Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

naimax napisał(a):
Nie mam :) Bo raczej nie bede jej wystawiac, gdyz wole zeby miala taki krotki wlos :) I tyle pracy z tymi papilotami, ze poprostu mi sie nie chce :D
I wogole zastanawiam sie czy by jej nie wysterylizowac... :)

Aha... No ja mojej Kati też zetnę włoski na wiosnę, po prostu myślę że będzie jej wygodniej, nie będzie jej za gorąco itp...
A strerylizować raczej nie będę...

Posted

Nie mam :) Bo raczej nie bede jej wystawiac, gdyz wole zeby miala taki krotki wlos :) I tyle pracy z tymi papilotami, ze poprostu mi sie nie chce :D
I wogole zastanawiam sie czy by jej nie wysterylizowac... :)

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Aha... No ja mojej Kati też zetnę włoski na wiosnę, po prostu myślę że będzie jej wygodniej, nie będzie jej za gorąco itp...
A strerylizować raczej nie będę...

Ja sie dopiero zastanawiam nad sterylizacja jest mnostwo plusow, ale szkoda mi tego brzdaca pod noz dawac...

Posted

Chcialam Was poinformowac ze jutro lub pojutrze idziemy szczepic mala na wscieklizne... :) Jestem spokojna bo na ostatnim szczepieniu Dejziak nawet nie zauwazyl ze go wielka igla w pupe kluje :D Dziwne jest tez to ze jest az tak przyjacielska ze jak widzi weta to skacze z radosci i chce zawsze go wycalowac, jak chodzilam z innymi psami do weta to nie dalo sie ich tam zaciagnac.. :D Czy tylko z Dejzunii jest taki dziwolag, czy Wasze tez tak sie ciesza? :)

Posted

naimax napisał(a):
Co pies to inaczej :) Tez mam nadzieje ze moja wyrosnie z tego biegania do kazdego kto sie napatoczy...

No to jest najgorsze... Kati to nawet jak ktoś przechodzi nawet jak się nie spojrzy to już macha ogonem:shake:

Posted

Moja identycznie wystarczy jej ze ktos poprostu idzie... :D :) Dostaje wariacji juz jak widzi czlowieka z daleka :D i na nic moje wolanie i smakolyk w rece :D

Posted

Jaka ona słodka:loveu: Fajne ma legowisko:loveu:

Dziekujemy bardzo :) fajne jest i do tego bardzo je lubi :D nosi tam wszystkie swoje skarby :D

Posted

A Kati nie lubi swojego legowiska:shake:
Jak wejdzie tam raz na miesiąc to jest dobrze:evil_lol:

to dziwne.. moj smyk ma jeszcze taka bude duza i uwielbia tam spac :) moze Kati potrzebuje czegos z daszkiem takiego domku :D