Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 carotina ma rację - po kliknięciu w ekran pokazał mi się komunikat z zapytaniem czy chcę "coś " tam zainstalować , w pierwszej chwili nie załapałam bo jak wcześniej wspomniałam analfabeta ze mnie komputerowy :wink: a za drugim razę myślę sobie "zainstaluję co mi szkodzi" .Nie zaszkodziło a filmiki zaczęły sie pojawiać już potem od razu jak carotinie :)
anii Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ania-k napisał(a):Anii a co to za diabełek z aureolą w twoim podpisie??? :angel: Jaki diabelek?! Przeciez to aniolek :evilbat: :wink:
anushka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='anii'][quote name='Ania-k']Anii a co to za diabełek z aureolą w twoim podpisie??? :angel: Jaki diabelek?! Przeciez to aniolek :evilbat: :wink: Anii ja mówię że to jest diabelski aniołek albo anielski diabeł :evilbat: ,ale fajne to jest :lol:
BiBi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 anii napisał(a):A jak Wam sie to podoba?! Kubeczki super :D , ale rzeczywiście drogie :evil: Cena podana jest w funtach, nie w dolarach :wink:
anii Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ups Jak w funtach to juz prawdziwa drozyzna!!! :evilbat: Ale oko mozna nacieszyc za darmo :lol: :lol:
madzia_11 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Mmmm filmiki i kubeczki poprostu rewelacyjne :modla: dziękuje za linka i możliwość obejżenia :angel: odrazu mi sie lżej zrobiło w ten brzydki dzień ,świetny był ten shih który sie rozkopał :lol: :jumpie: , anii a to Lumpeczek , zabawnie to musiało wyglądać jak sie otrzepywł i stawał na dwuch nóżkach :wink: :wink:
anii Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='madzia_11'] anii a to Lumpeczek , zabawnie to musiało wyglądać jak sie otrzepywł i stawał na dwuch nóżkach :wink: :wink: na dwoch nozkach to stanal przed wejsciem na ring. Zauwazyl, ze mam cos do jedzenia w reku. :wink: Takze nic oprocz zarcia go nie ineteresuje :roll: , a wtedy byla taka ciasnota i zgielk. Bardzo, ale to bardzo ladnie pokazal sie Kielcach, ale klade to na karb zmeczenia :D . Dobrych kilka godzin czekalismy (o nie byl wtedy grzeczny, oj nie) na ocene i pies poszedl jak struna, mysle, ze juz mu sie nic nie chcialo, to zaczal ladnie chodzic :D . Pozniej przy porownaniu, tez nie biegl za psami (a szlismy ostatni) tylko slicznie przy mojej nodze. No i wzial rase. Tylko, ze po wystawie znow wrocil do pelni sil i po powrocie do domu, urzadzal tajfuny z kotem. :-? :D Pamietam jak na wystawie w Warszawie, zaczal sie powaznie interesowac co sie dzieje na ringu obok. :lol: Przed soba mial dwa psy, jego jednak interesowaly inne rasy i najchetniej dolaczylby do sasiedniego ringu :D
madzia_11 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 słodko musiało wyglądać jego zachowanie :D ja uwielbiam obserwować Yoko mogłabym to robić godzinami , anii będziesz jeszcze Lumpiczka wystawiać??
madzia_11 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jak u was wyglądają ceny psich fryzjerów ???, bo u mnie jeden bierze 85 zł za kąpiel i strzyżenie shih .
