ocelot Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ciapek znowu główkę pod furtką wysuwał... Quote
ocelot Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Acha był jeden tel. w sprawie Ciapka do schroniska, mieli po niego w sobotę, niedzielę przyjechać, ale nie przyjechali. Miejmy nadzieję, że tylko to się odwlekło. Quote
ocelot Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Ciapku, Ciapku gdzie ten Człowiek? Gdzie ten dom? Quote
GrubbaRybba Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ciapek, super pies, a ciągle bez domu.... Quote
GrubbaRybba Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Gdzie Ciapek ma ogłoszenia? Czy ma allegro? Quote
ocelot Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Ciapuś oby te Święta przyniosły Ci upragniony domek. Quote
GrubbaRybba Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Powodzenia Maluchu!!! Oby Nowy Rok okazał się dla Ciebie szcześliwszy, niż stary. Quote
GrubbaRybba Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kolejna bida.... kolejny dramat.... boję się zadzwonić do schronu, żeby spytać, czy maluch przeżył te starszne mrozy.... sam w budzie bez podłogi, w budzie na ONka.... nie miał szansy się ogrzać.... mam nadzieję, że udało mu się przetrwać. Quote
ocelot Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 GrubbaRybba napisał(a):Kolejna bida.... kolejny dramat.... boję się zadzwonić do schronu, żeby spytać, czy maluch przeżył te starszne mrozy.... sam w budzie bez podłogi, w budzie na ONka.... nie miał szansy się ogrzać.... mam nadzieję, że udało mu się przetrwać. ja nie mogę zadzwonić, w tej chwili nie da rady. Jeśli możesz to zadzwoń Quote
ocelot Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 I nie wiem, jak sobie Ciapuś radzisz:shake: Nie wiem czy nic Ci się nie stało:shake: Quote
ocelot Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Jednak Ciapka nie ma, jest bardzo do niego podobny pies. Quote
Recommended Posts