Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna z niej sunia:loveu:
Przeniosłam się tutaj żeby nie zasmiecać Tamtego wątku.
Do szczepienia nie potrzebny jest żaden super wet,ale powinniście poszukać jakiegoś.Proponuje jutro przed szczepieniem podzwonic do do innych klinik i zapytać się kiedy powinna mieć szczeienie.
A może podasz nam jej wiek i wtedy szybciej Ci powiemy kiedy powinno być 2 szczepienie.

Posted

Urodzila sie 05.09.08, nie mam pojecia ile wazy, hodowczyni twierdzila ze mala jak dorosnie powinna wazyc ok. 2kg. W klebie ma ok 17cm, a na dlugosc razem z glowka 30 :)

Posted

naimax napisał(a):
Urodzila sie 05.09.08, nie mam pojecia ile wazy, hodowczyni twierdzila ze mala jak dorosnie powinna wazyc ok. 2kg. W klebie ma ok 17cm, a na dlugosc razem z glowka 30 :)

Wedłg wyliczeń to rzeczywiście powinna mieć teraz 2 szczepienie.
Może się pomylili przy wpisaniu daty w książeczce?
A co powiedziała hodowczyni?To ona powinna Cię poinformować kiedy jest kolejne szczepienie.

Posted

Wlasnie powiedziala to samo co wet... Jak ja odbieralismy to powiedziala ze za tydzien szczepienie :) pojdziemy jutro do weterynarza i zobaczymy :) myslicie ze bez umawiania przyjmuja?

Posted

To tak jak pisałam w poprzednim poście,najprawdopodobniej zle została wpisana data poprzednieo szczepienia.
Przyjmują bez zapisywania,podejrzewam że u w Warszawie tak jak w Łodzi jest bardzo dużo lecznic.
A co do siusiania to proponue jak najczęściej stawiać ją na mate i jak tam zrobi siusiu to dać nagródke,wtedy się nauczy że tam trzeba się załatwiac:loveu:

Posted

Nagrody tez oczywiscie dostawala za siusianie na podklad, ale widocznie jej sie zapomnialo :mad: jak juz bedziemy mogly wychodzic na dwor to juz wszystko pojdzie gladko mam nadzieje :) jutro pojedziemy z nia do elwetu :)

Posted

naimax napisał(a):
bylismy w elwetcie :D Dejzunia jest bardzo zdrowa, wszystko ok :D wazy 1,3 kg :D:D i faktycznie szczepienia za 2 tyg :)

To w akim razie hodowca puźno dał pierwsze szczepienie.
To chyba będzie z tych średniaczków.Pomyśleć ze szczeniaczek 10 tyg waży tylko o 20 deko mniej niż 7 miesieczny yoreczek:loveu:

Guest Agata_B
Posted

naimax napisał(a):
bylismy w elwetcie :D Dejzunia jest bardzo zdrowa, wszystko ok :D wazy 1,3 kg :D:D i faktycznie szczepienia za 2 tyg :)
Moim zdaniem będzie miała 2,4-3kg.

Posted

:loveu: witamy się cieplutko :loveu::loveu: wpadłyśmy zobaczyć czy sa nowe fotki :crazyeye::crazyeye:
jak widze takie słodkie szczeniaczki to kombinuje jak namówić rodzinke na jeszcze jednego ogonka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas

• 2 weeks later...
Posted

Jej tak szybko rosna wloski ze szok :D Ale chyba zostawie to fryzjerce bo ja to jeszcze cos spaprze :) Mysle ze po zimie wybierzemy sie do fryzjera zeby wogole jej podciac wlosy... Wystaw raczej nie planuje :)
A tak wogole to malutka juz siusia tylko na podkladzik, jest przekochana, nauczylam ja juz siad. :D Wszystko pojmuje w mig wie juz ze nei szczekamy i nie gryziemy kwiatkow, a wszystko to osiagnelysmy bez stresowo, sama jestem zdumiona ze taki maly psiak jest taki madry :) Ostatnio moj Michal zakazal jej ciagniecia ladowarek po pokoju, wiec brzdac polozyl swojego misia obok kabli gryzl go i jednoczesnie tracal kable lapka :D cwaniara :D

Posted

[quote name='naimax']Jej tak szybko rosna wloski ze szok :D Ale chyba zostawie to fryzjerce bo ja to jeszcze cos spaprze :) Mysle ze po zimie wybierzemy sie do fryzjera zeby wogole jej podciac wlosy... Wystaw raczej nie planuje :)
A tak wogole to malutka juz siusia tylko na podkladzik, jest przekochana, nauczylam ja juz siad. :D Wszystko pojmuje w mig wie juz ze nei szczekamy i nie gryziemy kwiatkow, a wszystko to osiagnelysmy bez stresowo, sama jestem zdumiona ze taki maly psiak jest taki madry :) Ostatnio moj Michal zakazal jej ciagniecia ladowarek po pokoju, wiec brzdac polozyl swojego misia obok kabli gryzl go i jednoczesnie tracal kable lapka :D cwaniara :D[/quote

Wbrew opini więkrzości ludzi że są to tylko pieski do noszenia na rączkach,nasze pieski sa bardzo mądre i zdolne.

• 5 weeks later...