Yaki Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Agnieszko juz pisalam o tym psie.To jest miotowy brat BOLSA, jest synem TUSCANY'S CHALLENGER AT ACTE i KRISTIN RONDOM. Ojciec i matka sa interchampionami. BILLY startowal w mlodziezy W BOG zajal druga lokate.
anushka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 gratulacje... :laola: a Carotina siedzi cichutko a ona ma już w domku pewnie maleńką suńkę i ściska ją i całuję bo nie ma czasu na DGM... :baby: :baby: :baby: :megagrin:
anii Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Juz nie wiem co i jak :cry: :hmmmm: Podajcie lepiej stawki i zdjecia z bisu :lol:
Yaki Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Na dokladne relacje zrasy i na zdjecia musimy chyba poczekac na Lonke.
anushka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Bols i Zyzio są z jednej hodowli?? :-? mają wspólnych rodziców?? :oops: :-? :roll: :lol:
:) Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Yaki napisał(a):Agnieszko juz pisalam o tym psie.To jest miotowy brat BOLSA, jest synem TUSCANY'S CHALLENGER AT ACTE i KRISTIN RONDOM. Ojciec i matka sa interchampionami. BILLY startowal w mlodziezy W BOG zajal druga lokate. No racja!Ale ze mnie gapa!Teraz jestem przejęta wystawą. Poza tym ostatnio (wczoraj) poszłam sobie poleżeć na solarium i tak strasznie się spiekłam... :( Wszystko mnie piecze... :(
:) Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ania-k napisał(a):Bols i Zyzio są z jednej hodowli?? :-? mają wspólnych rodziców?? :oops: :-? :roll: :lol: Nie!! Zyzia mama to YU-CHING Acte, a tatuś to Xplosion from Audreys Paradis.
anushka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 a ja tak myślałam,bo Yaki napisała,że ojcowie Zyzia i Bolsa mieszkają w jednej hodowli... :oops: Aga daj jakąś foteczkę ZYZIA WOGÓLE :wink: Yaki ty też obiecałaś fotki :evilbat:
carotina Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 jestem :megagrin: Julcia jest kochana :angel: :angel: i baaardzoo zajmująca 8) Napewno dzisiaj wstawie fotki, musze je przegrać :P :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D
anii Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [quote name='carotina'] Julcia jest kochana :angel: :angel: i baaardzoo zajmująca 8) Napewno dzisiaj wstawie fotki, musze je przegrać :P :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D WOW SUPER Napisz cos wiecej, jak reaguja pozostale psy!? Mala pewnie, jest odwazna i zadziorna?!
carotina Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Maga dziękuje za zdjęcia :D :D :buzi: i gratuluje sukcesu :klacz: Mała przyjechałą z moją mamą w sobote, koło północy.... na początku, troche się bała trojaczków, no a one jak to one ciekawskie nie odstępowały jej na krok :wink: :P Jednak szybko się zaklimatyzowała, wczoraj popołudniu już nieźle rozrabiała :lol: .... szalała i przeganiała trójeczke po domu.... Demi traktuje ją jak swoją córcie, pilnuje, myje itd. 8) .... Cd nawet się stara z nią bawić, strasznie odmłodniał 8) :lol: zachowuje się jak duży szczeniak :lol: :lol: :lol: A Chakie 8) .... hmmmm.... ogólnie to ma do niej pewien dystans (a ona zdążyła już nawet u niego w budzie poleżeć.... wcześniej nikt nie miał tam wstępu :evilbat: ), jest troche zazdrosny, ale pomału się przekonuje, nawet troche się pobawili.... w berka 8) :wink: :lol: :lol: :evilbat: Poza tym straszny z niej głodomor :lol: :lol: jak to shihtziak 8) :lol: 8) Wstawiam na razie jedną fotke, wieczorem bedzie więcej :D Mam też filmik, ale nie wiem jak go umieścić w necie (Anii ten od Ciebie doszedł, ale nie chce mi sie otworzyć :roll: ... nie wiem czemu :hmmmm: ) :angel: :angel: :angel: http://img223.echo.cx/img223/2994/obraz7580bn.jpg
carotina Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 wiem, fotka ciemna... potem wstawie lepsze :wink:
