anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Lonka ja nie mogłam wczoraj być na forum bo miałam pożar w kuchni :evilbat: chciałam zrobić pizze w piekarniku...ale niewiedziałam,że pod piekarnikiem w szufladzie są gazety....zapaliła mi się cała kuchenka gazowa(zakręciłam gaz) i troszkę szafka nad gazem...ogólnie smród nieziemski... :evilbat: :evilbat: :evilbat: fotki sa bardzo fajne,szkoda,że takie małe,niewiem czy jak wrócę czy bede miała czas ale może je zmniejszę,tylko jeszcze niewiem czy TZ zainstalowany ma program do zmniejszania(fotek :evilbat: ) bo robił system :lol:
lonka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ania-k współczuję tobie,całe szczęście że tak się skonczyło a nie gorzej.Ten smród długo się będzię trzymać. :cry: KATASTROFA.
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 no Lonka :lol: powiem ci,że tragedia...czeka nas nieplanowany remont kuchni.. :cry: no ale cóż...dobrze,że nic nam się nie stało... :wink: niestety nie mam zainstalowanego programu do fotek(zmniejszania itp..) a szkoda bo foteczki fajne.. mozna super zareklamowac rasę :wink: :wink: Lonka zrób coś... bo reszty jak zwykle nie ma :evilbat:
Yaki Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Wspolczuje Aniu-k,szczescie ze tylko tak sie skonczylo. Ciesze sie ze chociaz Tobie podobaja sie pieski. Wlasnie wrocilismy od weterynarza z maluchem,byl drugi raz odrobaczany.Jutro konczy szesc tykodni.
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Yaki']Wspolczuje Aniu-k,szczescie ze tylko tak sie skonczylo. Ciesze sie ze chociaz Tobie podobaja sie pieski. Wlasnie wrocilismy od weterynarza z maluchem,byl drugi raz odrobaczany.Jutro konczy szesc tykodni. :hand: witaj Yaki dawno z tobą nie rozmawiałam wogóle :oops: ale Bols to twój pies prawda??a skąd ty masz takie maleństwo w domciu??masz hodowlę czy jak?/ :hmmmm: :hmmmm: wybacz ale pogubiłam się kto jest kim w osobach które żadko tu bywają aczkolwiek dla wtajemniczonych ze stałymi bywalacami też mam problemy :shiny: (pozd. Anii) masz więcej fotek?? :modla:
carotina Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ania-k :o jestem w szoku, dobrze, że to się tylko tak skończyło :roll: O co chodzi z tymi fotkami, bo nie kumam :oops: 8) :oops: ....? bo te co ja wstawiłam, owszem małe, ale pod spodem jest link i można powiększyć :wink: Yaki mi też się baardzo :megagrin: Twoje shihtzki podobają :lilangel: :angel: :angel: :angel: A ja się pochwale, że moja mama wczoraj odebrała naszą nową córcie (Julcie :wink: ) :angel: :angel: :angel: :angel: w domku bedą w sobote wieczorem :great:
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 carotina napisał(a):Ania-k :o jestem w szoku, dobrze, że to się tylko tak skończyło :roll: O co chodzi z tymi fotkami, bo nie kumam :oops: 8) :oops: ....? bo te co ja wstawiłam, owszem małe, ale pod spodem jest link i można powiększyć :wink: Yaki mi też się baardzo :megagrin: Twoje shihtzki podobają :lilangel: :angel: :angel: :angel: A ja się pochwale, że moja mama wczoraj odebrała naszą nową córcie (Julcie :wink: ) :angel: :angel: :angel: :angel: w domku bedą w sobote wieczorem :great: gratulacje,pewnie nie możesz się doczekać maleńkiej w domku :oops: :lol: wiem jak czekałam na TZ ,dla mnie te 5 godz. było jak wieczność...no gratuluję i nie ominie cię wstawienie fotek zaraz w weekend :evilbat: chyba nie będziesz kazałą nam czekać dłużej :evilbat: :megagrin: :lilangel: to jakie będzie imię??Julia??(kolejny shih to będzie Romeo... :B-fly: )
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 a co do fotek to lepiej by było gdyby były większe od razu :wink: :wink: np. ten obcięty piech jest malutki a chciałąm zobaczyć jak wygląda normlanie ,chociaż troszkę dziwnie muszę przyznać,strasznie długie ma te włochy na uszach... :evilbat: Carotina daj foteczke swojego piecha ostrzyżonego :lol: to jest klasa :kciuki:
Yaki Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Maluszek jest synkiem mojej NANAY.To jej drugi miot,z pierwszego jest MAXI.Mam hodowle mopsow i shih tzu,ale mioty bardzo nieliczne. Carotino przy Twoich zdolnosciach komputerowych bedziemy mialy relacje rozwoju malutkiej na biezaco.
Yaki Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ten ostrzyzony piesek to wlasnie mama malucha,a uszu jej nie obcinalam.Ona jest bardzo mala,w dolnej granicy normy.
