anushka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Amelia powiedz TZ,że ja chodziłam z bernardynką i TZ zresztą też :evilbat: to co tam w porównaniu taka malutka Bezunia :evilbat: :evilbat: no jak już jest prawdziwą kobietką to musisz coś jej kupić... :lol:
anii Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 onaion23 napisał(a):Mój :lilangel: już wie, co się święci u wcisnął się do ukochanego transporterka i nie będzie chciał być kąpany. Ja mu dam!!! :evilbat: :evilbat: Zaraz go wyjmę!!!! :D:D:D Hihihi Mnie kapiel Lumpa, jak trzeba dluzej rozczesac zajmuje dwie godziny, tak normalnie 1,5. Lump swietne znosi kapiel i suszenie, ale do wanny trzeba go wnosic. Lump wie, ze kapiel jest podstawa (jak mu sie kupa przyklei do wlosow, to sam idzie do miski, zeby go umyc) i ze trzeba dac sie umyc i suszyc. Pod koniec suszenia, czuje, ze juz jest suchy i zaczyna lobuzowac. Podgryza, macha lapkami, jest juz zniecierpliwiony, ale podczas kapieli i suszenia, wykazuje anielska cierpliwosc :D Ostatnio nawet daje sie suszyc lezac na pleckach. Zawsze siedzial na pupie, a teraz sie kladzie :wink: Jak bede miala nastepne shih tzu, musze naczyc je lezec podczas suszenia. Lump lezy podczas czesania, ale podczas suszenia nie chcial, choc teraz robi male postepy. :)
Amelia23 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='Ania-k']Amelia powiedz TZ,że ja chodziłam z bernardynką i TZ zresztą też :evilbat: to co tam w porównaniu taka malutka Bezunia :evilbat: :evilbat: no jak już jest prawdziwą kobietką to musisz coś jej kupić... :lol: Nie, no jasne! :lol: Tak się tylko śmiejemy :D Chętnie bym jej "coś" kupiła..., bo prawdziwego romansu napewno się nigdy nie doczeka... :oops: :nono: Kurde, nie mogę otworzyć filmiku od Anii. :wallbash: Pewnie czegoś tam nie mam . Magik się zapowiedział na dniach, to mnie uświadomi :krach: .
anii Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Co do filmu. U mnie dziala na wszystkich kompach A mozesz napisac jaki komunikat sie zglasza?! Ani-K dzialal, ale Carotinie nie :cry: No nie wiem, moj TŻ juz poinformowany ;)
:) Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Moi Drodzy oto Zyzio: http://img8.echo.cx/img8/9690/img05644to.jpg http://img8.echo.cx/img8/9630/img05713ri.jpg
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 ciesze się, że mała się Wam podoba :D :D :D A która to jest sunia? Jak się nazywa? Music of love :D ma teraz ok. 3,5 miesiąca debiut planujemy w Olsztynie :P , też żałuje że, nie ma klasy baby :roll: Ania-k, dzięki za zmniejszenie fotek :calus: Aga, Zyzio :lilangel: :D :D :D
Amelia23 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Jejku !!! Jaki śliczny, przepiękne fotki!!! :angel: Jeszcze, jeszcze... :multi: :multi: :multi: Anii, ja chyba naprawdę czegoś nie mam, bo mi nie działa Best Player.. :( Do braciszka zadzwoniłam, wyłuszczyłam o co biega, a on na to: Tak wiem, bo nie masz $%#*&$# ( nie wiem co do mnie powiedział, bo ja tuman komputerowy). Nooo i ma mi" to " wgrać , to sobie obejrzę.
:) Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Naprawde podoba Wam sie Zyzio??!! Super!!!!Nie bede wklejac wiecej, niedlugo ukaze sie strona, wiec bedziecie mogly tam ogladac;p
:) Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Yaki, nie wie Pani co to za piesek, który będzie z nami w młodzieży w Bydgoszczy??
