naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Poczytalam troche o wystawach, i raczej nie bede tej mojej malej wystawiac :) Tyle roboty z tym wlosem, a pozatym Dejzuni wybarwia sie glowa na srebrno a to chyba nie za dobrze bo powinny byc zlote glowy :) i nie wiem czy tez nie wyklucza jej to ze ma bialy wlos pod szyjka :) Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Aurunia napisał(a):Ona ma dopiero 4 miesiące. Jeszcze się wybarwi zobaczysz ;) Zobaczymy :) narazie ja natluszczam norkowym z beaphar w sprayu :D Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 slawi napisał(a):Witamy się serdecznie :lol:.Jak to się stało,że do tej pory nas tu nie było :crazyeye:. Piękna panieneczka rośnie z Dejzuni :loveu::loveu::loveu: Witamy i dziekujemy! Zapraszamy ponownie :) Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):Poczytalam troche o wystawach, i raczej nie bede tej mojej malej wystawiac :) Tyle roboty z tym wlosem, a pozatym Dejzuni wybarwia sie glowa na srebrno a to chyba nie za dobrze bo powinny byc zlote glowy :) i nie wiem czy tez nie wyklucza jej to ze ma bialy wlos pod szyjka :) To całkiem normalne... Najpierw włos wybarwia się na srebrno-szaro, a potem dopiero złoty wychodzi;) Quote
naimax Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Aha no to bardzo dobrze :D juz sie martwilam ze bede miec cala srebrna panienke :D:D Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 naimax napisał(a):Aha no to bardzo dobrze :D juz sie martwilam ze bede miec cala srebrna panienke :D:D A rodziców jakich miała? Czarno-złotych czy stalowo-złotych??? Quote
naimax Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 stalowo złotych i ona tez ma tak wpisane w metryczce :D :) nawet nie wiedzialam ze sa yorki czarno-zlote myslalam ze wszedzie pisza stal-zl :D:D Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 naimax napisał(a):stalowo złotych i ona tez ma tak wpisane w metryczce :D :) nawet nie wiedzialam ze sa yorki czarno-zlote myslalam ze wszedzie pisza stal-zl :D:D No to twoja będzie z tych jasnych yorków:) Quote
Aurunia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 naimax napisał(a):stalowo złotych i ona tez ma tak wpisane w metryczce :D :) nawet nie wiedzialam ze sa yorki czarno-zlote myslalam ze wszedzie pisza stal-zl :D:D Wszystkie yorki maja w metryce i rodowodzie wpisane stalowo-złote, bo takie jest prawidłowe umaszczenie yorka. Moja Aura też jest po stalowych rodzicach a czarnula z niej (chociaż zaczęła się wybarwiać, ale do osiągnięcia upragnionego koloru minie jeszcze trochę czasu) ;) Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I DEJZUNI:loveu::loveu::loveu: Quote
naimax Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I DEJZUNI:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy bardzo!! :* Quote
slawi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Od nas też wszystkiego najlepszego, niech Dejzunia zdrowo się chowa :loveu: Quote
martyska Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 W takim razie my też dołączymy się do życzeń. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2009:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A na jakieś foteczki świąteczno-noworoczne można liczyć????????????:modla::modla::modla::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
naimax Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 wieczorkiem jakies zrobie :D :) bo wszystkie co mam juz tu sa na forum :D zamowilam malej fajny swterek na allegro w serduszka, bo w t-shirciku jej zimno na dworku :D :) wychodze z nia od 3 dni juz tak na powaznie na dwor i czesto :D i jak tylko dojdzie do trawki to juz jest siku, chyba zalapala ze to tam trzeba :D:D Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 naimax napisał(a):wieczorkiem jakies zrobie :D :) bo wszystkie co mam juz tu sa na forum :D zamowilam malej fajny swterek na allegro w serduszka, bo w t-shirciku jej zimno na dworku :D :) wychodze z nia od 3 dni juz tak na powaznie na dwor i czesto :D i jak tylko dojdzie do trawki to juz jest siku, chyba zalapala ze to tam trzeba :D:D No to ratki dla Dejzuni za załapanie po co się chodzi na spacerek. Na śnieżek bardziej przydałobysie coś nieprzemakalnego:evil_lol: Quote
naimax Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 no ale niestety nie ma sniegu i chyba nie bedzie :D Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 naimax napisał(a):no ale niestety nie ma sniegu i chyba nie bedzie :D Będzie będzie:loveu::loveu::loveu: U nas już dzisiaj zaczeło niemrawo pruszyć. Z jakiego rejonu jesteście????????? Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 naimax napisał(a):Jestem z Czestochowy ale teraz studiuje w Warszawie i z racji tego tu mieszkam :D :) TO ODEMNIE DO cIEBIE NIE JEST TAK DALEKO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: JAK COŚ TO PODRZUCE cI TROSZKE SNIEGU:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
naimax Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Jestem z Czestochowy ale teraz studiuje w Warszawie i z racji tego tu mieszkam :D :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witamy w waszej galerii i dziękujemy za odwiedzinki u nas. To blisko nas mieszkaliście. Bo ja z Kłomnic, może kojarzysz taką miejscowość? Dejzunia jest prześliczna. Quote
naimax Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ewa2909 napisał(a):TO ODEMNIE DO cIEBIE NIE JEST TAK DALEKO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: JAK COŚ TO PODRZUCE cI TROSZKE SNIEGU:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas juz jest tyle sniegu ze jak wyszlam z malutka to po paru minutach zaczela kulec i piszczala :/ chyba biednej lapeczki zmarzly ;] teraz mi przykro i chyba juz z nia nie wyjde na ten snieg... ;( Quote
naimax Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Witamy w waszej galerii i dziękujemy za odwiedzinki u nas. To blisko nas mieszkaliście. Bo ja z Kłomnic, może kojarzysz taką miejscowość? Dejzunia jest prześliczna. Dziekujemy!! :) Kojarze, to jest za Redzinami pare kilometrow :) Quote
Recommended Posts