***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ale śliczna:loveu::loveu::loveu: Malutka nadal, ale ze szczeniaczka zmienia się w pięknego yorka:loveu::loveu::loveu: Ile ona już ma??? Możesz podać wymiarki??? Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Juz sa :D bylysmy tylko na siku, takze dlugo nei musialyscie czekac ;) Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):Za tydzien 5.01 skonczy 4 miesiace. W klebie 24cm :) a na dlugosc z glowka bez ogonka 40cm :D:D A to w sumie nie jest taka malutka, bo moja w kłębie ma 23, a na długość ale bez główki 25... A twoja bez główki ile ma??? Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Za tydzien 5.01 skonczy 4 miesiace. W klebie 24cm :) a na dlugosc z glowka bez ogonka 40cm :D:D Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Teraz jak bylam w domu na swieta :) Dejzik zaprzyjaznil sie z fila brasileiro i bolonczykiem, 2 sunie moich rodzicow. :D Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):ok 30 bez glowki :) ooo... to jednak taka aż z tych maluteńkich nie jest... Wymiarki takie akurat:loveu: Napatrzeć się na nią nie mogę:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):To z Kati to malenstwo!! Glaski dla maluszka :) No właśnie nie jest taka malutka:loveu: Wygłaskałam już:loveu: Jak po fotkach to wydaje mi się że twoja jest mniejsza... Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):Najwazniejsze ze zdrowy Smyk :) No tu to masz 100% rację;) Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 To z Kati to malenstwo!! Glaski dla maluszka :) Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 magda_p_dg napisał(a):jak swoją sunię uczyłaś siusiać w jednym miejscu? nam to niezbyt wychodzi :/ Spokojnie... Ma jeszcze czas;) Przede wszystkim potrzebna ci jest cierpliwość i tyle;) I nagradzaj za każdym razem jak zrobi coś na dworze;) Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Najwazniejsze ze zdrowy Smyk :) Quote
martyska Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Super są te zdjęcia Dejzi z takim dużym pieskiem :eviltong: Quote
magda_p_dg Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jak śliczna niunieczka. i jak piękne jej stoją uszka!! kiedy jej stanęły? mój Clifi miał klapnięta kiedy go odbieraliśmy, potem mu pięknie stanęły a po kilku dniach znów klapnęły. nie wiem czy jeszcze jest czas, czy staną czy trzeba kleić??!! a jak swoją sunię uczyłaś siusiać w jednym miejscu? nam to niezbyt wychodzi :/ zapraszamy do naszej galerii. pozdrawiam, Magda i Clifford Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Moja juz miala stojace jak ja odbieralismy z hodowlii i tylko jej jednej z 3 suniek staly uszka i tak juz zostalo :) bardzo prosto mozna nauczyc siusiac na podklad, poprostu jak nasiusia na dywan to mowisz glosno FE i zanosisz na podklad :) jak tam dokonczy siusianie to dajesz przysmak i cieszysz sie razem z pieskiem chwalisz calujesz itp itd. wazne zeby piesek widzial ze sie cieszysz i jest ok :) jak nie dokonczy to tam go stawiasz i zostawiasz, gwarantuje Ci ze po calym dniu takiego noszenia go na podkladzik w koncu zrobi tam siusiu i wtedy od razu smakolyk i chwalenie :) mam nadzieje ze w miare jasno wytlumaczylam :D i dodam tez ze nawet teraz jak np moja Dejzii jest w innym pokoju niz podklad (tak dosyc daleko od niego) to zdarzy jej sie zesiusiac na dywan... Ale to tylko malutki szczeniak i musisz go zrozumiec :D:) Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Na poczatku balam sie zapoznac Dejzii z Filka, wyszlo na to ze poznaly sie przypadkiem i bardzo sie polubily Fila od razu zaczela sie opiekowac mlodsza kolezanka :D Smisznoty sa straszne np. jak Baby (bolonczyk) podejdzie do Dejzii to Fila zaraz biegnie sprawdzic czy tamta nie robi jej krzywdy :) Jak moja mala skomlala bo chciala zejsc z sofy to Filka przybiegla i skomlala razem z nia (biedna nie wiedziala jak jej moze pomoc) :D Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dejzunia jest śliczna będziecie się pokazywać na wystawach ?? Quote
naimax Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Szczerze mowiac to nie wiem, nie mam pojecia jak przygotowac psiaka na wystawe, o wystawach tez za duzo nie wiem, zreszta tez nie wiem jak Dejzik eksterierowo, czy ma wogole jakies szanse :) Widze ze Ty swoje psiaki wystawiasz moze moglabys mi cos podpowiedziec :) Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):Szczerze mowiac to nie wiem, nie mam pojecia jak przygotowac psiaka na wystawe, o wystawach tez za duzo nie wiem, zreszta tez nie wiem jak Dejzik eksterierowo, czy ma wogole jakies szanse :) Widze ze Ty swoje psiaki wystawiasz moze moglabys mi cos podpowiedziec :) Z podpowiedzeniem nie ma sprawy ;) Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ona ma dopiero 4 miesiące. Jeszcze się wybarwi zobaczysz ;) Quote
slawi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy się serdecznie :lol:.Jak to się stało,że do tej pory nas tu nie było :crazyeye:. Piękna panieneczka rośnie z Dejzuni :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts