carotina Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ala :D , witam oficjalnie na forum :laola: ciesze się, że rejestracja się udała :megagrin: dostałam fotke z katowic :angel: Sunia ślicznie na niej wygląda :D , ma bardzo ładnie zrobioną fryzurke :D Mam też pytanie, co do umaszczenia, czy ona jest czerwona :iloveyou: na grzbiecie?
lonka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Cześć Carotina! wysłałam ci zdjęcie emeilem.Jak ci się podoba?
carotina Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 no właśnie, tak jak pisałam podoba mi się bardzo :D i jeszcze ta czerwień :loveu: :D :D :D A masz może więcej fotek? można by wstawić tu, na forum :D A jak wam poszło w katowicach?
lonka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Dziewczynka była trzecia :( :( Mam więcej fotek.Jestem tu na forum pierwszy raz i nie wiem jak wkleić to zdjecie.Daj wskazówki.
carotina Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516 <------ mały poradnik, jak umieścić fotki na forum :wink:
carotina Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 pobrane ze strony www.rmf.com.pl 8) "Prokuratura z hrabstwa Benton w Stanach Zjednoczonych powołała na świadka w sprawie zabójstwa niejakiego Murphy'ego Smitha. W rzeczywistości okazał się on... pięcioletnim pieskiem rasy Shih Tzu. Murphy Smith wzbudził podejrzenia prokuratury, gdy otrzymał list od głównego podejrzanego w sprawie o zabójstwo. Piesek dostał wezwanie. Do biura prokuratora przyprowadził go brat oskarżonego. Murphy nie został jednak wpuszczony do środka, gdyż psom wstęp jest wzbroniony." 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:
anushka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 witamy nową koleżankę na forum,mam nadzieję,że uda się fotki zamieścić,napewno widziałam psiaka ale nie kojarzę :oops: :wink: no to czekam cierpliwie,a jak ma na imię psiak?? :lol:
madzia_11 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 ja róniez witam !!!!! A co tu sie tak cicho zrobło ? może to świąteczna gorączka ogarneła shihtzomaniaków? A Yoko jest już obcięty :D :D wygląda jak szczeniaczek :D
anushka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 [quote name='madzia_11']ja róniez witam !!!!! A co tu sie tak cicho zrobło ? może to świąteczna gorączka ogarneła shihtzomaniaków? A Yoko jest już obcięty :D :D wygląda jak szczeniaczek :D Madzia no niewiem co się dzieje,topic spadł na dół,żadna kobietka nie chce tu zajrzeć,a ty miałaś fotki Yoko dać prawda? :evilbat: no czekam na foteczki psa bo nigdy go nie widziałam,Amelia też by mogła Bezuni nam dać przed świętami-cała reszta kobiet-was też się to dotyczy,ja mojego muszę znowu prać;-)
carotina Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 ja jestem :D :D :D :D a foteczki.... hmmmm.... szykujcie sie na zdjecia maluchów, bo to już lada dzień :angel: :angel: :angel: (nikt u mnie w domu sie świętami nie przejumje, tylko jednym :wink: :wink: ) acha.... i sprawdzcie później skrzynki pocztowe :P :wink: :D :D :D
Amelia23 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Witam moje kochane!! :hand: Jestem "troszkę" zajęta i nie zabardzo mogę tu wpadać, póki co :evilbat: .Dziś wieczorkiem wrzucę tu jakieś fotki. A mam fajne, min. z wczorajszej kąpieli , hi hi :jumpie: Witam nowego shihtzu-maniaka!! :drink_2: :laola:
anushka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 o bosheeee :calus: Carotina wielkie dziekuję,no nie spodziewałam się takiej niespodzianki :megagrin: odwdzięczę się tylko daj mi czasu :evilbat: no dziekuję bardzo raz jeszcze :modla: :bigok: dawaj swoje foteczki,bo dawno fotek nie było :laola:
Amelia23 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Carotina! Wielkie dzięki! :angel: Cuuuuudoooo :look3: :look3: :look3:
lonka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Dziękuję za powitanie. :D Fotki spróbuje po świętach dać na forum.Carotina dziękuję za życzenia. Kartka jest surer :smilecol: Czekam na fotki szczeniaków.Pozdrawiam wszystkich.
carotina Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 :oops: ciesze się, że Wam sie podoba :D :D :D :D ja równierz baaardzooo dziekuje :angel: :D :D :D :angel: a maluchy.... --->nadal czekamy 8)
anushka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 no ładna wtopa u mnie :cry: skasowało mi treść :x dlatego też tutaj wkleję dla wszystkich życzonka i obrazek jak miała wyglądać kartka :wink: ...Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego Dyngusa Wielu niesamowitych wrażeń, spełnienia marzeń, bezkresnej miłości. Spokojnych snów, radosnych poranków. Odnalezienia szczęście, gdziekolwiek ono będzie. Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...
Yaki Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Wszystkim milym Paniom i ich rodzinom Wesolych Swiat,a shizaczkom duzo spacerkow,samych doskonalych ocen,lokat i tytulow.
madzia_11 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 kolorowych jajeczek, rozczochranych owieczek,rozkicanych kroliczkow,przyjemnosci w koszyczku i mokrego ubrania w dniu wielkiego lania życzą Magda i Yoko :D :D
madzia_11 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 O ja też dostałam od Carotny kartke :multi: a myślałam że tylko ja ne dostałam hihi, dziękuje , shhtzokrliczki cudo :D :D
lonka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Zrowych,radosnych i wiosennych świat Wielkiej Nocy!Sto zastawionych stołów,mokrego śmigusa i udanej zabawy.Pogodnych spotkań w gronie rodzinnym i miłego odpoczynku.Kolorowych jajeczek, kudłatych owieczek,wesolych króliczków,pełno pyszności w koszyczku. :lol: Zycze wam i waszym pupilom :lol:
anushka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 dzieki wszystkim za życzonka,ja pękam w szwach....a to nie koniec świąt..Jędrula leży padnięty bo był dzisiaj na długim spcerku,2 godziny dreptał i w końcu musiałam wziąśc go na ręce bo położył się i koniec :evilbat: a wy jak taam???Carotina jak Demi??? :lol:
carotina Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Demi coś sie nie śpieszy :roll: 8) .... rozmawialiśmy z lekarzem, mówi że wszystko ok, że może to jeszcze potrwać :-? (Ania, wykrakałaś :wink: :lol: z tym pierwszym kwietnia :P 8) )
Amelia23 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Demi... :laola: Demi... :bigok: Demi... :ylsuper: :ylsuper:
Amelia23 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Ania-k'] Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... Ania!!!!!!!! Żeby Twoje słowa ByŁy ZAWSZE ŻYWE.................. :calus:
Recommended Posts