***Paulina*** Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 naimax napisał(a):to dziwne.. moj smyk ma jeszcze taka bude duza i uwielbia tam spac :) moze Kati potrzebuje czegos z daszkiem takiego domku :D Wątpię:shake: Ona woli moje łóżko i spać ze mną a nie w legowisku sama:evil_lol: Quote
naimax Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wątpię:shake: Ona woli moje łóżko i spać ze mną a nie w legowisku sama:evil_lol: chyba ze tak :) Quote
dysia-u Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://images41.fotosik.pl/46/7fc554a36ec32899.jpg jaki uśmiechnięty pycholek :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Podobno ktoś tu dzisiaj płakał że nikt nie odwiedza:eviltong::eviltong::eviltong: WiEc przyszłam się odchaczyć i lecę dalej. Tulaski i głaski dla Dejzuni:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Śliczny yorczek naimax :) i ładne ma legowisko ;) I jagbyś mogła to wklej jego fotek jeszcze troche, ok? Quote
naimax Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 dysia-u napisał(a):http://images41.fotosik.pl/46/7fc554a36ec32899.jpg jaki uśmiechnięty pycholek :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy czesciej ;) Quote
naimax Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ewa2909 napisał(a):Podobno ktoś tu dzisiaj płakał że nikt nie odwiedza:eviltong::eviltong::eviltong: WiEc przyszłam się odchaczyć i lecę dalej. Tulaski i głaski dla Dejzuni:loveu::loveu::loveu: Wytulona i wyglaskana dziekujemy ;) Quote
naimax Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 roxi-malina napisał(a):Śliczny yorczek naimax :) i ładne ma legowisko ;) I jagbyś mogła to wklej jego fotek jeszcze troche, ok? Dziekujemy ;) Foteczki beda w przyszlym tyg bo mam troszke nauki ;) Quote
roxi-malina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 naimax napisał(a):Dziekujemy ;) Foteczki beda w przyszlym tyg bo mam troszke nauki ;) Oki :) nie mogę sie doczekać :) Życzę Ci samych szóstek ;) Quote
naimax Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 roxi-malina napisał(a):Oki :) nie mogę sie doczekać :) Życzę Ci samych szóstek ;) Dziekuje bardzo ale wystarczy mi tylko zaliczenie :D:D Quote
roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 naimax napisał(a):Dziekuje bardzo ale wystarczy mi tylko zaliczenie :D:D To napisz jak zaliczysz (bo napewno zaliczysz :)) Quote
martyska Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Piękne są te nowe fotki :p:loveu: Nie martw się, ja też mam trochę nauki... niestety, dlatego tak mało czasu. Quote
Recommended Posts