Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie żuczki które z Was wybieraja sie na wystawę do mojego rodzinnego miasta Bydgoszczy? Ja w ostatniej chwili stwierdziłem , że pokaże tam swoją "babuszke " czyli Rapsodie niech dziewuszka ćwiczy przed listopadowym wilkim SHOW w stolicy wielkopolski

Posted

slaweknowicki napisał(a):
Drogie żuczki które z Was wybieraja sie na wystawę do mojego rodzinnego miasta Bydgoszczy? Ja w ostatniej chwili stwierdziłem , że pokaże tam swoją "babuszke " czyli Rapsodie niech dziewuszka ćwiczy przed listopadowym wilkim SHOW w stolicy wielkopolski
Nie wiem którego Zuczka pytasz;) Ja jade do Bydgoszczy i wiem że Jaki też(z tego co wiem ostatnio ma problem z kompem).

Posted

lonka napisał(a):
Nie wiem którego Zuczka pytasz;) Ja jade do Bydgoszczy i wiem że Jaki też(z tego co wiem ostatnio ma problem z kompem).
zapowiada się niezła obsada z mojeo timu będzie ptzynajmniej 5 psów .Już na tę chwilę mam do przygotowania 7 psów :help1: dobrze że bardzo lubię przygotowywać te cacka do wystaw :bigcool: . Więc do zobaczenia na wystawie ps. mm nadzieję że będzie okazja poznać sie osobiście lonka .

do miłego..

Posted

slaweknowicki napisał(a):
zapowiada się niezła obsada z mojeo timu będzie ptzynajmniej 5 psów .Już na tę chwilę mam do przygotowania 7 psów :help1: dobrze że bardzo lubię przygotowywać te cacka do wystaw :bigcool: . Więc do zobaczenia na wystawie ps. mm nadzieję że będzie okazja poznać sie osobiście lonka .

do miłego..
Jeżeli to nie tajemnica to kto jeszcze przyjedzie z twojego zespolu?;)

Posted

lonka napisał(a):
Jeżeli to nie tajemnica to kto jeszcze przyjedzie z twojego zespolu?;)
To żadna tajemnica , przecież i tak już za "chwilę " wystawa. Będzie gromadka moich "wnucząt" po La shalimar redy ... i po Farii.Będzie też Faria no i oczywiście moja championka Rapsodi .Jeśl chodzi o resztę psów , to 100% pewności nie mam , ale nie wykluczone , że ktoś mnie mile zaskoczy i pojawi się w Bydgoszczy...

Posted

lonka napisał(a):
Nie wykluczone że bedzie katalog przedwystawowy.A znasz moze ta sędzine?Jak ona sedziuje?Co lubi?
jChyba wiem co to za kobieta .Gdybym teraz byl w domu u rodzicow sprawdzilbym w katalogach ale niestety nie mam takiej mozliwosci tym samym nie powiem tobie co ona lubi a czego nie lubi , nie chciałbym wprowadzac kogokolwiek w blad. Bedzie dobrze a poza tym to tylko wystawa .Dodam tylko ze z tego co pamietam to bardzo mila kobietka

Posted

Ale mam czytania :roll: co ja sobie narobiłam :shake:
Dziewczyny, gratulki z okazji narodzin szczeniorów. Fotek coś skąpicie :razz:
Czy w Bydgoszczy sedziuje p. Ząbek? Bo jak o niej mowa, to my mamy miłe wspomnienia, dwa razy nas sedziowała. Najbardziej zapamietałam jej bluzę w dalmatyńczyki :cool1:
My jedziemy do Rzeszowa w ten weekend. Oby nas nie zasypało...

Mam nadzieję na relację z wystawy w Bydgoszczy suto okraszoną fotkami :lol: i bawcie się dobrze wszyscy i wygrywajcie :B-fly:

Posted

Pumilo my też trzymamy kciuki za ciebie w Rzeszowie;) Kogo wystawiasz?W Bydgoszczcy sędziuje p.Terentiew.Postaram się porobić fotki tylko będę was prosić o wstawienie;)

Posted

Jak ja Wam zazdroszcze!! Tez bym sobie na jakas wystawke pojechala... A tu co? Chora w domu juz trzeci tydzien siedze! I nie zapowiada sie na wyzdrowienie, bo to polpasiec :( No coz.. powodzenia zycze na wystawach.

PUMILO.. odpowiedz na moja wiadomosc.. prosze, to wazne .... Z gory dzieki :*

Posted

Miło Cię widzieć Pumilo, myślałam, że zamarzłaś:evil_lol:!
Gratulacje dla Carotiny!!:BIG:Wyściskaj proszę Demiśkę i fotki prosim, fotki...:cool1:

Posted

Amelia, ale Lilce pióra urosły :crazyeye: Babiszon się z niej robi :razz:
Do Rzeszowa troche towarzysko jadę. Dixi będzie sie wystawiała, bo ja chciałam zobaczyć dzieciaki Koki - Ludwika i Kissi, a głupio mi było tak całkiem bez psa ;) Może zabiorę też Candy, żeby sie pogapiła, bo jeszcze jest za smarkata na wystawę.
Tej pani z Bydgoszczy, to ja w takim razie nie znam.

Posted

Pumilo są dwie sędziny o tym samym nazwisku tylko róne imiona.Jedna mnie sedziowala ale tej drugiej też nie znam.To my tez czekamy na fotki z Rzeszowa;)

Posted

Yaki, trzymam kciuki za Twoją biało-czarną panienkę. A swoja drogą, jak ten czas leci. Dopiero była taka tyci tyci a już na wystawie debiutuje :loveu: Dumna jestem i to bardzo. A najbardziej z tego, że psiaki trafiły do cudownych domów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...