:) Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 lonka napisał(a):onaion a bedziesz w mlodzieży czy w posredniej?to zobaczymy sie na wystawie co? :lol: W Łodzi ? W młozieży?A Ty??
:) Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 onaion23 napisał(a):W jakim wieku ta shihtzakowa siersc wraca do normy(jezeli tak naprawde jest, ze shih zmieniaja siersc)? PONAWIAM PYTANIE :)
lonka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 onaion23 napisał(a):lonka napisał(a):onaion a bedziesz w mlodzieży czy w posredniej?to zobaczymy sie na wystawie co? :lol: W Łodzi ? W młozieży?A Ty??Ja też będę w młodzieży z Codikiem.To zobaczymy się co nie? :lol: :lol: :B-fly:
lonka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Ania-k napisał(a):lonka napisał(a):Zadzwoniła właścicielka Fiony ti ta pseudochodowczyni powiedziała że beszczelnie że ta sunia ze zdjecia to mamusia i ze nie ma papierów bo z papierami szczeniak kosztuje 2000zł. a ona chce tylko600zl.Nu i wtedy wLascicielka Fiony powiedziala jej ze ta sunie na fotce to jej sunia i kazala sciagnąć to ogłoszenie.Zgadzam się z tobą Ania-k to jest kradzież i oszustwo :evil: I to powinno być karane.Czasami ludzie kupujace nie maja pojecia że są oszukiwani. niech zażąda ściągnięcia swoich fotek-niech powie,że zgłosi sprawę na policję :lol: i powiem że ja bym tak zrobiła 8) nie byłabym zbyt łagodna dla tamtej paniusi :evilbat: odechciałoby jej się kraść jakbym jej wstydu narobiła przy panach policjantach,ukłon w ich stronę :wink:Kazała jej sciągnąć to ogłoszenie .Zobaczymy czy to zrobi.A na temat wstydu to tacy ludzie go nie mają inaczej nie kłamali by i nie kradli :evil: :evil: :evil:
Amelia23 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 onaion23 napisał(a):onaion23 napisał(a):W jakim wieku ta shihtzakowa siersc wraca do normy(jezeli tak naprawde jest, ze shih zmieniaja siersc)? PONAWIAM PYTANIE :) Jeśli chodzi o mnie, to czytając dostępne mi wiadomości o Shih Tzu, dowiedziałam się właśnie o tej wymianie. Ponoć wymieniają ją ok. 8 - 12 miesiąca życia, o pielęgnacji też jest... Ale właśnie nie wiedziałam jak to wygląda w praktyce.... :evilbat: Wszystkie znajome mi shitzaki (4), niemal od maleńka są strzyżone na jeżyka, tym samym właściciele nie mają większych problemów.... No właśnie..., to by było na tyle.... Proszę o zabranie głosu specjalistki. :lol:
anushka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Amelia23 napisał(a): Proszę o zabranie głosu specjalistki. :lol: mnie to się nie dotyczy :evilbat: ale ciekawa jestem dlaczego nikogo nie ma :puppydog: :motz:
anii Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Ania-k napisał(a):ciekawa jestem dlaczego nikogo nie ma :puppydog: :motz: Ja wlasnie leze w lozku, a kolo mnie brudas Lump. TZ-ta nie ma, bo by mi dal. :evilbat: Ja mam zapalenie zatok, wiec nie mialam sily na siedzenie przed kompem. Lumpiak bardzo grzeczny, wiedzial, ze pancia chora, byl jak anioł. Co do tej zmiany siersci, podobno nie tyhlko shih tzu sie zmienia. Lhasa np. tez. Ja nie wiem co o tym sadzic, powazne problemy z sierscia Lumpa mialam o wiele pozniej niz w wieku 8-12 miesiecy.
anii Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 lonka napisał(a):Kazała jej sciągnąć to ogłoszenie .Zobaczymy czy to zrobi.A na temat wstydu to tacy ludzie go nie mają inaczej nie kłamali by i nie kradli :evil: :evil: :evil: :evil: Jesli tego nie zrobi, a administrator strony tez nie, to mozna te babe postraszyc policja. Na ktoryms dziale ogloszen, widzialam przeprosiny czlowieka, ktory uzyl zdjecia nie swojego psa do reklamy szczeniakow.
