Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

a my wczoraj wieczorkiem poszliśmy na spacer do parku,później pod halą sportową był na dworze wyświetlany film pt."Pojutrze" i musze Wam powiedzieć,że 2 godz. Jędrek wytrzymał w miejscu..tzn. na moich kolanach :o :o :o (czasem nawet oglądał i jak się wilki pojawiły na kranie to sobie nawet zaszczytnie pozwolił szczeknąć) pierwszy raz w życiu był "nieruchomy"...dla mnie szok bo on nawet w miejscu ustać nie potrafi...wtedy zmienia się w sprężynke :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BILLY THE KID COCA Bast MLODZIEZOWYM ZWYCIEZCA w Lodzi.
W ciagu tygodnia zdobyl tytul MLODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI!!!!!
GRATULACJE PANIE MARIUSZU!!!!!!!

Posted

Amelia23,

Czy mozesz z laski swojej wstawiajac zdjecia dostosowywac je do Regulaminowe wielkosci?

Bylabym wdzieczna bo szczerze powiedziwszy dosyc mam zamienienia ich na linki.

Mod

Posted

MAGNAT Acte.....CWC,CACIB RASE ,GRUPE I
TRZECI NA BISIE!!!!!!!!
GRATULUJE WLASCICIELOM I HODOWCZYNI
SYNOWIE TYTUSA WZIELI ZW> ML> I RASE!!!!!!

Posted

Amelia napisał(a):
Nie wiem właśnie, dlaczego wyszły takie duże. Zmniejszyłam je, do regulaminowej wielkości: 600x600....

600 x 600? A z czego to Regulamin? Bo na pewno nie z Dogomanii.

Posted

Cześć dziewczyny! Dopiero mogę coś napisać.Coduś był trzecij z oceną doskonała,Piorun jeden nie chciał się pokazać bo kropił mu deszczyk i było mu zimno.wstydzil by się :oops: Pogoda rano była okropnna ale dopiero póżniej było ciepło i sLoneczko.Jedziemy na następna miedzynarodówkę i myśle że będzie dobrze :wink: Pozdrawiam wszystkich.Idę odpocząć.A Magnat był rewelacyjny!!!!!!!!!!

Posted

pociesze Cie tym, że moja Demi to by wogule ani metra nie przeszła
8) .......... poprostu tragedia dla shihtziaków jak pada :roll:
ale chyba stawka ogólnie całej rasy nie była zbyt mocna... tzn. chodzi mi głównie o championy, bo ostatnio to tylko Magnacik wystawiany, a cała reszta, albo buszuje po ringach zagranicznych.... albo....... :roll:

Posted

carotina napisał(a):

stawka jest gdzieś w topicu o łodzi na wystawach :wink:

Dotarlam, ale w sumie ile bylo zgloszonych shih?! I kto sedziowal?

Carotina, a Ty gdzie sie udasz na najblizsza wystawe?! 8)

Posted

ja na najbliższą to chyba do dobrego miasta 8) ..... ale bez psów 8) :P 8) no a z psami, to do Olsztyna, potem chyba do Wawy, Gdyni, Koszalina itd........... :wink:

Posted

Zgłoszonych shih-tzu było 27 a sędziował pan Rene Echewarria-Cofino z Poerto Riko.Carotina ale w suczkach też były czempionki.

Posted

Ja tez uwazam ,ze stawka byla silna.Doskonale byly i psy i wystawcy.
Gratuluje LONKA,trzecia lokata w takim towarzystwie jest sukcesem,anie porazka.

Posted

Yaki napisał(a):
Ja tez uwazam ,ze stawka byla silna.Doskonale byly i psy i wystawcy.
Gratuluje LONKA,trzecia lokata w takim towarzystwie jest sukcesem,anie porazka.
dziękuję ale wiesz wiadomo że każdy wystawca chce dostać to zw.mł ale jedziemy na nastepna i myśle że tam sie pokaże :lol: Warunki dla ozdobnych na wystawie w Łodzi nie byli dobre.Mało tego że tak wcześniej to jeszcze do tego taka pogoda wiadodo że nie dla shih-tzu.Carotina dla ciebie stawka w czempionach suczkach Aila Bat-Hang 2 lokata oraz Morgana Le Faj Acte 1 lokata.

Posted

Wind napisał(a):
Amelia napisał(a):
Nie wiem właśnie, dlaczego wyszły takie duże. Zmniejszyłam je, do regulaminowej wielkości: 600x600....

600 x 600? A z czego to Regulamin? Bo na pewno nie z Dogomanii.

No tak... 500x500... :roll:

Posted

Morgana mi sie bardzo podoba :D
a widziałyście Alexe at Acte? (tzn. wiem , że teraz jej nie było :P ) piękna suczka :loveu: !!!
ogólnie z suczek championek bardzo zapadła mi w pamięć Abi Namgajl :D :iloveyou: , teraz już weteranka :roll:

Posted

carotina napisał(a):
Morgana mi sie bardzo podoba :D
a widziałyście Alexe at Acte? (tzn. wiem , że teraz jej nie było :P ) piękna suczka :loveu: !!!
ogólnie z suczek championek bardzo zapadła mi w pamięć Abi Namgajl :D :iloveyou: , teraz już weteranka :roll:
Nia pamiętam żeby ją widziła.A na której ona była wystawie?Wiesz ja na wystawach jestem zakręcona dopuki nie wystawie swoich piesków.Teraz w Łodzi to wszystko trzeba było robić w biegu :wink:

Posted

ja Alexe widziałam w sopocie :D , w tym roku
a Abi to już dawno, nawet nie pamiętam gdzie, bo kilka razy..... napewno w Pozaniu, chyba też w Łodzi, ale to ze 3-4 lata temu :wink: Ona ma teraz już 11 lat :roll:

Posted

Carotina ty masz na myśli Sopot 2004 to jeżeli tak to wiem jak wygląda i chyba wtedy wzieła rase musze w domu sprawdzić(bo jestem w pracy).Moja Lonka wtedy skonczyła mł.czempionat na tej wystawie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...