Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Zyziek jest slodki!!

Gratuluje!

Tez musze wyciac Lumpowi wlosy pod nosem, niezwykle atrakcyjnie taki piesek wyglada. :D

Napisz cos wiecej. Zyzio byl grzeczny?!

Ja mam aktualnie aniola w domu. Jak chorowalam, to byl grzeczny jak malo kiedy. Ciekawe na jak dlugo :roflt: ?!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Onaion gratulacje!!!!!!!!!!Oczewiście dla Zyzia :wink: Tylko wytłumacz mi jak w mlodzieży dostałaś wnoisek cwc jak on się daje od klasy pośredniej?

Posted

lonka napisał(a):
Onaion gratulacje!!!!!!!!!!Oczewiście dla Zyzia :wink: Tylko wytłumacz mi jak w mlodzieży dostałaś wnoisek cwc jak on się daje od klasy pośredniej?

Na tej wystawie Zyzio był w pośredniej.

Posted

Agnieszko ja nie potrafie przeslac zdjec,ale jak przyjdzie corka to ja p
oprosze.Nie mam ich duzo ,bo maz wiecej kamerowal.
Zyzia mam ladne zdjecie ze stolika sedziowskiego.Pozdrawiam.

Posted

8) no dobra, do trzech razy sztuka :wink: .... a mogłybyście te fotki zamiast przesyłać do siebie wstawić tutaj, bo my też byśmy chętnie obejrzały 8)

Posted

Aha,bo ty onaion tak napisałaś ze można bylo zrozumieć ze Zuzio dostał Zw.Mł i cwc dla tego byłam zdziwiona.Jeszcze raz gratuluje serdczecznie.Zobaczymy sie w Łodzi,w mlodzieży co? :wink: Dorotka a ty kiedy bedziesz się chwalić maleństwem? :lol: Bardzo czekam na fotki.Uwielbiam małe szczeniaczki. :D :D :D :D :D

Posted

Jezeli sie udalo przeslac to moze Agnieszka wstawi?
Tam sa championy z Grudziadz,dwa szczenieta i moje shitzaki po domowemu.

Posted

[quote name='Yaki']Jezeli sie udalo przeslac to moze Agnieszka wstawi?
Tam sa championy z Grudziadz,dwa szczenieta i moje shitzaki po domowemu.

Tak, ja chętnie wstawię, nie ma problemu. Sama jestem ciekawa, jakie to może być zdjęcie :)

Yakimoże mi Pani podać swój adres e-mail? Bardzo bym chciała wysłać Pani foteczki Bolsa i przy okazji o coś zapytać.

Posted

Yaki napisał(a):
maria.lesniewska@neostrada.pl

Już wysłałam:)Proszę o odpowiedź na moje pytanko.Z góry dzięki:)

Posted

lonka, pod koniec tyg. wstawie fotki :D a debiut to bedzie w olsztynie :wink:
W opolu być może bedzie moja mama, to zależy od tego kiedy bedzie wracać :P

Aga, ja chyba bede w Bydgoszczy... o ile bede miała transport, no i nic mi nie wyskoczy tak jak teraz w sobote :wink: 8) A, no i jeżeli znajde jakiegoś psa na konkurs 8)

Posted

Nu to kto bedzie w Opolu?Idziemy w Opolu kibicowac Magnatowi.W maju jedziemy do Łodzi z Codikiem a pozniej z Loneczką na Węgry.jak przyjedziemy to pomyslimy co dalej. :wink:

Posted

carotina napisał(a):
Lonka, prosze ładnie w moim imieniu kibicować Sunnemu :wink: :megagrin: :laola:

Sunny jest z jakiej hodowli? Solarisavis?

Posted

W Opolu nie wystawiam tylko kibicuje(pierwszy raz :D :D :D )Dorotka będę mocno trzymać kciuki!!!!!!!!!!!!!!Szkoda że ciebie nie bedzie.Ale mysle że kiedys sie spotkamy. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...