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Yaki']Mam hodowle mopsow i shih tzu no proszę i klopsiki masz też :klacz: :klacz: :klacz: super,a ty się nic nie chwalisz swoimi piechami...a przecież masz czym :lol: :lol: Maluszek jest chyba w wieku suńki Carotiny, to ci dopiero :lol: :o
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Yaki napisał(a):ten ostrzyzony piesek to wlasnie mama malucha,a uszu jej nie obcinalam.Ona jest bardzo mala,w dolnej granicy normy. niewiem jak wygląda normlanie a na tej foteczce to troszkę dziwnie :o bo cały ogolony a uchole wiszą sobie :oops: :lol: ja poproszę o większą foteczkę,pliss...i w całej okazałości..a dlaczego ją tak obcięłaś??specjalnie do maluszków??
carotina Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 a te linki nie działają? :hmmmm: one są naprawde dosyć duże, gdybym takie wstawiła Wind, by mnie wyklneła :wink: :evilbat: :wink: :P oczywiście fotki bedą, już w sobote w nocy :D :megagrin: A imie, to hmmmm.... pewnie zostanie Julia, a to dlatego, że od pewnego czasu gdy mówiliśmy cos o niej, nie mówiliśmy "szczeniaczek", czy jakoś tak, a właśnie Julia 8) ...... no i pewnie tak zostanie :lol: :lol: Ta fotka jest w sumie już nie aktualna :wink: , bo moja mama dopadła go kilka dni temu z nożyczkami :evilbat: .... cykne go w sobote :wink:
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 no tu wygląda jak szczeniorek włąśnie... :calus: dawaj fotki Carotina dawaj :evilbat: :evilbat: ciebie jak się nie zmusi to sama nie dasz,chowasz je gdzieś po kątach i tyle :x :wink: Yaki czemu nie wpadasz częściej na forum?? :wink:
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote-"Carotina"]a te linki nie działają? [/quote] działają,ale ta obcięta suńka jest na małej fotce :oops: :wink:
:) Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 No to my się pochwalimy, że zamierzamy mieć kolejnego shihtzaka.NIe teraz, ale na pewno będziemy mieli:)
Yaki Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 NANAY przed porodem jest na 5 fotce ,a musialam ja obciac bo ten maluch koltunil jej wlosy nawet na grzbiecie.Obcinalam sama,szybko i krotko.
carotina Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Ania-k'][quote-"Carotina"]a te linki nie działają? działają,ale ta obcięta suńka jest na małej fotce :oops: :wink: :oops: bo ze mnie gapa, to przez przypadek.... reszta się powiększa :P wrrrrr....Kogut znowu łazi i poluje na Cdiego.... wredna mała gnida :evilbat: :wink:
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Yaki napisał(a):NANAY przed porodem jest na 5 fotce ,a musialam ja obciac bo ten maluch koltunil jej wlosy nawet na grzbiecie.Obcinalam sama,szybko i krotko. całkiem inny pies normlanie :o :wink: wpatrywałam się wcześniej w jej mordkę bo ma takie ciemniejsze pasemka na niej,jakby jej ktoś specjalnie zrobił;-) super miodzio :lol: a ten pies Maxi co jest na tych fotkach to rozumiem,że to brat szczeniaka ale z innego miotu tak??a wogóle to Nanny miała bardzo długie włosy :o :o
Yaki Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Maxi to suczka,naprawde w rodowodzie nazywa sie ADAMARIA Adamaria,a po domowemu MAXI.BOLS to BLACK BOY COCA Bast.
carotina Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 nie wiem, czy zauważyłaście, ale na poprzedniej stronie powiększyłam tamtą fote :wink: :P widziałyście kiedyś shih-tzu na agility? :wink: :P najbardziej podobają mi się te ich uśmiechnięte miny :wink: :lol: :lol:
Yaki Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Shitki na przeszkodach swietne,super. NANAY miala wlosy dlugie nie papilotowane i bardzo latwe w pielegnacji. SSzybko jej rosna.
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 no widziałam fotkę(Yaki to mi teraz nazwami zamieszała i to zdrowo :wink: ) i wg. mnie to ja bym jej te uchole troszkę obcięła jeszcze :oops: :lol: ale ja się na tym fachowo nie znam,tylko piszę wg. siebie :wink: never niewidziałam agillity z shih :o :o ale super ...tylko uśmiech i kupa włosów... :megagrin: :megagrin: już widzę jakby Jędrek latał...ten pies w miejscu nie ustoi nawet :evilbat: on nie ma rodowodu bo jest chyba z Borutą pomieszany... :evilbat: :evilbat: a skacze jak kangur nie długo to mi do buzi doskoczy :lol: a mam 1.64 tylko a on...taki malutki jeszcze no..żeby nie było.. :wink: i ona takie fotki shih ma i nie daje...fe fe fee dawaj kolejne..ja idę tylko małą zaniosę do łóżka bo mi usnęła za pleckami(fajnie mnie gilałą po pleckach,szkoda,że śpi :wink: :wink: )
carotina Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 fotki te znalazłam dawno, dawno na jakieś amerykańskiej 8) stronce :lol: Ania ja wiem, co masz na myśli mówiąc o tym skakaniu... Chakie skacze jak pchła ( ja też mam 1.64 :lol: :P .........) A czy Wasze shihtziaki dużo szczekają, bo Kogut jest tak rozdarty, że :o ....... :evilbat:
anushka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 w sumie on za dużo nie szczeka,jak chce wyjść na dwór(jak mu się przypomni) jak ktoś coś je i mu nie daje :evilbat: a przecież powinien :evilbat: więc why??później szczeka jeszcze jak nikt na nigo nie patrzy a on bidny stoi z piłką i czeka.... :puppydog: ogólnie taki jest i baaaardzo skromny do okazywania uczuć,chociaż wcześniej kąsał małą non stop a teraz da sobie wszystko zrobić,ona leży z nim na ziemi-przytula się do niego i go tak ściska :oops: 8) albo on jej włazi na głowę :o (jak mała lezy) i tak się kładzie na niej..a jak mała siedzi sobie spokojnie i nie dokazuje z nim to on podchodzi cichutko i ciągnie ją za nogawki z fotela 8) 8) diabeł...właśnie próbuje wyjąć odkurzacz z szafy :evilbat:aha z tymi jego uczuciami to mi chodziło o to,że np. jak miałam inne psy kiedyś to one były lizakami a on nic...tylko łbem przytula się do nóg :o :o :o
Recommended Posts