góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Z tymi typami to zawsze wszystko zalerzy od sęddiego, typ amerykański obecnie podbija świat, ja go uwielbiam, ale ma on także i swoje wady, wielki sukces tego typu można było zobaczyć na europejskiej w Tulln :D Ja osobiście mam słabość do tego psiaka :P
carotina Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='góral']Z tymi typami to zawsze wszystko zalerzy od sęddiego, typ amerykański obecnie podbija świat, ja go uwielbiam, ale ma on także i swoje wady, wielki sukces tego typu można było zobaczyć na europejskiej w Tulln :D Ja osobiście mam słabość do tego psiaka :P ja też zdecydowanie wole typ amerykański :D W Tulln BOBa wziął piesek cudowny :loveu: jego fotka Jednakże najbardziej urzekł mnie CHARING CROSS RAGTIME COWBOY :D :D :D
góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 o tak Ragtine Cowboy jest boski, a jak się porusza...brak słów :D
góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :wink: :D wierna rasie się odezwała a te dwa kudłacze u Ciebie w domu, to chyba nie pudle :wink:
Gośka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 fakt, a bo to musi byc odskocznia od tego strzyzenia, czlowiek by z "pudlał" do konca :wink:
góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 nooo ja też czasami myślę o zmianie, ale chyba się na to nigdy nie zdecyduję.......... shoh-tzu byłby ciekawy, nawet mnie już namawiano... :D
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Jestesmy..Bols dostal CWC i RES.CACIB ,A MAXI ocene doskonala ,ale trzecia lokate. Rase wygral MAGNAT i CACIBA.NAjlepsza suke i CACIBA dostala sunia pani Grobelnej ALIJA Bat-Hang,FARIA FASANGA Gandzista nie dojechala. Carotino szczeniat nie bylo.Zgloszony FART z Wisniwego Ogrodu nie dojechal.
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :klacz: brawo !! a jak na bisie IX ?? jakie psiaki byly na pudle??
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Na BIS nie zostalismy,nie wiem. W mlodziezy ZW.ML.dostal LAShalimar TOP GUN AT ACTE iw sukach EXKLUSIVE Alikana,porownanie wytupal TOP GUN AT ACTE.
carotina Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yaki napisał(a):Jestesmy..Bols dostal CWC i RES.CACIB ,A MAXI ocene doskonala ,ale trzecia lokate. Rase wygral MAGNAT i CACIBA.NAjlepsza suke i CACIBA dostala sunia pani Grobelnej ALIJA Bat-Hang,FARIA FASANGA Gandzista nie dojechala. Carotino szczeniat nie bylo.Zgloszony FART z Wisniwego Ogrodu nie dojechal. super :laola: gratulacje :klacz: w sumie obstawiałam, że jedną zgłoszoną championką jest Morgana, no ale jak widać się myliłam :roll: :P A były jakieś weterany? ? Macie może jakieś fotki?? :P :P
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Tak w weteranach byl CH>PL>HONEY Xizang-ojciec naszego malego CAMO BOYA Adamaria
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yaki napisz mi prosze na PW stawke grzywaczy :D :oops:
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :roll: Yaki tio skrotami pisz :roll: zalezy mi na wszytskich.... :roll:
Santy Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yaki ! Gratuluję Tobie i Twoim psiakom. :BIG: Jeśli można to poproszę o stawkę pudli miniaturowych czarnych,białych i brązowych. :modla: Myślę,że nie było ich dużo. :D
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Dziekuje SANTY. POdaje stawke pudli miniatur.(bialy,braz,czarny) PSY:posr:WOMBAY le PAPILLON CHAMPIONY:KA BET S SWEET BALLOO SACHNEBURCHEN von ZIETHNERECK SUKI:SZCZENIETA:MISS MERCEDES od LALANKI posr:BON-BEL vom Pammerneck EVITA Asmodeusz Sali Borsucza Zagroda CHAMPIONY HERA NIKITA le Papillon MISS LISA od Lalanki
góral Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 A czy ja mogę prosić o duże ich było chyba jeszcze mniej :D
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Pudel duzy(apricot,srebrny0Psy,champion:KACHAK le Papillon otwarta;WILLOW von der Herbordsburg PUDEL DUZY(BIALY,BRAZOWY,CZARNY)PSY,CHAMPIONDON BELMONDO vom FIGARO sukiotwarta:GINA LOLOBRIGODA Marco Bohemica LOAHNA le Papilon
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Pudle oceniala pani Junikiewicz. Podaje stawke toy PSY otwarta:HYTHERE DINKUM AUSSIE WALENBERG S WHOOPS LITTLE LIMBO championy:BLACK STAR CLIFF von der ZWERGROSE LOOK HERE LET LOVE BE LOVE SUKIPOSREDNIA:TOP GIRL COSIMA VON der Zwergrose
Recommended Posts