Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Lonka ja nie mogłam wczoraj być na forum bo miałam pożar w kuchni :evilbat: chciałam zrobić pizze w piekarniku...ale niewiedziałam,że pod piekarnikiem w szufladzie są gazety....zapaliła mi się cała kuchenka gazowa(zakręciłam gaz) i troszkę szafka nad gazem...ogólnie smród nieziemski... :evilbat: :evilbat: :evilbat:
fotki sa bardzo fajne,szkoda,że takie małe,niewiem czy jak wrócę czy bede miała czas ale może je zmniejszę,tylko jeszcze niewiem czy TZ zainstalowany ma program do zmniejszania(fotek :evilbat: ) bo robił system :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-k współczuję tobie,całe szczęście że tak się skonczyło a nie gorzej.Ten smród długo się będzię trzymać. :cry: KATASTROFA.

Posted

no Lonka :lol: powiem ci,że tragedia...czeka nas nieplanowany remont kuchni.. :cry: no ale cóż...dobrze,że nic nam się nie stało... :wink: niestety nie mam zainstalowanego programu do fotek(zmniejszania itp..) a szkoda bo foteczki fajne.. mozna super zareklamowac rasę :wink: :wink: Lonka zrób coś... bo reszty jak zwykle nie ma :evilbat:

Posted

Wspolczuje Aniu-k,szczescie ze tylko tak sie skonczylo.
Ciesze sie ze chociaz Tobie podobaja sie pieski.
Wlasnie wrocilismy od weterynarza z maluchem,byl drugi raz odrobaczany.Jutro konczy szesc tykodni.

Posted

[quote name='Yaki']Wspolczuje Aniu-k,szczescie ze tylko tak sie skonczylo.
Ciesze sie ze chociaz Tobie podobaja sie pieski.
Wlasnie wrocilismy od weterynarza z maluchem,byl drugi raz odrobaczany.Jutro konczy szesc tykodni.
:hand: witaj Yaki dawno z tobą nie rozmawiałam wogóle :oops: ale Bols to twój pies prawda??a skąd ty masz takie maleństwo w domciu??masz hodowlę czy jak?/ :hmmmm: :hmmmm: wybacz ale pogubiłam się kto jest kim w osobach które żadko tu bywają aczkolwiek dla wtajemniczonych ze stałymi bywalacami też mam problemy :shiny: (pozd. Anii) masz więcej fotek?? :modla:

Posted

Ania-k :o jestem w szoku, dobrze, że to się tylko tak skończyło :roll:
O co chodzi z tymi fotkami, bo nie kumam :oops: 8) :oops: ....? bo te co ja wstawiłam, owszem małe, ale pod spodem jest link i można powiększyć :wink:
Yaki mi też się baardzo :megagrin: Twoje shihtzki podobają :lilangel: :angel: :angel: :angel:

A ja się pochwale, że moja mama wczoraj odebrała naszą nową córcie (Julcie :wink: ) :angel: :angel: :angel: :angel: w domku bedą w sobote wieczorem :great:

Posted

carotina napisał(a):
Ania-k :o jestem w szoku, dobrze, że to się tylko tak skończyło :roll:
O co chodzi z tymi fotkami, bo nie kumam :oops: 8) :oops: ....? bo te co ja wstawiłam, owszem małe, ale pod spodem jest link i można powiększyć :wink:
Yaki mi też się baardzo :megagrin: Twoje shihtzki podobają :lilangel: :angel: :angel: :angel:
A ja się pochwale, że moja mama wczoraj odebrała naszą nową córcie (Julcie :wink: ) :angel: :angel: :angel: :angel: w domku bedą w sobote wieczorem :great:

gratulacje,pewnie nie możesz się doczekać maleńkiej w domku :oops: :lol: wiem jak czekałam na TZ ,dla mnie te 5 godz. było jak wieczność...no gratuluję i nie ominie cię wstawienie fotek zaraz w weekend :evilbat: chyba nie będziesz kazałą nam czekać dłużej :evilbat: :megagrin: :lilangel: to jakie będzie imię??Julia??(kolejny shih to będzie Romeo... :B-fly: )

Posted

a co do fotek to lepiej by było gdyby były większe od razu :wink: :wink: np. ten obcięty piech jest malutki a chciałąm zobaczyć jak wygląda normlanie ,chociaż troszkę dziwnie muszę przyznać,strasznie długie ma te włochy na uszach... :evilbat: Carotina daj foteczke swojego piecha ostrzyżonego :lol: to jest klasa :kciuki:

Posted

Maluszek jest synkiem mojej NANAY.To jej drugi miot,z pierwszego jest MAXI.Mam hodowle mopsow i shih tzu,ale mioty bardzo nieliczne.
Carotino przy Twoich zdolnosciach komputerowych bedziemy mialy relacje rozwoju malutkiej na biezaco.

Posted

[quote name='Yaki']Mam hodowle mopsow i shih tzu
no proszę i klopsiki masz też :klacz: :klacz: :klacz: super,a ty się nic nie chwalisz swoimi piechami...a przecież masz czym :lol: :lol: Maluszek jest chyba w wieku suńki Carotiny, to ci dopiero :lol: :o

Posted

Yaki napisał(a):
ten ostrzyzony piesek to wlasnie mama malucha,a uszu jej nie obcinalam.Ona jest bardzo mala,w dolnej granicy normy.

niewiem jak wygląda normlanie a na tej foteczce to troszkę dziwnie :o bo cały ogolony a uchole wiszą sobie :oops: :lol: ja poproszę o większą foteczkę,pliss...i w całej okazałości..a dlaczego ją tak obcięłaś??specjalnie do maluszków??

