Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

lonka napisał(a):
Przykro czytac ten caly cyrk i jak ktos mysli ze reszta hodowcow to Debili:angryy:Nie chcialo mi sie tego pisac ale napisze.:diabloti::diabloti::diabloti:nie pisalam na forum o kogo chodzi a ty jusz napisalels (napisalas) o kogo:-odziwne:crazyeye:cos w tym jest.Po drugie nie zdrowa atmosfera sie zrobiła na niektorych wystawach i poza nimi:-(Obrabianie d... pieskom i wlascicielom przy ringi i poza,wymyslanie historijek:angryy:,i t.d....mozna wymieniac dlugo.Zazdrosc i chec aby o tej osobie mowiono bierze góre nad rozsadkiem:shake::shake::shake:nie bede tu się rozpisywać bo nie chce być na poziomie tej osoby(osob).chcesz byc gwiazda w polskiej kinologii?!nie tym sposobem:mad:wiekszośc hodowco spotyka sie na wystawie,wymienia poglady,pomaga jeden drugiemu,wygrywa i przegrywa(takie jest zycie),gratuluje sobie nawzajem:loveu::loveu::loveu:chyba tak powinno byc na wystawie:roll:nie chce mi sie wiecej pisac na ten temat i znizac sie do twojego poziomu:angryy::angryy::angryy:chore to co robicie i teraz piszeciei smieszne.Zwracanie uwagi na sibie wlasnie tymi rzeczami nic ci nie da.Nikt nie jest slepy i gupi.a ciebie to trzeba na wystawie omijac szyrokiem LUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!BO PRZYKRO PATRZYC na twoje zachowanie i sluchac co mowisz.

To co ludzie widzą to wyniki zresztą sędziowie też co kto ma,to chwila prawdy, mi też się niechciało tego zaczynać ale zostałem przez ciebie sprowokowany za co chcę innych mądrych forumowiczów za to przeprosić.Cóż zwykła ZAZDROŚĆ przez ciebie przemawia.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nigdy nie byłem, nie jestem i nie bębę i nawet nie będę się starał być gwiazdą .Zato ty jesteś gwiazdą tego forum niekoniecznie jasną.Zaledwie kilka wystaw wygraliśmy a widze że ci to bardzo doskwiera.My też rozmawiamy z różnymi hodowcami niekoniecznie rasy którą hodujemy i utrzymujemy z nimi doskonały kontakt.Poza tym my się nie znamy i nie wiemy kto ci naopowiadał takich bzdur na nasz temat ale chcielibyśmy się dowiedzieć kto to robi.Ale my też jesteśmy w posiadaniu wielu oczerniających informacji na temat hodowców i ich psów ale nie staramy się tego rozpowszechniać bo dopiero wtedy by się rozpętała burza.

Posted

chyba nie zle sie usmialam:scream_3:co ty masz za takie super wyniki aby ktos ci zazdroscil:razz:czego?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osiagni takie wyniki jak hodowli merliot,solaris,acte,pumilka to wtedy o zazdrosci mozesz pisac:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Solaris napisał(a):
Witam

Siedze sobie w domku, bo chłodno i czytam...
Myślę, ze to wszystko burza w szklance wody...niedługo wszystko wróci do normy...jak zwykle
Patrzę na te wszystkie piękności w W-wie i nie mogę oczu oderwać.
Mnie podoba się tam większosć shih, a nie ukrywam, ze wpadly mi w oko pokazywane suczka i piesek B.Strzyżewskiej, tak jak i Milady, Moli, Nefretete, Madam B....jak i pieski od Pumilki...wszystkie urocze, a są to polskie psy...!!!!:mad: :mad: :mad:
Jestem dumna i WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!;) ;) ;)
zgodze sie w 100 procentach ;)duma czlowieka rozpiera z4e z polskich hodowli wychodza na ringi ladne pieski i jest na co popatrzyc:loveu::loveu::loveu:na swiatowej wystawie nie mamy czego sie wstydzić:razz:

Posted

lonka napisał(a):
chyba nie zle sie usmialam:scream_3:co ty masz za takie super wyniki aby ktos ci zazdroscil:razz:czego?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osiagni takie wyniki jak hodowli merliot,solaris,acte,pumilka to wtedy o zazdrosci mozesz pisac:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
Powyższy tekst umocnił mnie w przekonaniu iż rzekome oczerniające historyjki rozsiewane przez nas na temat innych hodowców to bajki wyssane z palca niedowartościowanej kobiety w twojej osobie.Proszę przytoczyć mi cytaj gdzie chwaliłem się "super wynikami" twoje posty naszpikowane są przekłamaniami sama w jednym z twoich postów dowiodłaś że od początku w wypowiedziach twoich odnośnie wystawy w Warszawie chodziło ci o osobę mojej żony a dlaczego a dlatego że wygrałą z twoją suką.Najpierw był atak histerii w Krakowie teraz napaść w chamskich postach aż strach się bać jak nie daj boże Milady powtórzy wynik na następnej wystawie wtedy jak użyłaś powiedzenia szerokim łukiem to my będziemy unikać ciebie w obawie że będziesz się chiałą zemścic na naszych psach.To ciebie powinno się unikać bo z twoich zachowań wnioskuję że jesteś niebezpieczna.To forum za spawą twoją i twoich handlerek stało sie forum wzajemnej adoracji i bynajmniej nie jest to tylko moja opinia fakt uczestniczenia na nim 3 osób na krzyż o tym świadczy gdy tymczasem kiedyś była tu ładna grupka forumowiczów co się z nimi stało uciekli przed kim domyśl się sama jak taka dowcipna jesteś.A tu nagle w to misternie utkane zakłamane towarzystwo ktoś włożył przysłowiowy "kij w mrowisko" przecioł nitkę narcyzmu i został oblany kubłem pomyji a z jakiego powodu to jasne z ZAZDROŚCI przez duże Z bo jeżeli nie to o co tyle krzyku.....No nietety dalej nie widzę możliwości prowadzenia z tobą logicznej rozmowy w twoich wypowiedziach jest wszystko prócz logiki właśnie i prawdy a najwięcej fałszu i chamstwa.I tak już specjalnie dla ciebie zeszłem poniżej swojego poziomu kultury żeby zrozumieć ten bełkot.Zyczę powodzenia na wystawach.

Posted

Miła Pani czego Lonka ma Pani zazdroscic?????Wygranej nie wygrała na tej wystawie wygra na innej.A Pani powoli sama ujawnia swoja prawidziwa twarz bo kilka osób juz Pania przejrzalo i dokładnie wiemy kto kryje sie po Pani nickiem.Prosze dalej wydzwaniac po hodowcach i opowiadac ktory to pies jerst jaki tylko prosze wziac poiprawke na to że hodowcy tez ze soba rozmawiaja i juz dawno wiesci o pewnej plotkarze co ma zawsze sensacyjne wiesci sie rozniosły.Zreszta na wystawach trzeba uwazac kto stoi za Pani plecami bo juz nie raz słyszałam jak obgaduje Pani ooby i psy.Prosze przedstawic sie najpiewr na forum a pózniej dyskutowac.
P>S do kogo tyczył sie tekst ze ma sie nauczyc wystawiania??

Posted

pentu napisał(a):
Miła Pani czego Lonka ma Pani zazdroscic?????Wygranej nie wygrała na tej wystawie wygra na innej.A Pani powoli sama ujawnia swoja prawidziwa twarz bo kilka osób juz Pania przejrzalo i dokładnie wiemy kto kryje sie po Pani nickiem.Prosze dalej wydzwaniac po hodowcach i opowiadac ktory to pies jerst jaki tylko prosze wziac poiprawke na to że hodowcy tez ze soba rozmawiaja i juz dawno wiesci o pewnej plotkarze co ma zawsze sensacyjne wiesci sie rozniosły.Zreszta na wystawach trzeba uwazac kto stoi za Pani plecami bo juz nie raz słyszałam jak obgaduje Pani.Prosze przedstawic sie najpiewr na forum a pózniej dyskutowac.
>S do kogo tyczył sie tekst ze ma sie nauczyc wystawiania??

Już raz tłumaczyłem że nie jestem pani a pan no chyba zaczyna sie mnie z kims mylić ale widocznie w wykonaniu lonki i jej popleczników to już normalne obrażanie oczernianianie i nałogowe szpiclowanie.Proszę pani nie wiem czy pani i pani koleżankom jest wiadome że oczernianie nie posiadając niezbitych na to dowodów jest w Polsce karalne i jeżeli nie przedstawi mi panie stosownych dokumentów lub świadków moich lub żony rozmów to sprawę posunę dalej.Dziękuję że swoim postem przy okazji ostrzegła pani przed swoją osobą resztę hodowców.Chyba pomyliła się pani z profesjami zamiast handlingu niech otworzy sobie pani biuro detektywistyczne.Jestem ciekawy dlaczego osoba która dostarcza wam tych sensacyjnych zresztą bzdurnych informacji nie ujawni sie na tym forum,NO ALE ROZUMIEM ŻE JEJ NAJBARDZIEJ ZALEŻY ŻEBY NETKA WYGRYWAŁA:evil_lol: ale narazie wiem że są 3 kobiety na jednego faceta,i kto będzie następny? Ż A Ł O Ś Ć :shake: :shake: :shake:

