Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

hej, hej :D już wróciłyśmy 8) :P i padam poprostu :wink:
Demi oc. doskonała i złoto :D (super opis) na ringu honorowym niestety nic nie wskurałyśmy :lol: :wink: , aczkolwieg zostałyśmy zauważone 8)
Julka 8) oc. obiecująca (miała mały stresik i nie nosiła ogonka :P ) i.... złoty medal (tak, tak medal w szczeniakach :o :D :lol: ) na ringu honorowym weszłyśmy, stanełyśmy i zeszłyśmy :lol: , konkurencja była duża, a sedzina błyskawiczna 8)

Co do fotek, to no coments... 8) :-? , aczkolwieg coś tam jest i wstawie później :wink:
Karka, lewka próbowałam wytropić, ale nie znalazłam..... nie wiem, albo się bardzo dobrze ukrył :wink: , albo nie dojechał :P ... on był z klasy młodzieży, oglądałam BIS juniorów, ale tam też go nie widziałam :( :roll:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

super,Carotina gratuluję :laola: poczekam cierpliwie na foteczki,mam nadzieję,że będzie ich sporo,Julka rewelacja sie spisała a i Demi też pokazała co potrafi :wink:

Posted

Ojej biedna Julka ,taka wystawa to jednak ogromny stres dla szczeniaczka.
Nastepnym razem juz bedzie lepiej.
Gratuluje Demi ,az szkoda ze szla w weteranach.
A jakie oceny innych shitzakow,kto wzial rase?

Posted

Dziękuje za gratulacje :D
ja jestem z Julki bardzo zadowolona :D , naprawde :D .... wyobrażałam sobie bardziej czarny scenariusz (zapieranie się itd.) A ona naprawde bardzo dobrze się zachowywała, była bardzo grzeczna, bardzo ładnie poszła (tylko ten ogonek :wink: ) no i cierpliwie (w miare :lol: ) stała :D :D No i opis w sumie bardzo dobry :D
Rase wziął cudny piesek z klasy pośredniej, przyjechał aż z Rosji :D , a naywa się Dancer in the Sky :D
a o to i on: (chociaż uwierzcie, że zdjęcie nie wiele oddaje tak naprawde.... no i ruchu się nie uchwyci :wink: , a w ruchu też był super :D )

no i właściwie nie mam innych zdjęć shihtziaków :-? , przyjechaliśmy dosyć późno na wystawe (rano była fatalna pogoda... poprostu lało :-? ). Nie mogłam na bieżąco fotografować na ringu, bo szykowałam dziewczynki :wink:
Mam tylko coś takiego :P (też beznadziejna jakość, bo mój fotograf się nie dopchał :wink: 8) )
BIS weteranów

szkoda, że nie mam BISu szczeniąt, Jula śmiesznie wyglądała pośród tych wielkich psiaków :angel: :wink:

a tu finał MP, widać jak Chakie nie wyrabiał :roll: , a ja go nawet nie zmuszałam (tak jak pisałam rano padało, a potem zrobiło się w miare ciepło i jeszcze momentami słońce dawało :roll: )

Posted

dziękuje :D
a zobaczylibyście ją teraz :wink: :lol: 8) , normalnie tak padniętej to jej jeszcze nie widziałam :wink: :lol: :lol: :wink: ...... aż w domu zrobiło się dziwnie cicho :wink: :lol: :lol: :evilbat:

Posted

Ja również dołączam się do gratulacji dla uroczej debiutantki :D
Oczywiście ściskam też łapkę słodkiej weteranki. :D

Miło było Was spotkać. :D :P :D Do zobaczenia na następnej wystawie....

Posted

Carotino,mam jeszcze prośbę.
Mogłabyś sprawdzić w katalogu po jakich rodzicach była brązowa,średnia suczka zgłoszona w kl.młodzieży ? :wink: :D

Posted

Santy napisał(a):
Carotino,mam jeszcze prośbę.
Mogłabyś sprawdzić w katalogu po jakich rodzicach była brązowa,średnia suczka zgłoszona w kl.młodzieży ? :wink: :D

ta suczka to GLAMOUR BROWN-W Silver Nijarete
rodzice: o. Inapat's Flamenco, m. Olivia Brown Sakke
:) :) :)

Posted

Carotina super fotki,tylko nadal mało :evilbat: :evilbat: gdzie fotka Julii??i Demi tak z bliska???pewnie gdzieś sobie na dysku schowałaś :evilbat: wyciągaj,wyciągaj... :o