Posted

a te linki nie działają? :hmmmm: one są naprawde dosyć duże, gdybym takie wstawiła Wind, by mnie wyklneła :wink: :evilbat: :wink: :P

oczywiście fotki bedą, już w sobote w nocy :D :megagrin:
A imie, to hmmmm.... pewnie zostanie Julia, a to dlatego, że od pewnego czasu gdy mówiliśmy cos o niej, nie mówiliśmy "szczeniaczek", czy jakoś tak, a właśnie Julia 8) ...... no i pewnie tak zostanie :lol: :lol:

Ta fotka jest w sumie już nie aktualna :wink: , bo moja mama dopadła go kilka dni temu z nożyczkami :evilbat: .... cykne go w sobote :wink:

Posted

no tu wygląda jak szczeniorek włąśnie... :calus: dawaj fotki Carotina dawaj :evilbat: :evilbat: ciebie jak się nie zmusi to sama nie dasz,chowasz je gdzieś po kątach i tyle :x :wink: Yaki czemu nie wpadasz częściej na forum?? :wink:

Posted

No to my się pochwalimy, że zamierzamy mieć kolejnego shihtzaka.NIe teraz, ale na pewno będziemy mieli:)

Posted

NANAY przed porodem jest na 5 fotce ,a musialam ja obciac bo ten maluch koltunil jej wlosy nawet na grzbiecie.Obcinalam sama,szybko i krotko.

Posted

[quote name='Ania-k'][quote-"Carotina"]a te linki nie działają?
działają,ale ta obcięta suńka jest na małej fotce :oops: :wink:

:oops: bo ze mnie gapa, to przez przypadek.... reszta się powiększa :P

wrrrrr....Kogut znowu łazi i poluje na Cdiego.... wredna mała gnida :evilbat: :wink:

Posted

Yaki napisał(a):
NANAY przed porodem jest na 5 fotce ,a musialam ja obciac bo ten maluch koltunil jej wlosy nawet na grzbiecie.Obcinalam sama,szybko i krotko.

całkiem inny pies normlanie :o :wink: wpatrywałam się wcześniej w jej mordkę bo ma takie ciemniejsze pasemka na niej,jakby jej ktoś specjalnie zrobił;-) super miodzio :lol: a ten pies Maxi co jest na tych fotkach to rozumiem,że to brat szczeniaka ale z innego miotu tak??a wogóle to Nanny miała bardzo długie włosy :o :o

Posted

nie wiem, czy zauważyłaście, ale na poprzedniej stronie powiększyłam tamtą fote :wink: :P

widziałyście kiedyś shih-tzu na agility? :wink: :P

najbardziej podobają mi się te ich uśmiechnięte miny :wink: :lol: :lol:

Posted

Shitki na przeszkodach swietne,super.
NANAY miala wlosy dlugie nie papilotowane i bardzo latwe w pielegnacji.
SSzybko jej rosna.

Posted

no widziałam fotkę(Yaki to mi teraz nazwami zamieszała i to zdrowo :wink: ) i wg. mnie to ja bym jej te uchole troszkę obcięła jeszcze :oops: :lol: ale ja się na tym fachowo nie znam,tylko piszę wg. siebie :wink:
never niewidziałam agillity z shih :o :o ale super ...tylko uśmiech i kupa włosów... :megagrin: :megagrin: już widzę jakby Jędrek latał...ten pies w miejscu nie ustoi nawet :evilbat: on nie ma rodowodu bo jest chyba z Borutą pomieszany... :evilbat: :evilbat: a skacze jak kangur nie długo to mi do buzi doskoczy :lol: a mam 1.64 tylko a on...taki malutki jeszcze no..żeby nie było.. :wink: i ona takie fotki shih ma i nie daje...fe fe fee dawaj kolejne..ja idę tylko małą zaniosę do łóżka bo mi usnęła za pleckami(fajnie mnie gilałą po pleckach,szkoda,że śpi :wink: :wink: )

Posted

fotki te znalazłam dawno, dawno na jakieś amerykańskiej 8) stronce :lol:

Ania ja wiem, co masz na myśli mówiąc o tym skakaniu... Chakie skacze jak pchła ( ja też mam 1.64 :lol: :P .........)
A czy Wasze shihtziaki dużo szczekają, bo Kogut jest tak rozdarty, że :o ....... :evilbat:

Posted

w sumie on za dużo nie szczeka,jak chce wyjść na dwór(jak mu się przypomni) jak ktoś coś je i mu nie daje :evilbat: a przecież powinien :evilbat: więc why??później szczeka jeszcze jak nikt na nigo nie patrzy a on bidny stoi z piłką i czeka.... :puppydog: ogólnie taki jest i baaaardzo skromny do okazywania uczuć,chociaż wcześniej kąsał małą non stop a teraz da sobie wszystko zrobić,ona leży z nim na ziemi-przytula się do niego i go tak ściska :oops: 8) albo on jej włazi na głowę :o (jak mała lezy) i tak się kładzie na niej..a jak mała siedzi sobie spokojnie i nie dokazuje z nim to on podchodzi cichutko i ciągnie ją za nogawki z fotela 8) 8) diabeł...właśnie próbuje wyjąć odkurzacz z szafy :evilbat:aha z tymi jego uczuciami to mi chodziło o to,że np. jak miałam inne psy kiedyś to one były lizakami a on nic...tylko łbem przytula się do nóg :o :o :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...