lonka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Ania-k napisał(a):ta fotka była w sklepie zoologicznym... :roll:Tak,ogłoszenie było w sklepie zoologicznym.a własciciel powiedział że kazdy może powiesić ogłoszenie i niech kolezanka sobie w internecie stronę zablokuje jak nie życzy sobie sciąganie fotek.To nic takiego że ta pani chce pokazać jak piesek wygłąda.Ja się wtedy zdenerwowalam i powiedziałam że ta pani klepie szczeniaki bez rodowodu a uzywa fotki suczki rasowej bo nie ma co pokazać.Niech pokazuje fotki swojej suczki.
lonka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Onaion co taka cisza?Jak ci poszło na wystawie? :lol:
carotina Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 no właśnie.... jak było? nie mogłam jechać :roll: z powodu spraw tanecznych 8) :lol: :B-fly:
AKSZEINGA Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Co do tej zmiany siersci, podobno nie tyhlko shih tzu sie zmienia. Lhasa np. tez Ja właśnie ma m LHASAka i taki problem wystąpił około piętnastego mieś. Trwało to gdzieś dwa miesiące.Dobra odżywka do rozczesywania to –pantene pro-v . Shit tzu miałam kilka lat temu i na pociechę ma lepszy włos od lhasaka
anushka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Carotina chyba na dniach już będzie suczydło u ciebie prawda??? :megagrin: ja już czekam na fotki a jej jeszcze nie ma :lol: właśnie dzisiaj sobie pomyślałam ile roboty jest przy jednym :wink: a jakbym tak miała 4 shih to bym nic nie robiła tylko je czesała i kąpała :evilbat: musiałabym się zwolnić z pracy :evilbat: ale jak pomyślę o tym maleństwie,to aż mi ślinka cieknie :sabber: :sweetCyb:
carotina Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 gratulacje :D masz jakieś fotki? kto wziął rase?
anushka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 onaion23 napisał(a):Ocena doskonala, CWC!!! :) no proszę a tak się martwiłaś :lol: brawo :wink: masz jakieś foteczki ??
carotina Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='Ania-k']Carotina chyba na dniach już będzie suczydło u ciebie prawda??? :megagrin: tak, dokładnie tydzień i bedzie w nowym domku :P
anushka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 znalazłam na allegro szampon dla psów długowłosych :JEAN PIERRE HERY miałyście go kiedyś może wogóle??ten teraz co mam to jest jakiś :gottlieb też jest fajny,włosy ma o niebo lepsze niż po poprzednim,ale myślę o tym co napisałam,miałyście go kiedyś może??
carotina Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 ja przez długi czas używałam tego szmponu, gdy miałam samą Demi.... byłam dosyć zadowolona, szampon jest ok :D poza tym, gdy miałam szczeniaki właśnie używaliśmy dla nich szamponu dla szczenią z jean-pierra :P i też było w szystkow porządku :D poza tym cały czas używamy na wystawach poprostu genialnego lakieru z tej firmy, o ślicznym waniliowym zapachu :P 8)
anushka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 na allegro kosztuje 200ml---- 21zł i mogę odebrać w katowicach nawet;-) a jaka faktycznie jest cena sklepowa?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=47578015 znalazłam w jakimś sklepie netowym--taka sama pojemność tego szamponu cena 29zł +koszty przesyłki 9zł :evilbat:
:) Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Ładny mamy obrazek pod nickiem?? :D To najnowsze zdjęcie Zyzia!!!
Yaki Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Jeszcze raz gratuluje a zdjecie Zyzia z wystawy w Grudziadzu mam jeszcze4 ladniejsze tylko nie umie wstawic
carotina Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 jeżeli macie jakieś fotki z grudziądza, to wstawcie koniecznie :D , a jeżeli ktoś nie umie :wink: :P :wink: to podaje swojego maila carotina@op.pl -wyślijcie ja wstawie :D
:) Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Tak mniej więcej wyglądał Zyzio. Może nie jest najpiękniejszy, ale to nasza druga wystawa i jestem zadowolona. Ni ejest do końca dobrej jakości, ale coś tam widać: Psy młodzież: Jak się Wam Zyziek podobał??
Recommended Posts