Posted

No wiem, że mało :( , a teraz jeszcze mniej 8) Usunełam pierwszą fotke Dancera, ponieważ dostałam (oczywiście niepodpisanego) maila z żądaniem usunięcia tej fotki, gdyż razem z pieskiem uchwyciłam kogoś (nogi :o ), kto sobie nie życzy aby bez wcześniejszej zgody umieszczać "jego wizerunek w internecie" 8) ................................................................. Tak sobie myśle, że w takim razie chyba po zrobieniu zdjęć np. na BIsie weteranów powinnam się przejśc w tym tłumie i wszystkich ewentualnie ujętych poprosić o zgode na pokazywanie tej fotki :o
No nic, nie ważne już :wink:

Ania-k a fotek naprawde nie mam więcej :( :( :( Bardzo żałuje bo chciałam coś na stronke sobie wrzucić, a tu klapa :roll:

Posted

Witam, jestem tutaj nowa i chciałam gorąco przywitać wielbicieli shih-tzu :D Co do fotki umieszczonej droga carotino to nie o nogi chodzi i oczywiście nie o moją osobę ponieważ mi to wsio rybka :lol: jednak niektórzy ludzie nie lubią tego i nie dziwie sie im, mają prawo. Poza tym nie poczekałaś na odpowiedź od tej osoby, a już na forum opowiadasz ... nieładnie. Mogłaś poczekać aż ta osoba Ci odpowie, bo w mailu do niej napisałaś, że jeśli usuniesz to napiszesz o tym tutaj. Niestety nie poczekałaś, trudno. Pozdrawiam cieplutko.

Posted

orasek, skoro to nie Ty, to z kąd wiesz że nie poczekałam na odp......?
poza tym napisałam wyraźnie w odpowiedzi, że fotke usune i wyjaśnie dlaczego ją usunełam..... tak też zrobiłam :wink:
A nie ładnie, to pisać anonimowe maile... tyle, więcej nie mam nic do powiedzenia na ten temat

Posted

Wiem o tym bo tam byłam, a maila dostałaś od Norbka. :lol: Pies do psa ciągnie i stąd ten wypadek, no i oczywiście takie krępujące jest jak ktoś podchodzi gdy ty właśnie spożywasz posiłek... no nic, było minęło. Nie moge sobie poradzić z wklejeniem fotki mojego małego futrzaka :(

Posted

ok, wiesz że nie dostałam maila z odp., bo byłaś na wystawie.... :hmmmm:
Ja nie mam pojecia o co chodzi z tym pociągnięciem, bo to nie byłam ja!!! W tym czasie byłam na ringu MP. Wiem tyle, że moja mama podeszła do sedziny, do ringu.... to chyba nie zbrodnia.... :hmmmm: Ja naprawde nie jestem złosliwa, ale jeżeli kogoś krępuje gdy ktoś stoi obok gdy je, to może iśc zjeść do barku.... był nie jeden, nkit nie każe jeśc przy ringu :bigcool:

Posted

ja się wcale nie denrwuje, nie wiem o czym mama romawiała z sędziną, i nie wiem co się działo.... Jeżeli macie Ty i nijaki Norbert jakieś pretensje do mojej mamy, to prosze piszcie do niej (vemi.shihtzu@op.pl), a mnie w to nie mieszajcie.... Tyle.... temat skończony

Posted

Przepraszam, że się wtrącam. ALe może lepiej rozmawiać przez PW, co? Tak wszyscy się dowiedzą o Waszych problemach, a po co? Jeszcze ktoś się do Was niepotrzebnie zrazi lub coś... Takie moje zdanie. Pozdrawiam!:)

Posted

Aga, bez przesady :wink:

Ja nie mam do nikogo żadnych pretensji, a mój mąż nie jest mną tylko inną osobą, więc nie odpowiadam za jego czyny

tak jak i ja nie odpowiadam za to co robi moja mama, dlatego tak jak pisałam, macie jeszcze jakieś żale, to prosze je kierować bezpśrednio do mojej mamy, napewno bez problemu z Wami pogada...........
Ja miałam prawo napisać dlaczego nagle usuwam zdjęcie i tyle, nie rozumiem o co ta cała dyskusja

Posted

Tak oczywiście, tylko że niby skąd miałam wiedzieć która z Was pisze na forum? Nie ważne. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wkleić foto pod nazwą użytkownika?

Posted

orasek napisał(a):
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wkleić foto pod nazwą użytkownika?

Klikasz na profil, pozniej chyba "Wyślij Emblemat z twojego komputera:" i tam wstawiasz:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...