Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

carotina ma rację - po kliknięciu w ekran pokazał mi się komunikat z zapytaniem czy chcę "coś " tam zainstalować , w pierwszej chwili nie załapałam bo jak wcześniej wspomniałam analfabeta ze mnie komputerowy :wink: a za drugim razę myślę sobie "zainstaluję co mi szkodzi" .Nie zaszkodziło a filmiki zaczęły sie pojawiać już potem od razu jak carotinie :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-k napisał(a):
Anii a co to za diabełek z aureolą w twoim podpisie??? :angel:

Jaki diabelek?! Przeciez to aniolek :evilbat:
:wink:

Posted

[quote name='anii'][quote name='Ania-k']Anii a co to za diabełek z aureolą w twoim podpisie??? :angel:

Jaki diabelek?! Przeciez to aniolek :evilbat:
:wink:
Anii ja mówię że to jest diabelski aniołek albo anielski diabeł :evilbat: ,ale fajne to jest :lol:

Posted

anii napisał(a):
A jak Wam sie to podoba?!

Kubeczki super :D , ale rzeczywiście drogie :evil: Cena podana jest w funtach, nie w dolarach :wink:

Posted

Mmmm filmiki i kubeczki poprostu rewelacyjne :modla: dziękuje za linka i możliwość obejżenia :angel: odrazu mi sie lżej zrobiło w ten brzydki dzień ,świetny był ten shih który sie rozkopał :lol: :jumpie: ,
anii a to Lumpeczek , zabawnie to musiało wyglądać jak sie otrzepywł i stawał na dwuch nóżkach :wink: :wink:

Posted

[quote name='madzia_11']
anii a to Lumpeczek , zabawnie to musiało wyglądać jak sie otrzepywł i stawał na dwuch nóżkach :wink: :wink:

na dwoch nozkach to stanal przed wejsciem na ring. Zauwazyl, ze mam cos do jedzenia w reku. :wink:
Takze nic oprocz zarcia go nie ineteresuje :roll: , a wtedy byla taka ciasnota i zgielk.

Bardzo, ale to bardzo ladnie pokazal sie Kielcach, ale klade to na karb zmeczenia :D . Dobrych kilka godzin czekalismy (o nie byl wtedy grzeczny, oj nie) na ocene i pies poszedl jak struna, mysle, ze juz mu sie nic nie chcialo, to zaczal ladnie chodzic :D .
Pozniej przy porownaniu, tez nie biegl za psami (a szlismy ostatni) tylko slicznie przy mojej nodze. No i wzial rase. Tylko, ze po wystawie znow wrocil do pelni sil i po powrocie do domu, urzadzal tajfuny z kotem. :-? :D

Pamietam jak na wystawie w Warszawie, zaczal sie powaznie interesowac co sie dzieje na ringu obok. :lol:
Przed soba mial dwa psy, jego jednak interesowaly inne rasy i najchetniej dolaczylby do sasiedniego ringu :D

Posted

[quote name='madzia_11']słodko musiało wyglądać jego zachowanie :D

Czy ja wiem?! :oops:
Smiesznie bylo, jak postawiony na stolik, zaczynal sie cieszyc na widok sedziego :lol: Machal ogonkiem non stop, ale zeby pokazywal ladnie :wink:

[quote name='madzia_11']
anii będziesz jeszcze Lumpiczka wystawiać??

Madziu :buzi: bede sie starala, bo mam na to wielka ochote. :D :wink:

Zdjecie z wystawy w Kielcach

Posted

Anii wklej proszę więcej fotek z wystawy ,Carotina też jakby mogła,pooglądamy sobie troszkę foteczki,dawno u nas foteczek nie było... :modla: :sweetCyb: :sweetCyb: wiecie,że oglądania nigdy dosyć :shiny:

Posted

Carotina ja never nie uczyłam się angielskiego(tylko deutsch i french),ale z tego co próbuje sobie przetłumaczyć z twojej fotkiw podpisie to chodzi o anioła shih..z białymi skrzydłami???co wy z tymi "aniołkami" :evilbat: zmówiłyście się czy jak :niewiem: :hmmmm:

Posted

Ania :D na tym jest napisane"Aniołki, to poprostu shih-tzu ze skrzydłami" :wink: :wink: :wink: chociaż powiem szczerze, że więcej prawdy :P jest w tym :lol: :

a fotki ostatnio nowe robiłam, ale w kubraczkach na strone, no ale co tam :P wstawie jedno, Demi ma śmieszną mine :lol:

foteczki z wystaw to tak jak kiedyś pisałam, cieńko u mnie :wink: (ale czekamy na Twoje Anii :D ), w niedz. bede na wystawie ale niestety shih-tzu na niej nie startują :( , dopiero w kwietniu w Grudziądzu bede na normalnej

