anii Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Zyziek jest slodki!! Gratuluje! Tez musze wyciac Lumpowi wlosy pod nosem, niezwykle atrakcyjnie taki piesek wyglada. :D Napisz cos wiecej. Zyzio byl grzeczny?! Ja mam aktualnie aniola w domu. Jak chorowalam, to byl grzeczny jak malo kiedy. Ciekawe na jak dlugo :roflt: ?!
carotina Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 super :D a nie macie więcej zdjęć? i ponawiam pytanie o zwyc. rasy :P
lonka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Onaion gratulacje!!!!!!!!!!Oczewiście dla Zyzia :wink: Tylko wytłumacz mi jak w mlodzieży dostałaś wnoisek cwc jak on się daje od klasy pośredniej?
Yaki Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Witam,nam sie niestety nie powiodlo.Rase wygral CH PL MONTE CARMELLO z Tangulskiej Gory .Pies zachwycajacy w ruchu.
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 lonka napisał(a):Onaion gratulacje!!!!!!!!!!Oczewiście dla Zyzia :wink: Tylko wytłumacz mi jak w mlodzieży dostałaś wnoisek cwc jak on się daje od klasy pośredniej? Na tej wystawie Zyzio był w pośredniej.
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Yaki mogłaby mi Pani podesłać fotki z wystawy? Mój adres to: aga_janusz23@wp.pl Ja Pani też podeślę zdjęcia Bolsika, bo mam kilka :D
Yaki Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Agnieszko ja nie potrafie przeslac zdjec,ale jak przyjdzie corka to ja p oprosze.Nie mam ich duzo ,bo maz wiecej kamerowal. Zyzia mam ladne zdjecie ze stolika sedziowskiego.Pozdrawiam.
carotina Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 8) no dobra, do trzech razy sztuka :wink: .... a mogłybyście te fotki zamiast przesyłać do siebie wstawić tutaj, bo my też byśmy chętnie obejrzały 8)
lonka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Aha,bo ty onaion tak napisałaś ze można bylo zrozumieć ze Zuzio dostał Zw.Mł i cwc dla tego byłam zdziwiona.Jeszcze raz gratuluje serdczecznie.Zobaczymy sie w Łodzi,w mlodzieży co? :wink: Dorotka a ty kiedy bedziesz się chwalić maleństwem? :lol: Bardzo czekam na fotki.Uwielbiam małe szczeniaczki. :D :D :D :D :D
Yaki Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Jezeli sie udalo przeslac to moze Agnieszka wstawi? Tam sa championy z Grudziadz,dwa szczenieta i moje shitzaki po domowemu.
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Yaki']Jezeli sie udalo przeslac to moze Agnieszka wstawi? Tam sa championy z Grudziadz,dwa szczenieta i moje shitzaki po domowemu. Tak, ja chętnie wstawię, nie ma problemu. Sama jestem ciekawa, jakie to może być zdjęcie :) Yakimoże mi Pani podać swój adres e-mail? Bardzo bym chciała wysłać Pani foteczki Bolsa i przy okazji o coś zapytać.
lonka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Dziewczyny kto sie do ópola na wystawe wybiera?Będę tam kibicować znajomym shihtzaczkom. :wink:
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Opole nie.. za daleko :( ALe będziemy w Łodzi i w Bydgoszczy, Kto też tam będzie??:)
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Yaki napisał(a):maria.lesniewska@neostrada.pl Już wysłałam:)Proszę o odpowiedź na moje pytanko.Z góry dzięki:)
Yaki Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ja zglosilam Bolsa i Maxi po raz pierwszy pojdzie w mlodziezy.
carotina Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 lonka, pod koniec tyg. wstawie fotki :D a debiut to bedzie w olsztynie :wink: W opolu być może bedzie moja mama, to zależy od tego kiedy bedzie wracać :P Aga, ja chyba bede w Bydgoszczy... o ile bede miała transport, no i nic mi nie wyskoczy tak jak teraz w sobote :wink: 8) A, no i jeżeli znajde jakiegoś psa na konkurs 8)
lonka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Nu to kto bedzie w Opolu?Idziemy w Opolu kibicowac Magnatowi.W maju jedziemy do Łodzi z Codikiem a pozniej z Loneczką na Węgry.jak przyjedziemy to pomyslimy co dalej. :wink:
carotina Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Lonka, prosze ładnie w moim imieniu kibicować Sunnemu :wink: :megagrin: :laola:
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 carotina napisał(a):Lonka, prosze ładnie w moim imieniu kibicować Sunnemu :wink: :megagrin: :laola: Sunny jest z jakiej hodowli? Solarisavis?
lonka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 W Opolu nie wystawiam tylko kibicuje(pierwszy raz :D :D :D )Dorotka będę mocno trzymać kciuki!!!!!!!!!!!!!!Szkoda że ciebie nie bedzie.Ale mysle że kiedys sie spotkamy. :wink:
Recommended Posts