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Shih Tzu Psy młodzieży BLACK BOY COCA Bast Shih Tzu Psy młodzieży FASZA Serenissima Shih Tzu Psy młodzieży PRETTY BOY Acte Shih Tzu Suki młodzieży ADAMARIA Adamaria Shih Tzu Suki młodzieży CLEA Bombers stawka z Grudziądza..... bardzo mała :hmmmm: jakoś nie chce mi sie wierzyć, ze to wszystko... zwłaszcza, że to w końcu Bydgoszcz..... a może coś mi sie nie wyświetliło :niewiem: dziwne..................
anii Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Carotina A hodowla z ktorej jest sunka, tak pozno wydaje szczeniorki?! Pytam z ciekawosci. Onaion23 Zyzio jest super, dawaj wiecej fotek. Obejrzalas filmik z Lumpem?!
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 nie, nie.... mogliśmy odebrać ją wcześniej, ale poprostu nie mieliśmy fizycznej możliwości..... w końcu z Gdańska do Zakopanego kawałek drogi jest :wink: :P
anii Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 carotina napisał(a):nie, nie.... mogliśmy odebrać ją wcześniej, ale poprostu nie mieliśmy fizycznej możliwości..... w końcu z Gdańska do Zakopanego kawałek drogi jest :wink: :P Rozumiem :wink: Ostatnio gdzies czytalam, ze lepiej wydawac 10. czy 12. tygodniowe szczeniaki, stad pytanie :lol:
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 może coś w tym jest, ale ja ogólnie jestem zadowolona, że mogliśmy wybierać z szczeniaków ponad 3 miesięcznych :wink: udało mi się otworzyć filmik :angel: :angel: :angel: super jest :D :D :D szkoda, że nie umiem wysyłać swoich :roll:
anushka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Zyzio ma super fotki nareszcie,Agnieszka się zmobilizowała;-) :evilbat: brawo i proszę o więcej... :lol: ja właśnie idę kąpać Jąderko-dzisiaj odebrałam sobie szampon,który zamówiłam przez allegro,może jakiś aparacik wogóle się skombinuje bo ostatnio sama żadnych fotek nie robiłam :evilbat: Amelia a Bezunia to jakiś fotki jeszcze ma oprócz tych dwóch które zamieściłaś :evilbat: :evilbat: wogóle to gdzie ty się błąkasz,nigdzie cię nie można znaleźć kobieto :motz: :niewiem: Carotina a filmik jak masz to tak jak Anii zawsze możesz posałać na maila :oops: :lol: albo na stronkę daj 8)
Karka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 carotina śliczna jest twoja nowa suńka :angel: właśnie obejrzałam fotki :P Zyzio również śliczny :P
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Karka dziękuje :D :D :D Ania-k no właśnie, próbowałam wczoraj ten filmik przesłać do pani hodowczyni, no ale sie nie udało :roll: wysyłał się 40 minut :o i nie wysłał :( , mimo że nie był za duży jako załącznik :hmmmm:
lonka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Witajcie dziewczyny! co tu się dzieję :wink: super fotki! :lol: :lol: :lol: Carotina gratuluje!Słodziutkie maleństwo. :D znacie może stawkę na Łodż,bo na dzień dzisiejszy znam tylko ilość-27.Jak ktoś wie to dajcie znać.
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 lonka :D , czy Ty aby nie wspomianłaś, że masz jakieś foty z klubówki? :P :evilbat: :P
maga18 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Carotina piekny maluszek!!! A raczej maluszka ;) i dzieki za gratulacje... Toffi mi nizłą niespodzianke zrobil :lol:
Yaki Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Agnieszko nigdy nie spotkalam tego pieska FASZO Sarenissima,nic onim nie wiem. POrtreciki ZYZIA bardzo ladne. Czekamy na stronke.
Ewelinaa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czy ktoś wie jakie były wyniki shih z Opola ?? może mi przysłać na PRIV
carotina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Evelinna, a Ty masz shih-tzu? :wink: :P :evilbat: Ja wiem tyle że NSwR i Cacib powędrował do Dillema-Sound of Music :angel: Yaki pisała kilka stron wcześniej jak nazywa sie piesek, który wziął rase :wink:
Yaki Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Na miedzynarodowej w Opolu rase wzial startujacy w klasie mlodziezy BILLY THE KID COCA Bast.
Recommended Posts