Posted

nie musze miec dowodów bo nie zajmuje sie szpiegowaniem ale swoje słyszałam.A Pan sam w tej chwili upewnił mnie kto kryje sie pod tym nickiem.
Pana żona dzwoniła do kilku osób nie tylko do jednej.Ja tu nikogo nie oczernaim bo nie podaje Pana nazwiska ani danych osobowych.Ani nie pisze słow Pana żony.I nie będe z Panem dyskutowac bo szkoda mi na to czasu.

Posted

A czy przypadkiem Netka nie jest współwłasnoscią 3 osób bo mam od dłuższego czasu takie wrażenie a jeżeli chodzi o sensacyjne informacje i plotkarzy to osobiście byliśmy ostrzegani nie tak dawno na jednej z wystaw przed jak się osoba wyraziła "obozem z Opola"no cóż potwierdzam wieści .....:diabloti:

Posted

pentu napisał(a):
nie musze miec dowodów bo nie zajmuje sie szpiegowaniem ale swoje słyszałam.A Pan sam w tej chwili upewnił mnie kto kryje sie pod tym nickiem.
Pana żona dzwoniła do kilku osób nie tylko do jednej.Ja tu nikogo nie oczernaim bo nie podaje Pana nazwiska ani danych osobowych.Ani nie pisze słow Pana żony.I nie będe z Panem dyskutowac bo szkoda mi na to czasu.

Nie proszę pani tak łatwo sie panie z tych postów nie wywiniecie oszczerstwa pań pod naszym adresem są za poważne ,widzę że zaczynacie sie panie wycofywać ale juz za późno.Normalni ludzie na wystawie zajmują się swoimi psami a nie szpiclują innych i pani nie nazywa tego szpiegowaniem ?.A pani swoim postem upewniła mnie od kogo macie te sensacje, które ta osoba sama rozsiewa po Polsce a potem obarcza nimi inne osoby.Radzę się poważnie zastanowić nad dalszymi postami dorosły człowiek musi odpowiadać za to co pisze i mówi i nie jest w tym bezkarny.:shake: :shake: :shake:

Posted

Prosze otworzyc sobie katalog z Warszawy który Pan posiada i przeczytac kto jest włascicielem tej suczki.Bo nie sa to 3 osoby ale może wkrótce.Nikt nie mógł Pana ostrzegac przede mna poniewaz srtodowisko shi tzu mnie nie zna.Co najwyzej moze mnie kojarzyc poniewaz czasami mam zasczyt wystawiac Nefretete.

Posted

DARKSTAR_ONE napisał(a):
Karolayna rzuć na prv adresik to prześlemy jeszcze kilka fotek może uda ci się coś wybrać.A co do Oliego to fakt niesforny z niego psiak:Dog_run: ,ale to chyba dobrze przynajmniej ma energie nato żeby biegać po ringu a nie zaprzeć się nogami i dać do zrozumienia "DALEJ NIGDZIE NIE IDE".Oczywiście bardzo ładny z niego pies i jak pisał rokitnik umaszczenie godne pozazdroszczenia.Moje GRATULACJE:thumbs: .

dziękuje :oops: zaraz wysle na priv adres

jezeli chodzi o tą cała dyskusje to sie nie wypowiadam bo pomimo ze byłam na wystawie to nie wiem o co chodzi i wole nie wtrącac swoich 3 groszy

Posted

Pentu szkoda slow.Smieszne rzeczy pisze:diabloti:niech sobie pojdzie i napisze zazalenie to ja wysmieja.normalna piaskownica:evil_lol:swoimi bzdurnymi postami wlasnie udowodnila pewne rzeczy.;)witam wspolwlascicieli i oboz z Opola:loveu::loveu::loveu:tego nie wiedzialam ze ktos jeszcze ma moja suczke.pojde do ZK sprawdzic:evil_lol::evil_lol:

Posted

uwaga hodowcy shih-tzu zalozone na nas teczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy sie bac:diabloti:i kto to ma biuro z teczkami i kasetami:cool3::evil_lol:

Posted

pentu napisał(a):
Prosze otworzyc sobie katalog z Warszawy który Pan posiada i przeczytac kto jest włascicielem tej suczki.Bo nie sa to 3 osoby ale może wkrótce.Nikt nie mógł Pana ostrzegac przede mna poniewaz srtodowisko shi tzu mnie nie zna.Co najwyzej moze mnie kojarzyc poniewaz czasami mam zasczyt wystawiac Nefretete.

