast do was przypędzilam. Hmmm jesli moglabys zdradzic z jakiej hodowli masz go :cool3:? Ja rowniez kochana narzekam że żadko kto moja galerie odwiedza-moze do pomozesz :diabloti:? Pies jest z hodowli "Przystanek Alaska". Jeśli chcesz by twoją galerię odwiedzało więcej osób komentuj ich zdjęcia :eviltong:.Może to nie jest zbyt orginalny pomysł, ale ja tak robię. Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Amor napisał(a):Pies jest z Hodowli "Przystanek Alaska". Jeśli chcesz by twoją galerię odwiedzało więcej osób komentuj ich zdjęcia :eviltong:.Może to nie jest zbyt orginalny pomysł, ale ja tak robię. Moge podkrasc pomysl :diabloti: Quote
Amor Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Nera- napisał(a):Moge podkrasc pomysl :diabloti: Jasne :lol: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cześć :) piękny haszczak :loveu: http://i37.tinypic.com/2w33sif.jpg słodko wygląda w tym koszyku :loveu: http://i36.tinypic.com/33arq4w.jpg a tu jaka dumna minka :) i ten brudny pycholek :lol: Pozdrawiamy. Quote
Amor Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Zdjęcia z dzisiejszego spaceru : Amor łapiący śnieżkę Radość ze śniegu ;) Zimowy krajobraz Próba zakopania się w śniegu nie powiodła się. ;) Łapanie płatków śniegu Chyba się tym nie na je. Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 swietne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: fajniutkie umaszczenie ma:loveu: Quote
moni83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jakie sliczne zdjecia,Amorek jest przeslodki i widac ze ma duza radosc na sniegu:D:D:D:Dog_run: Pozdrawiam:buzi: Quote
pusia2405 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Zimowy haszczak, coś wspaniałego:loveu:!! Quote
Amor Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Październikowe zdjęcia z plaży: Łapanie węzełka... No i złapany: Uciekanie ;) Z wodą za pan brat... :lol: Ucieknie mu ,czy ją złapie? Spacer nad morzem Ostatni bieg o zmroku... Quote
moni83 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Super tak pobiegac po plazy8-) Milego dnia zycze:razz: Quote
Amor Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Bez odwiedzających nie ma zdjęć ...:-( Quote
moni83 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nie martw sie :calus: do mnie tez prawie nikt nie przychodzi..tak to juz bywa,pewnie potrzeba troche czasu-sama nie wiem :hmmmm:;) Ja z ogromna checia poogladam fotki pieknego Amorka8) Milego popoludnia zycze:p Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 właśnie, właśnie :p Poproszę fotki :cool3: Quote
Amor Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Dziękuje, niedługo dam zdjęcia... :) Quote
Amor Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Wczoraj był trening mam fotki. Niestety nie z treningu bo jak już pisałam nie ma na nich właścicieli. Nie wszystkie fotki pokaże, bo jest ich wiele.Dam je na "raty". Zabawa z Czakiem: Najpierw padli sobie w objęcia... Potem przyszedł inny haszczak, ale on nie lubił samców. Dlatego się z nimi nie bawił. Jednak Amor i Czak baraszkowali dalej. Co Amorek mówi Czakowi? Najwyraźniej Czak wolał zająć się zabawą. Czak zadał Amorowi cios... Amor nie pozostał mu dłużny. :evil_lol: Czakuś zły :diabloti: Odpoczynek Cały zaprzęg (Widac tylko uszy Amora).Zdjecie zrobione przez pana Roberta (trenera). Skład : Szary, Eskimo, Syberia, Whitei, Hasan, Amor, Czak, Luna, Bajka Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 iiiile śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Hej :loveu: Gdzieś mi musiała umknąć wasza galeria i obieccuję wpadać częściej :lol: świetne zdęcia ale chyba twój przystojniaczek się bardzo lubi z Czakiem :loveu:? Quote
Amor Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Hej :loveu: Gdzieś mi musiała umknąć wasza galeria i obieccuję wpadać częściej :lol: świetne zdęcia ale chyba twój przystojniaczek się bardzo lubi z Czakiem :loveu:? Lubi ?! Oni są jak bracia... W końcu kto się czubi ten się lubi. Quote
Amor Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Owczarkowa napisał(a):Haszczaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Moja druga z kolei ulubiona rasa (po owczarkach niemieckich :diabloti:). Niestety nie mam za bardzo warunków na takiego psa (kury sąsiadów,koty,inne ptactwo i niewystarczająco dobrze ogrodzony teren wokół domu) :-( Ale kiedyś napewno będę miała takiego :loveu: Mi się marzy na Alasce mieszkać :lol: Szczególnie po oglądnięciu filmu "Kudłaty zaprzęg" :loveu: Polecam obejrzeć Ci film "Przygoda na Antarktydzie". Bardzo wzruszający .Chyba że już oglądałaś... Edit:Miałam źle nastawioną godzine. Quote
LadyK Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [CENTER]Haszczaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Moja druga z kolei ulubiona rasa (po owczarkach niemieckich :diabloti:). Niestety nie mam za bardzo warunków na takiego psa (kury sąsiadów,koty,inne ptactwo i niewystarczająco dobrze ogrodzony teren wokół domu) :-( Ale kiedyś napewno będę miała takiego :loveu: Mi się marzy na Alasce mieszkać :lol: Szczególnie po oglądnięciu filmu "Kudłaty zaprzęg" :loveu:[/CENTER] Quote
Recommended Posts