Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oj nie strajkuj..
pomysl sobie ze nie masz co z nimi zrobic jak juz podrosną, a znowu jak masz komu oddac to tak sie do nich przyzwyczajasz ze trudno Ci je oddac..

Posted

karolayna napisał(a):
oj nie strajkuj..
pomysl sobie ze nie masz co z nimi zrobic jak juz podrosną, a znowu jak masz komu oddac to tak sie do nich przyzwyczajasz ze trudno Ci je oddac..

Wiem, w prawdzie już to przechodziłam, z owczarkami niemieckimi, ale jak tak się słyszy od koleżanka 'Super są te szczeniaki' czy coś w tym stylu to się szkoda robi ;)

Posted

Karolayna, dzis moj TZ zglosil psa na W-we. O stawkach na razie nic nie chca powiedziec (ale TZ tam sie poklocil o wplate i moze dlatego :shake: , bo pierwszy pies byl wczesniej zgloszony, a nie mial potwierdzenia zaplaty i chcieli pelna stawke); wiem tyle, ze katalog jest drukowany w... Olsztynie :evil_lol: Sprobuje sie jeszcze podpytac osobiscie w p. tyg.

Posted

karolayna napisał(a):
oj nie strajkuj..
Doskonale ciebie rozumiem:angryy:Mam teraz malucha i ciągle mam watpliwosci z meżem czy jego nie zostawic sobie.Ale 4 piesek do czesania:shake:Człowiek kocha takie male istotki i ciągle ma watpliwosci czy danna osoba ktora kupuje albo bierze jest ta wlasciwa i czy bedzie tam im dobrze.

Posted

karolayna napisał(a):
Ja zgłaszam bez względu na stawke :)
Ale wiem juz napewno ze w młodziezy beda przynajmniej 3 pieski:)

To do zobaczenia pod ringiem dziewczyny :bye:

Posted

Na 2006 rok mamy zaplanowanych 11 wystaw (6 juz za nami). Zwazywszy, ze oboje z TZ pracujemy, moze sie jeszcze jedna da gdzies wcisnac, ale kiedy i gdzie - nie wiadomo. Zwazywszy na to, ze zaczynam teraz pkazywac Shih, na niektorych wystawach bede po 2 dni. W p. roku natomiast w Polsce pokazemy sie tylko 2-3 razy, za to panuje sobie pojezdzic po krajach osciennych i przy okazji pozwiedzac, jesli sie da;)

Posted

stawka w Krakowie

PSY
Szczenięta
ANDY INDIAN CHAN
Młodzież
OZZY Ad Acte
DILEMMA-DREAM RUNNER
KAYBAROSHI HAN & HAR SUPER SECRET
ASSIM Bohemia Kanson
MIKADO Red-Amo
ONASIS Romantyczne Spotkanie

Pośrednia
LUCIFER z Ivafre
ONE IN A MILION PREMIUM BOHEMIA
SUNSET BOY Acte

Otwarta
VONG-KONG SHAH ABBAS
CODY GRAND Hajan Polonia (FCI)

Championów
INDIANA JONES Pycha Potaly
BILLY THE KID COCA Bast

SUKI

Szczenięta
MILADY Ad Acte
AMELIE INDIAN CHAN
Na Przykład NEFRETETE

Młodzież
I WANT YOU Bohemia Acro
COTTON CANDY Pumilo
OASIS Ad Acte
Na Przykład MO-LI
SKAYBAROSHI HAN & HAR SENSUAL LADY
FASCYNACJA Wark-Ot
SONATA Ach! Ach!
CANDY BABY Pumilo
MARA Red-Amo

Pośrednia

SOLARISAVIS GIRL Pumilo
NARCISKA z Ivafre

Otwarta
Solaris Avis MAGIS BLUE MOON
OMEGA Luxurios

Championów
FARIA FASANGA Gandżista

Posted

Mam przecieki ze Szczecina;)Na przyklad Mo-Li ukonczyła Mł.Ch.Pl,zostala NJwR.Poniewaz juniory wybierany po grupach to zostala wybrana na bisach najlepszym juniorem gr.9:loveu::loveu::loveu:Ogromni się ciesze:multi:gratulacji dla wlascicieli!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymac dalej!:cool2:

Posted

[quote name='lonka']Mam przecieki ze Szczecina;)Na przyklad Mo-Li ukonczyła Mł.Ch.Pl,zostala NJwR.Poniewaz juniory wybierany po grupach to zostala wybrana na bisach najlepszym juniorem gr.9:loveu::loveu::loveu:Ogromni się ciesze:multi:gratulacji dla wlascicieli!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymac dalej!:cool2:

GRATULUJE!! SUPER!! BARDZO SIĘ CIESZE!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

lepiej pojedz jeszcze gdzies przed swiatową bo musis sie przyzwyczaic

jezeli nie pojade go wystawiac, to raczej pojawie sie jako widz:lol:

Agnieszka wstawiaj jakies fotki Bolka :)

Posted

karolayna napisał(a):
lepiej pojedz jeszcze gdzies przed swiatową bo musis sie przyzwyczaic

jezeli nie pojade go wystawiac, to raczej pojawie sie jako widz:lol:

Agnieszka wstawiaj jakies fotki Bolka :)

Dzienx za radę :) Ok, porobię mu dzisiaj kilka fotek i powastawiam Wam :) Aha, i mam nadzieję, że mogę liczyć na jakieś Twoje rady w związku z wystawami? :p

Posted

jezeli tylko będe umiała doradzic to oczywiscie :) a jezeli nie to napewno tutaj znajda sie doswiadczone dobre duszyczki :)
ja naprzykład moge serdecznie podziękowac lonce, bo wiele razy udzielała mi rad i pomagała :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...