anii Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Carotina Ale ta sunka ma pyszczek przeslodki i jaka ladna glowke. Wiecej zdjec!!! :D Nie wiem czemu moj filmik nie chce Ci sie otworzyc. Ani-k sie otworzyl, sprobuje umiscic go na swojej stronie i nie tylko swoj. Ty tez mozesz umiescic filmik na swojej stronie, wystarczy wrzucic na serwer i odpowiedni html
anushka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 oj ale sliczności..Carotina dawaj więcej fotek... :megagrin: :megagrin: jednak imię zostało,super,pasuje :lol:
carotina Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 kilka fotek :P http://img24.echo.cx/img24/4967/obraz7881ev.jpg http://img228.echo.cx/img228/8176/obraz7867gj.jpg http://img129.echo.cx/img129/1016/obraz7738lv.jpg http://img129.echo.cx/img129/9274/obraz7645so.jpg żywe z niej sreberko, narazie nie mam fotek w statyce :wink:
anushka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Carotina pozwoliłam sobie zrobić tapetkę z jednej fotki..zgadnij z której???ale super gwiazdka...wymiękam..te oczka...miodzio malinka,jest słodsza jak najsłodszy miód :baby: :baby: :lilangel: :megagrin:
Yaki Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Carotino mala jest swietna,taka juz podrosnieta. Kiedy debiut na ringu.Szkoda ,ze nie ma teraz klasy baby.
anushka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 a właśnie ile sunia teraz ma??długie włosy już ma :hmmmm: :megagrin:
anushka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 specjalnie dla Carotiny i tutaj najśliczniejsza foteczka:
Amelia23 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Gratulacje Carotina! :baby: Malutka jest przepiękna!!! :lilangel: No normalnie nie mam słów.... :sweetCyb: A która to jest sunia? Jak się nazywa? :D Fotki, fotki!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :loveu:
anii Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Mala jest slodziutka, ale ma chochliki w oczkach :wink: A ja dzis szczepilam Lumpa, wet powiedzial:"O jaki mlody piesek, pewnie ma z 1,5 roku" :lol: A Lumpa ma 3,4 ;) Acha na RC light troche schudl, ale juz worek adulta na niego czeka. A co tam u Waszych siersciuchow!? :lol:
Amelia23 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Witaj Anii! Bezunia właśnie dorosła... :oops: Tzn. jakieś 2-3 tygodnie temu.., i teraz jest "ten" moment... :evilbat: , no i właśnie... córcia się wstydzi wychodzić , TŻ się wścieka no to ja muszę walczyć...(łajdaczka wstrętna :-? ) Anii, mogę prosić o filmik? :jumpie:
anii Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Amelia23 napisał(a): Anii, mogę prosić o filmik? :jumpie: Pewnie wyslij mi swojego maila na pw, to wysle Ci linka. Dzis mi sie chyba nie uda wkleic filmikow na strone, bo mam nauki przedmalzenskie, ale moze jutro :wink: UUuu Bezunia stała sie kobieta. Heh, cieczka minie i wszystko wroci do normy.
:) Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Mam kilka npowych foteczek Zyzia, więc później Wam wkleję. Wyrwał mi się, gdy go czesałam i uciekł na kanapę na poduszeczkę, żeby odpocząć.:) Paskudny!! Zaraz idziemy go kąpać:) Znowu 3 godziny zmarnujemy. No coż... "chcesz być piękny to cierp!!" :) POWSTAJE STRONA O ZYZIU! Mam nadzieję, że niedługo będę mogła podać Wam nasz adres!:) Może nie będzie piękna, ale za to o jednym z najwspanialszych psów na świecie(oczywiście według nas-właścicieli Zyzia!) :) Jeśłi checie, by Wasz psiak był na naszej stonie, jako przyjaciel Zyzia, wyślijcie mi mailem(na adres aga_janusz23@wp.pl ) jego fotkę i imię i na pewno się tam pojawi!!:) Czekam na foteczki!! :D:D:D Mój :lilangel: już wie, co się święci u wcisnął się do ukochanego transporterka i nie będzie chciał być kąpany. Ja mu dam!!! :evilbat: :evilbat: Zaraz go wyjmę!!!! :D:D:D
Recommended Posts