anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='carotina']Wam już wysłałam :D :D :D teraz poprosze jeszcze o maila Ani i Madzi, bo w profilu nie macie :wink: dla tej Pani wszystko: ania-k40@wp.pl pozdrawiam i czekam :crazyeye: :bigok:
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 dziwne :hmmmm: ..... wysłało sie niby dobrze.... spróbuj jeszcze raz sparawdzić :wink: Jak nie ma to jeszcze raz wyśle :P Ide wysyłać Ani :D
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 carotina napisał(a):ok poszły :D sprawdzcie zaraz, czy są :P no ja sprawdziłam i musiało ci się coś pokręcić :wink: i to zdrowo :evilbat: bo u mnie wielkośc fotek to 0,00 KB... :evilbat: ,koniecznie spróbuj raz jeszcze...błagam... :modla:
:) Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Carotinko kochana, dzięki za maila, ale wyslij jeszcze raz fotki, bo nie chca mi sie wyswietlic:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 wiecie co, spróbuje z innego maila :roll: :P mam nadzieje, że sie teraz uda :-? :P :lol:
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 carotina napisał(a):wiecie co, spróbuje z innego maila :roll: :P mam nadzieje, że sie teraz uda :-? :P :lol: :jumpie: poczekam :megagrin:
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 wysłałam już :D .... ciekawe, czy doszły...? może jakieś przeciążenie mają :wink: 8) wczoraj to wogule moje maile bez trescie dochodziły, nie wspominając o załącznikach :evilbat: :lol: :-?
:) Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No, no... Psiaki sliczne!!!!Szczególnie podoba mi się psinka ze zdjecia o nazwie mala9.A Tobie Varotino?? Mam pytanie.Jak to się stało, że masz hodowle?Kto na to wpadł u Ciebie w rodzinie i w ogole?
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 :placz: ja chce się wtulić w takie cieplutkie serduszka,one są kochaneee,Carotina aż ci zazdroszczę tych maluszków w domku :angel: jak nie będziesz nagminnie wysyłać fotek to obiecuję,że cię zmolestuję :evilbat: dziękuję ci ślicznie za fotki :calus: mnie spodobała się 'ciemna" suńka,ale pewnie jeszcze ze 200 razy je dzisiaj obejrzę i TZ jak wróci to zamiast obiadu dostanie monitor na przedpokój :megagrin: no są cudneee :wink:
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='onaion23']Aniu K fotka o jakiej nazwie, to ta psinka??? ja mam w jednym mailu fotki "ciemnej" i "małej"---więc już wiesz Aga???
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ciesze sie, ze doszły i że Wam się podobają :D :D :D ja sie nie moge już doczekać jednej z nich i powiem Wam że najprawdopodobniej bedzie to "mała", albo "paski" :angel: :angel: :angel: Mam pytanie.Jak to się stało, że masz hodowle?Kto na to wpadł u Ciebie w rodzinie i w ogole? u mnie to było tak, że dostałam Demi, zaczeliśmy ją wystawiać (co prawda, dosyć późno :roll: ) i po pewnym czasie zdecydowaliśmy (oczywiście, nie tak z dnia na dzien :wink: ) , że chcielibyśmy aby miała dzieciaczki :D potem troche czasu nam zeszło na wybór reproduktora.... No i tak to poprostu wyszło :wink: , zarejestrowaliśmy hodowle A Wy też chcecie? :)
:) Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No, ja o tym marze. Inni mowia, ze to szalone, ale to moje marzenie. Zyziowi chcemy zrobić uprawnienia treproduktora, moze cos z tego wyjdzie. Moza ktoras z Dogomaniaczek zechce, by Zyzio byl tatusiem dzieci jej psinki??? :D Aniu K o czym juz wiem?Bo nie wiem, o co Ci chodzi
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 czemu od razu szalone :wink: :P ? praktycznie żeby mieć hodowle wystarczy mieć jedną suczke 8) a Ani chodziło o to, że suczka jest podpisana jako ciemna :wink: jeszcze troszke i bedziemy oblewać tysięczny post :P 8)
madzia_11 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 zgłaszam sie moj mail magdin1@o2.pl z welkiej stromej góry dziękuje za wysłanie zdjęć :D :D :D fajnie by było zobaczyc Koguta w rol głównej w tv :D
:) Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja na dzis spadam spac.Jutro ciezki dzien w szkole(niemiecki test-tragednia:/ ) Trzymajcie kciuki :D
madzia_11 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Aha i jeszcze wyraże publicznie moja opinie ZYZIO NA REPRODUKTORA :kciuki:
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Carotina,widzę,że czuwasz :wink: masz rację pisałam o "ciemnej" bo Agnieszka pytała która to :lol: i pozwolę sobie dołączyć do Madzi :B-fly: Zyzio najlepszego :lol: ,a co z Yoko????????? :hmmmm: :megagrin:
madzia_11 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Z Yokuśkiem ok , a jeśli chodzi o o to , to jest petem ponieważ ma wade zgryzu i wpis niehodowlany. :D dzieci więc miał nie bedzie , :P
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Cześć! buuu :cry: Co tu taka cisza? buuu :cry: Chcę pogadać! buuu :cry: Napiszcie coś wesołego, żeby mnie rozweselić!!! buuu :placz:
anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='madzia_11']Z Yokuśkiem ok , a jeśli chodzi o o to , to jest petem ponieważ ma wade zgryzu i wpis niehodowlany. :D dzieci więc miał nie bedzie , :P no ok Madzia , tylko wiesz ja wogóle nie znam się na szczegółach,a o podstawach nawet nie wspomnę,więc proszę mi tu ładnie powiedzieć czy z powodu tej wady zgryzu ma ten wpis niehodowlany??? i czy to znaczy,że nie może być wystawiany??? :wink: :-?
anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Amelia23']Cześć! buuu :cry: Co tu taka cisza? buuu :cry: Chcę pogadać! buuu :cry: Napiszcie coś wesołego, żeby mnie rozweselić!!! buuu :placz: Amelia co ci się dzieje???? :popcorn: dlaczego takie masz łzy do kolan????? :eek2:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Dzięki Ci Ania, że jesteś. Wiesz, są w życiu decyzje, które bardzo ciężko podjąć, a którego rozwiązania byś nie wzięła pod uwagę, to zawsze będzie żle. Szczególnie jeśli chodzi o los drugiego człowieka.... :( Napisz jakąś anegdotkę, albo co...
Recommended Posts