karolayna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 agusia_shihtzu napisał(a): A właśnie, jak tam kotki? =) juz powoli otwieraja oczka :)
agusia_shihtzu Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 karolayna napisał(a):juz powoli otwieraja oczka :) Ja normalnie starjkuję! Też chcę mieć małe kotki albo szczeniaki! Moja koleżanka ma malutkie sznaucerki min. ;)
karolayna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 oj nie strajkuj.. pomysl sobie ze nie masz co z nimi zrobic jak juz podrosną, a znowu jak masz komu oddac to tak sie do nich przyzwyczajasz ze trudno Ci je oddac..
agusia_shihtzu Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 karolayna napisał(a):oj nie strajkuj.. pomysl sobie ze nie masz co z nimi zrobic jak juz podrosną, a znowu jak masz komu oddac to tak sie do nich przyzwyczajasz ze trudno Ci je oddac.. Wiem, w prawdzie już to przechodziłam, z owczarkami niemieckimi, ale jak tak się słyszy od koleżanka 'Super są te szczeniaki' czy coś w tym stylu to się szkoda robi ;)
SuperGosia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Karolayna, dzis moj TZ zglosil psa na W-we. O stawkach na razie nic nie chca powiedziec (ale TZ tam sie poklocil o wplate i moze dlatego :shake: , bo pierwszy pies byl wczesniej zgloszony, a nie mial potwierdzenia zaplaty i chcieli pelna stawke); wiem tyle, ze katalog jest drukowany w... Olsztynie :evil_lol: Sprobuje sie jeszcze podpytac osobiscie w p. tyg.
karolayna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ja zgłaszam bez względu na stawke :) Ale wiem juz napewno ze w młodziezy beda przynajmniej 3 pieski:)
lonka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 karolayna napisał(a):oj nie strajkuj.. pomysl sobie ze nie masz co z nimi zrobic jak juz podrosną, a znowu jak masz komu oddac to tak sie do nich przyzwyczajasz ze trudno Ci je oddac..Doskonale ciebie rozumiem:angryy:Mam teraz malucha i ciągle mam watpliwosci z meżem czy jego nie zostawic sobie.Ale 4 piesek do czesania:shake:Człowiek kocha takie male istotki i ciągle ma watpliwosci czy danna osoba ktora kupuje albo bierze jest ta wlasciwa i czy bedzie tam im dobrze.
karolayna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 wprawdzie z kotami jest troche mniejszy problem niz z pieskami, ale 4 koty to tez nie mało
SuperGosia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 karolayna napisał(a):Ja zgłaszam bez względu na stawke :) Ale wiem juz napewno ze w młodziezy beda przynajmniej 3 pieski:) To do zobaczenia pod ringiem dziewczyny :bye:
lonka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 A co nikt wczesniej nie jedzie na wystawy?:mad:Dopiero Warszawa?
karolayna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 lonka napisał(a):A co nikt wczesniej nie jedzie na wystawy?:mad:Dopiero Warszawa? w najblizszym czasie Warszawa a pozniej to nie wiem:shake:
SuperGosia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Na 2006 rok mamy zaplanowanych 11 wystaw (6 juz za nami). Zwazywszy, ze oboje z TZ pracujemy, moze sie jeszcze jedna da gdzies wcisnac, ale kiedy i gdzie - nie wiadomo. Zwazywszy na to, ze zaczynam teraz pkazywac Shih, na niektorych wystawach bede po 2 dni. W p. roku natomiast w Polsce pokazemy sie tylko 2-3 razy, za to panuje sobie pojezdzic po krajach osciennych i przy okazji pozwiedzac, jesli sie da;)
pumilo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Wyniki z Lublina: http://pumilo.pl/s/wystawy/lublin06.html
lonka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ma moze ktoś link do fotek z wystawy europejskiej z ringu shih-tzu?
karolayna Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 stawka w Krakowie PSY Szczenięta ANDY INDIAN CHAN Młodzież OZZY Ad Acte DILEMMA-DREAM RUNNER KAYBAROSHI HAN & HAR SUPER SECRET ASSIM Bohemia Kanson MIKADO Red-Amo ONASIS Romantyczne Spotkanie Pośrednia LUCIFER z Ivafre ONE IN A MILION PREMIUM BOHEMIA SUNSET BOY Acte Otwarta VONG-KONG SHAH ABBAS CODY GRAND Hajan Polonia (FCI) Championów INDIANA JONES Pycha Potaly BILLY THE KID COCA Bast SUKI Szczenięta MILADY Ad Acte AMELIE INDIAN CHAN Na Przykład NEFRETETE Młodzież I WANT YOU Bohemia Acro COTTON CANDY Pumilo OASIS Ad Acte Na Przykład MO-LI SKAYBAROSHI HAN & HAR SENSUAL LADY FASCYNACJA Wark-Ot SONATA Ach! Ach! CANDY BABY Pumilo MARA Red-Amo Pośrednia SOLARISAVIS GIRL Pumilo NARCISKA z Ivafre Otwarta Solaris Avis MAGIS BLUE MOON OMEGA Luxurios Championów FARIA FASANGA Gandżista
lonka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Mam przecieki ze Szczecina;)Na przyklad Mo-Li ukonczyła Mł.Ch.Pl,zostala NJwR.Poniewaz juniory wybierany po grupach to zostala wybrana na bisach najlepszym juniorem gr.9:loveu::loveu::loveu:Ogromni się ciesze:multi:gratulacji dla wlascicieli!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymac dalej!:cool2:
agusia_shihtzu Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Hey, Karolayna, jedziesz może na wystawę do Poznania (listopad)? Ja może bym się tam zjawiła i Bolcia wystawiała ;)
flashka-g Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='lonka']Mam przecieki ze Szczecina;)Na przyklad Mo-Li ukonczyła Mł.Ch.Pl,zostala NJwR.Poniewaz juniory wybierany po grupach to zostala wybrana na bisach najlepszym juniorem gr.9:loveu::loveu::loveu:Ogromni się ciesze:multi:gratulacji dla wlascicieli!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymac dalej!:cool2: GRATULUJE!! SUPER!! BARDZO SIĘ CIESZE!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
agusia_shihtzu Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 karolayna napisał(a):ale mowisz o swiatowej? Tak, mam na myśli światową.
karolayna Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 agusia_shihtzu napisał(a):Tak, mam na myśli światową. mysle ze sie zgłosimy :)
agusia_shihtzu Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 karolayna napisał(a):mysle ze sie zgłosimy :) Myślę, że i my się tam pojawimy :D wreszcie bym mojeko Bolka wystawiła :)
karolayna Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 lepiej pojedz jeszcze gdzies przed swiatową bo musis sie przyzwyczaic jezeli nie pojade go wystawiac, to raczej pojawie sie jako widz:lol: Agnieszka wstawiaj jakies fotki Bolka :)
agusia_shihtzu Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 karolayna napisał(a):lepiej pojedz jeszcze gdzies przed swiatową bo musis sie przyzwyczaic jezeli nie pojade go wystawiac, to raczej pojawie sie jako widz:lol: Agnieszka wstawiaj jakies fotki Bolka :) Dzienx za radę :) Ok, porobię mu dzisiaj kilka fotek i powastawiam Wam :) Aha, i mam nadzieję, że mogę liczyć na jakieś Twoje rady w związku z wystawami? :p
karolayna Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 jezeli tylko będe umiała doradzic to oczywiscie :) a jezeli nie to napewno tutaj znajda sie doswiadczone dobre duszyczki :) ja naprzykład moge serdecznie podziękowac lonce, bo wiele razy udzielała mi rad i pomagała :oops:
Recommended Posts