carotina Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 pamiętam, jak CD był strzyżony po raz pierwszy to placiliśmy 40 zł (bez kąpieli)
anii Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='madzia_11']słodko musiało wyglądać jego zachowanie :D Czy ja wiem?! :oops: Smiesznie bylo, jak postawiony na stolik, zaczynal sie cieszyc na widok sedziego :lol: Machal ogonkiem non stop, ale zeby pokazywal ladnie :wink: [quote name='madzia_11'] anii będziesz jeszcze Lumpiczka wystawiać?? Madziu :buzi: bede sie starala, bo mam na to wielka ochote. :D :wink: Zdjecie z wystawy w Kielcach
anushka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Anii wklej proszę więcej fotek z wystawy ,Carotina też jakby mogła,pooglądamy sobie troszkę foteczki,dawno u nas foteczek nie było... :modla: :sweetCyb: :sweetCyb: wiecie,że oglądania nigdy dosyć :shiny:
anushka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Carotina ja never nie uczyłam się angielskiego(tylko deutsch i french),ale z tego co próbuje sobie przetłumaczyć z twojej fotkiw podpisie to chodzi o anioła shih..z białymi skrzydłami???co wy z tymi "aniołkami" :evilbat: zmówiłyście się czy jak :niewiem: :hmmmm:
carotina Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ania :D na tym jest napisane"Aniołki, to poprostu shih-tzu ze skrzydłami" :wink: :wink: :wink: chociaż powiem szczerze, że więcej prawdy :P jest w tym :lol: : a fotki ostatnio nowe robiłam, ale w kubraczkach na strone, no ale co tam :P wstawie jedno, Demi ma śmieszną mine :lol: foteczki z wystaw to tak jak kiedyś pisałam, cieńko u mnie :wink: (ale czekamy na Twoje Anii :D ), w niedz. bede na wystawie ale niestety shih-tzu na niej nie startują :( , dopiero w kwietniu w Grudziądzu bede na normalnej
madzia_11 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Dziewczyny ja bym głowe dała uciąć ,żeby widzieć Wasze piekności na żywo na jakiejś wystawie, :roll: :roll: poplosie mnie ponformować jakbyście były gdześ w okolicach śląskiego :D :D
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 madzia_11 napisał(a):Dziewczyny ja bym głowe dała uciąć ,żeby widzieć Wasze piekności na żywo na jakiejś wystawie, :roll: :roll: poplosie mnie ponformować jakbyście były gdześ w okolicach śląskiego :D :D ja się pozwolę dołączyć do Madzi :lol: ,Ccarotina fotka super,skąd ty takie tło wytrzasnęłaś...jak tak wygląda kobieta ciężarna to ja znowu pomyślę.... :evilbat: ,jest cuuuudna :angel: idę na twoją stronkę poszukać tych fotek,pozdrawiam cieplutko :lol:
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Przepraszam, że zmienię temat. Ale jakie witaminki mogę podawać mojemu SHIH-TZU na włos? Będę wdzięczna za pomoc. Ps. Według mnie najlepsza hodowla w Polsce to ACTE!!!:) :D
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 witaminki na włos... hmmm...? może zamiast tradycyjnych witaminek pomyśl o siemu lnianym :wink: napisz prosze coś więcej o swoim piesku :D , (zapewne jest z hodowli Acte :wink: ?) i wstaw koniecznie fotki :angel: :angel: :angel: Ania ciesze się, że fotka się podoba :D
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 onaion23 napisał(a):Przepraszam, że zmienię temat. Ale jakie witaminki mogę podawać mojemu SHIH-TZU na włos? Witam Mysmy juz chyba ze soba rozmawialy. Droga mailowa :) Czy Zyzio byl juz na wystawie?! Jesli tak, poprosze zdjecia. Jesli nie i tak poprosze :D A na co maja byc te witaminki?! Jesli pies jest karmiony dobra karma, to nie trzeba podawac dodatkowych witamin. Ja ostatnio podawalam gammolen na siersc. Chcialam go tez chronic przed suchym powietrzem w mieszkaniu podczas zimy. Co do hodowli Acte, takze uwazam, ze to bardzo dobra hodowla :)
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tak, rozmawiałyśmy ze sobą. Proszę o adres mailowy, bio nie chce mi się go szukać w stercie maili:) Tak, Zyzio był na wystawie:) Zdobył zwycięstwo młodzieży:) Mieliśmy jexchać 13.02 do Bydgoszczy, byliśmy zgłoszeni, ale była tak brzydka pogoda, zasypało nas i nie mogliśmy dojechac:(
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 carotina napisał(a):witaminki na włos... hmmm...? może zamiast tradycyjnych witaminek pomyśl o siemu lnianym :wink: Carotina super fotka i super ubranka. Prawdziwe Haute couture :D A co do siemienia lnianego. To jest tez olej z siemienia lnianego. Dowiedzialam sie na dogomanii i teraz szukam go w sklepach. Musze sie przejsc do sklepu ze zdrowa zywnoscia.
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 no ale, napisz coś więcej :P my wszystkie oprócz Anii, nie w temacie :wink: :wink: ... po jakich rodzicach jest twój piesek? Po Tytusie? Gdzie teraz się wybierasz na wystawe?
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='onaion23']Tak, rozmawiałyśmy ze sobą. Proszę o adres mailowy, bio nie chce mi się go szukać w stercie maili:) Tak, Zyzio był na wystawie:) Zdobył zwycięstwo młodzieży:)( Adres emaila jest na mojej stronie internetowej :P Gratuluje zwyc. mlodziezy To prosimy fotki Zyzia. :D
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 anii napisał(a): Carotina super fotka i super ubranka. Prawdziwe Haute couture :D Dzięki :D , mi najbardziej chce sie śmiać z jej miny :lol: Wasze też robią takie różne śmieszne minki? u nas to wlaśnie Demi jest specjalistką :lol:
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 carotina napisał(a):no ale, napisz coś więcej :P my wszystkie oprócz Anii, nie w temacie :wink: :wink: ... Nie bede odpowiadac za pytana (zreszta sama wiem niewiele), ale po prostu przypomnial mi sie nick i zaczelam czytac korespondencje z przeszlosci.
Recommended Posts