Amor Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Chciałabym tutaj umieścić fotografie moich dwóch psiaków. Amora szalonego Siberiana Husky i Rokiego spokojnego mieszańca. Niestety jednego z nich już ze mną nie ma.Mojego kochaego Rokusia . Amorek(Czarno-biały) miał dopiero pare dni.Obecnie skończył rok czasu. ;) Z mamusią... Tutaj przyszłam go pierwszy raz zobaczyć. Troche starszy(na tym zdjęciu ma miesiąc) z mamą ... Narazie tylko tyle zdjęć haszczaka. Roki http://i37.tinypic.com/1918wm.jpg Quote
C&B Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jaki piękny haszczak:loveu: Rodowodowy ? ;) Dla Rokusia (*) Quote
Amor Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Tak haszczak rodowodowy.Jednak nie będe chodzić z nim na wystawy.Jeśli chodzi o jego rozwój to jest zapisany do klubu zaprzęgowego.Narazie planuje się tym zająć. Quote
Amor Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Teraźniejsze fotki Amora: Dzisiejszy spacer... Wczorajsze fotki... Quote
C&B Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mojej mamy kolezanka ma podobnego:loveu: I niestety gdzies błąka się śliczna suczka tej rasy....:placz: I nadodatek gdzieś ma szczeniaki , ale niekt nie wie gdzie o ile jeszcze zyją , chyba , że ktoś je dokarmia .... :placz: Quote
Amor Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Domka_Czika']Mojej mamy kolezanka ma podobnego:loveu: I niestety gdzies błąka się śliczna suczka tej rasy....:placz: I na dodatek gdzieś ma szczeniaki , ale niekt nie wie gdzie o ile jeszcze zyją , chyba , że ktoś je dokarmia .... :placz: :-( Gdyby Amor mi uciekł byłabym załamana.Dlatego bardzo rzadko go spuszczam.Biedna sunia... :placz: Dziekuje wam za odwiedziny mojej galerii.Mam nadzieje że więcej osób tutaj wejdzie. Nowe fotki... Przyłapany Amor :evil_lol: (Miał pół roku) Amorowy śmiech (Wiek:10 miesięcy :) ) Pierwszy raz w domu... Uwielbiam to zdjęcie: Roki zawsze bał się psów.Wszystko przez to gdy miał 3 miesiące ugryzł go doberman.Dlatego kiedy przyniosłam małego Amorka do domu warczał na niego.Jednak po jakimś tygodniu Amorek podszedł do Rokiego i powąchał go (Wtedy zrobiłam zdjęcie).Od tego czasu się polubili. Quote
Amor Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Tak mało osób odwiedza Amorkową galerie :(... Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 piekny piesek, uwielbiawm haszczaki zapraszam do nas do galeri do kundelka Aresa i husky Mayki:loveu: jak mozesz to wstawiaj mniejsze zdjecia bo te bardzo dlugo sie otwieraja;) Quote
Amor Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Marta_Ares napisał(a): jak mozesz to wstawiaj mniejsze zdjecia bo te bardzo dlugo sie otwieraja;) Dostosowałam się już , zdjęcia są poprawnej wielkości. Dzisiaj Amor miał pierwszy trening. Był to test... Zaliczył go 10/10 :). Jestem z niego taka dumna :loveu:. Pan powiedział ,że Amorek jest typem dominatora. :diabloti: Zrobiłam tylko zdjecia po treningu.Ponieważ na nich nie ma włascicieli. Poznał bardzo dużo przyjaciół.Amuś płakał jak ich opuszczał :(. Poza tym ma uszkodzony naskórek(przedniej lewej nogi). Teraz zdjęcia: Nie cały zaprzęg... Amor jest na końcu(Jakby ktoś nie wiedział - to ten czarny). Amorek i jego przyjaciel Czak (ten rudy,stojący obok Amora :eviltong:) próbowali nad sobą dominować.Jak widać najpierw zrobił to Czak. Potem mój haszczak ale nie mam zdjęcia. Portret Wesołego Czaka i Dumnego Amora. Mam jeszcze wiele zdjęć ale powstawiam je kiedy indziej. Quote
Cavy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Doberek :multi: http://i37.tinypic.com/2w33sif.jpg niespodzianka! :evil_lol: cudny amorek. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i37.tinypic.com/2w33sif.jpg jej ale słodkości :loveu: Te fotki zaprzęgowe super :multi::multi: Quote
mineralna_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ale cudna minka na ostatniej fotce :loveu: Quote
moni83 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Piekny jest Twoj Amorek naprawde,ma takie sliczne i slodziusie oczka-boski jest:razz: Pozdrawiam serdecznie,bede Cie czesto odiedzala i zapraszam do mnie:p Quote
Marta_Ares Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 swietne fotki:loveu: piekny jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Amor Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Dużo osób nas odwiedziło... Domka_Czika napisał(a):A jakie czyściuchy:evil_lol::loveu: Amor był z tych czyściochów najbrudniejszy. :evil_lol: Która wersja? Szalony Roki :) Quote
moni83 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Faktycznie Roki byl podobny troche do mojego jack'iego i ten bystry wzrok malego psotnika..[*] Quote
pusia2405 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wpadłam z rewizytą:roll:. Bardzo mi przykro z powodu Rokusia:-(. Amorek jest pięknym psem. I nie przejmuj się, że go nie spuszczasz ze smyczy, skoro dajesz mu radość pracy w zaprzęgu;). Skąd pomysł na takiego psa, a potem praca z zaprzęgiem? Ja powiem szczerze od dawna marzę o tym... Quote
Amor Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 pusia2405 napisał(a):Wpadłam z rewizytą:roll:. Bardzo mi przykro z powodu Rokusia:-(. Amorek jest pięknym psem. I nie przejmuj się, że go nie spuszczasz ze smyczy, skoro dajesz mu radość pracy w zaprzęgu;). Skąd pomysł na takiego psa, a potem praca z zaprzęgiem? Ja powiem szczerze od dawna marzę o tym... Pomysł na takiego psa miałam już od dawna. Zawsze chciałam mieć haszczaka. Powiedzmy ,że potrzebowałam dogoterapii. Miałam warunki,las,wzgorza i blisko morze. Kupiłam więc szczeniaka.;) Poza tym miałam Rokusia który bał sie psów. Chciałam ,żeby miał jakiegoś przyjaciela. Kiedy Amorek dorósł musiał coś robić... Myślałam o agility ale Amor był zbyt narwany :evil_lol:. Psie zaprzęgi ,był to idealny sport dla niego. Znalazłam klub zaprzęgowy i kiedy tylko skończył rok zapisałam go. Quote
pusia2405 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 W takim razie mam nadzieję, że będzie dużo zdjęć z zaprzęgów;). Quote
Amor Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Zdjęcia zaprzęgowe których nie umieściłam. Diabelski wzrok Czaka...:diabloti: Uśmiech Na co się tak patrzy? ;) Równiutko... Quote
pusia2405 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No proszę, zaprzęgowiec pełnym pyskiem;). Quote
Recommended Posts