anushka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 a my wczoraj wieczorkiem poszliśmy na spacer do parku,później pod halą sportową był na dworze wyświetlany film pt."Pojutrze" i musze Wam powiedzieć,że 2 godz. Jędrek wytrzymał w miejscu..tzn. na moich kolanach :o :o :o (czasem nawet oglądał i jak się wilki pojawiły na kranie to sobie nawet zaszczytnie pozwolił szczeknąć) pierwszy raz w życiu był "nieruchomy"...dla mnie szok bo on nawet w miejscu ustać nie potrafi...wtedy zmienia się w sprężynke :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 BILLY THE KID COCA Bast MLODZIEZOWYM ZWYCIEZCA w Lodzi. W ciagu tygodnia zdobyl tytul MLODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI!!!!! GRATULACJE PANIE MARIUSZU!!!!!!!
Wind Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Amelia23, Czy mozesz z laski swojej wstawiajac zdjecia dostosowywac je do Regulaminowe wielkosci? Bylabym wdzieczna bo szczerze powiedziwszy dosyc mam zamienienia ich na linki. Mod
Amelia23 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Nie wiem właśnie, dlaczego wyszły takie duże. Zmniejszyłam je, do regulaminowej wielkości: 600x600....
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 MAGNAT Acte.....CWC,CACIB RASE ,GRUPE I TRZECI NA BISIE!!!!!!!! GRATULUJE WLASCICIELOM I HODOWCZYNI SYNOWIE TYTUSA WZIELI ZW> ML> I RASE!!!!!!
Wind Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Amelia napisał(a):Nie wiem właśnie, dlaczego wyszły takie duże. Zmniejszyłam je, do regulaminowej wielkości: 600x600.... 600 x 600? A z czego to Regulamin? Bo na pewno nie z Dogomanii.
lonka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Cześć dziewczyny! Dopiero mogę coś napisać.Coduś był trzecij z oceną doskonała,Piorun jeden nie chciał się pokazać bo kropił mu deszczyk i było mu zimno.wstydzil by się :oops: Pogoda rano była okropnna ale dopiero póżniej było ciepło i sLoneczko.Jedziemy na następna miedzynarodówkę i myśle że będzie dobrze :wink: Pozdrawiam wszystkich.Idę odpocząć.A Magnat był rewelacyjny!!!!!!!!!!
anii Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Lonka A moglabys podac stawke?! Jak juz odpoczniec of corse :wink:
carotina Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 pociesze Cie tym, że moja Demi to by wogule ani metra nie przeszła 8) .......... poprostu tragedia dla shihtziaków jak pada :roll: ale chyba stawka ogólnie całej rasy nie była zbyt mocna... tzn. chodzi mi głównie o championy, bo ostatnio to tylko Magnacik wystawiany, a cała reszta, albo buszuje po ringach zagranicznych.... albo....... :roll:
carotina Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 anii napisał(a):Lonka A moglabys podac stawke?! Jak juz odpoczniec of corse :wink: stawka jest gdzieś w topicu o łodzi na wystawach :wink:
anii Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 carotina napisał(a): stawka jest gdzieś w topicu o łodzi na wystawach :wink: Dotarlam, ale w sumie ile bylo zgloszonych shih?! I kto sedziowal? Carotina, a Ty gdzie sie udasz na najblizsza wystawe?! 8)
carotina Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 ja na najbliższą to chyba do dobrego miasta 8) ..... ale bez psów 8) :P 8) no a z psami, to do Olsztyna, potem chyba do Wawy, Gdyni, Koszalina itd........... :wink:
lonka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Zgłoszonych shih-tzu było 27 a sędziował pan Rene Echewarria-Cofino z Poerto Riko.Carotina ale w suczkach też były czempionki.
Yaki Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ja tez uwazam ,ze stawka byla silna.Doskonale byly i psy i wystawcy. Gratuluje LONKA,trzecia lokata w takim towarzystwie jest sukcesem,anie porazka.
carotina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 a jakie były suczki w championach? bo tego nie miałam podanego :wink:
lonka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Yaki napisał(a):Ja tez uwazam ,ze stawka byla silna.Doskonale byly i psy i wystawcy. Gratuluje LONKA,trzecia lokata w takim towarzystwie jest sukcesem,anie porazka.dziękuję ale wiesz wiadomo że każdy wystawca chce dostać to zw.mł ale jedziemy na nastepna i myśle że tam sie pokaże :lol: Warunki dla ozdobnych na wystawie w Łodzi nie byli dobre.Mało tego że tak wcześniej to jeszcze do tego taka pogoda wiadodo że nie dla shih-tzu.Carotina dla ciebie stawka w czempionach suczkach Aila Bat-Hang 2 lokata oraz Morgana Le Faj Acte 1 lokata.
Amelia23 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Wind napisał(a):Amelia napisał(a):Nie wiem właśnie, dlaczego wyszły takie duże. Zmniejszyłam je, do regulaminowej wielkości: 600x600.... 600 x 600? A z czego to Regulamin? Bo na pewno nie z Dogomanii. No tak... 500x500... :roll:
carotina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Morgana mi sie bardzo podoba :D a widziałyście Alexe at Acte? (tzn. wiem , że teraz jej nie było :P ) piękna suczka :loveu: !!! ogólnie z suczek championek bardzo zapadła mi w pamięć Abi Namgajl :D :iloveyou: , teraz już weteranka :roll:
carotina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 znalazłam fajną stronke :D jest tu bardzo dużo fotek z wystaw i troche wyników :wink: np. ze światówek, z Cruft's itd. http://shihtzudejosette.ifrance.com/shihtzudejosette/
lonka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 carotina napisał(a):Morgana mi sie bardzo podoba :D a widziałyście Alexe at Acte? (tzn. wiem , że teraz jej nie było :P ) piękna suczka :loveu: !!! ogólnie z suczek championek bardzo zapadła mi w pamięć Abi Namgajl :D :iloveyou: , teraz już weteranka :roll:Nia pamiętam żeby ją widziła.A na której ona była wystawie?Wiesz ja na wystawach jestem zakręcona dopuki nie wystawie swoich piesków.Teraz w Łodzi to wszystko trzeba było robić w biegu :wink:
carotina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 ja Alexe widziałam w sopocie :D , w tym roku a Abi to już dawno, nawet nie pamiętam gdzie, bo kilka razy..... napewno w Pozaniu, chyba też w Łodzi, ale to ze 3-4 lata temu :wink: Ona ma teraz już 11 lat :roll:
lonka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Carotina ty masz na myśli Sopot 2004 to jeżeli tak to wiem jak wygląda i chyba wtedy wzieła rase musze w domu sprawdzić(bo jestem w pracy).Moja Lonka wtedy skonczyła mł.czempionat na tej wystawie.
carotina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 tak 2004 :D wzieła rase :D :P (i nic dziwnego :wink: )
Recommended Posts