Proszę pania proszę uważnie czytać moje posty nie wymieniłem w nim pani osoby tak jak osoba ,która mnie ostrzegała a wyraźnie zaznaczyła że chodzi o "obóz z Opola" a tu się pani myli ja wiem kim pani jest i panią kojarzę to pewnie inne osoby również.:evil_lol:

Posted

lonka napisał(a):
Pentu szkoda slow.Smieszne rzeczy pisze:diabloti:niech sobie pojdzie i napisze zazalenie to ja wysmieja.normalna piaskownica:evil_lol:swoimi bzdurnymi postami wlasnie udowodnila pewne rzeczy.;)witam wspolwlascicieli i oboz z Opola:loveu::loveu::loveu:tego nie wiedzialam ze ktos jeszcze ma moja suczke.pojde do ZK sprawdzic:evil_lol::evil_lol:

To jedź i sprawdź bo czytając twoje posty mam wrażenie że ty wogóle mało wiesz......:crazyeye: a jeszcze niedawno ktoś zrobił z siebie debila latając i drząc się na całe gardło że pójdzie do Sądu koleżeńskiego to tam cie jeszce nie znają nie możliwe:diabloti:

Posted

lonka napisał(a):
uwaga hodowcy shih-tzu zalozone na nas teczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy
e bac:diabloti:i kto to ma biuro z teczkami i kasetami:cool3::evil_lol:

Tak a przed twoim blokiem lądowali Talibowie rozmowa z osobą o takim poziomie inteligencji jest mniej wiecej w takim kontekście ŻAL MI CIEBIE:diabloti:
Z dzieckiem 5 letnim rozmowa jest logiczniejsza.Z tego co widzę ty nie znasz słowa dość.Z dalszych twoich wypowiedzi dalej uważam że cię prawda gniecie.

Posted

lonka napisał(a):

Skoro piszesz do mnie jako do kobiety to ja będę pisał do ciebie jak do mężczyzny może wtedy zrozumiesz chociaż wątpie...Moim zamiaram nie było udowodnienie nikomu niczego chciałem wyprostowac pewne sprawy które odbywają się na tym forum za moimi plecami a ja sobie na takie oczernianie nie pozwole:angryy:

Posted

Słyszałam, że Shih tzu trzeba usunąć włosy z uszu, JAK TO ZROBIĆ ? ??? ??? ? Wyrwać czy wyciąć i czym to zrobić ?? ? ? ?? ?? ?

Posted

eSstzu napisał(a):
Słyszałam, że Shih tzu trzeba usunąć włosy z uszu, JAK TO ZROBIĆ ? ??? ??? ? Wyrwać czy wyciąć i czym to zrobić ?? ? ? ?? ?? ?
oczewiscie ze trzeba,zrobisz to najlepiej penseta;)

Posted

lonka napisał(a):
oczewiscie ze trzeba,zrobisz to najlepiej penseta;)
A czy to ją będzie boleć? i czy wyrywa się te włoski tylko umieszczone głęboko w uchu czy Trzeba wyrwać wszystkie włoski, które znajdują się także na małżowinie ?? hehe dużo zadaję pytań, ale chcę to zrobić dobrze nie popełniając żadnego błędu. :p

Posted

eSstzu napisał(a):
A czy to ją będzie boleć? i czy wyrywa się te włoski tylko umieszczone głęboko w uchu czy Trzeba wyrwać wszystkie włoski, które znajdują się także na małżowinie ?? hehe dużo zadaję pytań, ale chcę to zrobić dobrze nie popełniając żadnego błędu. :p
Napewno bedzie boleć i pieska jak nie jest przyzwyczajony trzeba przetrzymac.najwazniejsze aby usunac wloski ze srodka ucha.mysle ze pierwszy raz to najlepiej jak wet ci pokaże i jak zobaczysz to pojdzie to ła6two.szkoda ze pod reka nie masz hodowcy aby tobie pokazal.Przypomnialo mi sie ze na stronie bochemii-acro sa nawet fotki jak to robić.jezeli nie znajdziesz to puszcze ci link;)

Posted

SuperGosia napisał(a):
Pumilo :oops: Moge wypozyczyc dwa zdjecia swojego psiaka z Twojej strony??? Proooosze...
a ty masz jakies fotki?:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...