Posted

Dziewczyny ja bym głowe dała uciąć ,żeby widzieć Wasze piekności na żywo na jakiejś wystawie, :roll: :roll: poplosie mnie ponformować jakbyście były gdześ w okolicach śląskiego :D :D

Posted

madzia_11 napisał(a):
Dziewczyny ja bym głowe dała uciąć ,żeby widzieć Wasze piekności na żywo na jakiejś wystawie, :roll: :roll: poplosie mnie ponformować jakbyście były gdześ w okolicach śląskiego :D :D

ja się pozwolę dołączyć do Madzi :lol: ,Ccarotina fotka super,skąd ty takie tło wytrzasnęłaś...jak tak wygląda kobieta ciężarna to ja znowu pomyślę.... :evilbat: ,jest cuuuudna :angel: idę na twoją stronkę poszukać tych fotek,pozdrawiam cieplutko :lol:

Posted

Przepraszam, że zmienię temat. Ale jakie witaminki mogę podawać mojemu SHIH-TZU na włos? Będę wdzięczna za pomoc. Ps. Według mnie najlepsza hodowla w Polsce to ACTE!!!:) :D

Posted

witaminki na włos... hmmm...? może zamiast tradycyjnych witaminek pomyśl o siemu lnianym :wink:

napisz prosze coś więcej o swoim piesku :D , (zapewne jest z hodowli Acte :wink: ?) i wstaw koniecznie fotki :angel: :angel: :angel:

Ania ciesze się, że fotka się podoba :D

Posted

onaion23 napisał(a):
Przepraszam, że zmienię temat. Ale jakie witaminki mogę podawać mojemu SHIH-TZU na włos?

Witam
Mysmy juz chyba ze soba rozmawialy. Droga mailowa :)
Czy Zyzio byl juz na wystawie?! Jesli tak, poprosze zdjecia. Jesli nie i tak poprosze :D

A na co maja byc te witaminki?! Jesli pies jest karmiony dobra karma, to nie trzeba podawac dodatkowych witamin.
Ja ostatnio podawalam gammolen na siersc. Chcialam go tez chronic przed suchym powietrzem w mieszkaniu podczas zimy.

Co do hodowli Acte, takze uwazam, ze to bardzo dobra hodowla :)

Posted

Tak, rozmawiałyśmy ze sobą. Proszę o adres mailowy, bio nie chce mi się go szukać w stercie maili:) Tak, Zyzio był na wystawie:) Zdobył zwycięstwo młodzieży:) Mieliśmy jexchać 13.02 do Bydgoszczy, byliśmy zgłoszeni, ale była tak brzydka pogoda, zasypało nas i nie mogliśmy dojechac:(

Posted

carotina napisał(a):
witaminki na włos... hmmm...? może zamiast tradycyjnych witaminek pomyśl o siemu lnianym :wink:

Carotina super fotka i super ubranka. Prawdziwe Haute couture :D

A co do siemienia lnianego. To jest tez olej z siemienia lnianego. Dowiedzialam sie na dogomanii i teraz szukam go w sklepach.
Musze sie przejsc do sklepu ze zdrowa zywnoscia.

Posted

no ale, napisz coś więcej :P my wszystkie oprócz Anii, nie w temacie :wink: :wink: ... po jakich rodzicach jest twój piesek? Po Tytusie? Gdzie teraz się wybierasz na wystawe?

Posted

[quote name='onaion23']Tak, rozmawiałyśmy ze sobą. Proszę o adres mailowy, bio nie chce mi się go szukać w stercie maili:) Tak, Zyzio był na wystawie:) Zdobył zwycięstwo młodzieży:)(

Adres emaila jest na mojej stronie internetowej :P

Gratuluje zwyc. mlodziezy

To prosimy fotki Zyzia. :D

Posted

anii napisał(a):

Carotina super fotka i super ubranka. Prawdziwe Haute couture :D

Dzięki :D , mi najbardziej chce sie śmiać z jej miny :lol: Wasze też robią takie różne śmieszne minki? u nas to wlaśnie Demi jest specjalistką :lol:

Posted

carotina napisał(a):
no ale, napisz coś więcej :P my wszystkie oprócz Anii, nie w temacie :wink: :wink: ...

Nie bede odpowiadac za pytana (zreszta sama wiem niewiele), ale po prostu przypomnial mi sie nick i zaczelam czytac korespondencje z przeszlosci.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...