madzia_11 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Anii no właśnie kiedy Lumpolek sie pokaże?fajnie by było jak by pokazał sie gdzieś na ślaskim to niewątpie że pojechałabym z bomblem na plecach zobaczyć tego marmurka :D na żywo!!!!!!!!!!!!!
carotina Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tak fotki są z Sopotu, Sisi była towarzysko ze swoimi właścicielami z Elbląga :P Szkoda, że nie startowała, bo jest naprawde niezła 8) Ona nigdy nie była wystawiana :roll: Cały czas namawiamy tych państwa, może kiedyś się skuszą :wink: A co do jej włosów, to ona ma to w genach.... ciąga je po ziemi, a nigdy w życiu nie była papilotowana, ani ubierana :P tylko czesana :D Marynia gratuluje startów w Toruniu :laola: , widziałam foty ze wszystkich finałów :D :D są na stronie Waszego oddz. Napisz tylko prosze co to za piesek co wziął BIS junior IX :P :D :P
anii Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 marynia napisał(a):Dzięki za gratulacje Aniu :) Gryfonię tez pokażę - tez "wystawiała sie" w Toruniu i to ze świetnym rezultatem :thumbs: Anii a kiedy Ty zaprezentujesz Lumpa na wystawie? Bardzo sie ciesze, ze i brukselce idzie swietnie :) Co moge tylko napisac, ringowka na pewno bedzie w uzyciu 8) Madzia Ja typowa dziewczyna ze wschodu, Slask tak dalekooo :eek3: :cunao: :lol:
Yaki Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A gryfonke Maryni widzialam w Sopocie jest sliczniusia.
anushka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='lonka']A ja myślalam że to Demi :wink: ja też myślałam,że to Demi,tylko nie chciałam się wygłupić,ale podobna jest bardzo :o :o
pumilo Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Śliczna sunia z córeczki Demi. Ja też myslałam, że to fotki Demi z wystawy :D Carotina, znalazlaś dla niej super domek. Tak zadbanego pieska, który nigdy się nie wystawiał, to chyba jeszcze nie widziałam. Namawiaj na wystawy, ale jak sie nie uda to i tak masz się z czego cieszyć. Możesz być dumna z córeczki (i z siebie :P ) Właściwie, to co tu namawiać. Psa pod pachę, ringówkę w garść i na wystawę proszę Państwa :sweetCyb:
Yaki Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 pumilo napisał(a):Śliczna sunia z córeczki Demi. Ja też myslałam, że to fotki Demi z wystawy :D Carotina, znalazlaś dla niej super domek. Tak zadbanego pieska, który nigdy się nie wystawiał, to chyba jeszcze nie widziałam. Namawiaj na wystawy, ale jak sie nie uda to i tak masz się z czego cieszyć. Możesz być dumna z córeczki (i z siebie :P ) Właściwie, to co tu namawiać. Psa pod pachę, ringówkę w garść i na wystawę proszę Państwa :sweetCyb: Tak ,tak a widok jej wlosow na pewno wprawi w zawstydzenie niejednego wystawce.
EwikB Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Carotina - Podobieństwo zaskakujące pozdrawiam Ewa
marynia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Oto fotki z Torunia Wybór Młodzieżowego Zwycięzcy Grupy. Gratulacje dla zwycięzcy Reddiamond Acte Sipoly i jego właścicielki pani Basi Oleszczuk :D Na trzecim miejscu stoi nasza brukselka Ivetka :rainbow1: :Dog_run: Wicezwycięzca Grupy to Tytus :) :) Drugie miejsce bis weteranów Biloxi Blues Dianthus Gratulacje dla właścicielki pani Iwony Gawryluk :B-fly:
carotina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 anii napisał(a):marynia napisał(a):Dzięki za gratulacje Aniu :) Gryfonię tez pokażę - tez "wystawiała sie" w Toruniu i to ze świetnym rezultatem :thumbs: Anii a kiedy Ty zaprezentujesz Lumpa na wystawie? Bardzo sie ciesze, ze i brukselce idzie swietnie :) Co moge tylko napisac, ringowka na pewno bedzie w uzyciu 8) hmmmm.... czyżby w najbliższą niedziele 8) :evilbat: :evilbat:
carotina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='lonka']A ja myślalam że to Demi :wink: ja też myślałam,że to Demi,tylko nie chciałam się wygłupić,ale podobna jest bardzo :o :o no jest podobna bardzo :D , ale mimo wszystko wydaje mi się, że z mordki to bardziej do tatusia :P :angel: :D
lonka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Marynia Ivetka jest slodziódka :thumbs:Carotina a czemu dziewczynka nie jest wystawiana? :roll:
carotina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 lonka napisał(a):Marynia Ivetka jest slodziódka :thumbs:Carotina a czemu dziewczynka nie jest wystawiana? :roll: właściciele tak poprostu zdecydowali :roll: że Sisi jest do kochania, nie do wystawiania :wink: (no ale, my przecież wiemy że jedno drugiego absolutnie nie wyklucza :P ) Moja mama bardzo ich namawia i wydaje mi się, że...... kto wie :wink:
lonka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Carotina powodzenia :wink: Może załapia bakcyla wystawowego :D
carotina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 lonka napisał(a):Carotina powodzenia :wink: Może załapia bakcyla wystawowego :D na to licze :lol:
Yaki Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Pieknie tu dzisiaj gratuluje wygranym.A malpeczka Maryni przeurocza.
marynia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Yaki, Lonka dziękuję Wam za miłe słowa :D A co do suni z Sopotu, córci Demi to ja popieram że z buzi jest podobna do tatusia, nawet bardzo :wink: Anii, nie bądz taka tajemnicza, pochwal sie gdzie jedziesz z Lumpikiem :hand:
EwikB Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 A ja wiem, a nie powiem... :lol: Trzymam kciuki za udany powrót na ringi :wink:
carotina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 EwikB napisał(a):A ja wiem, a nie powiem... :lol: Trzymam kciuki za udany powrót na ringi :wink: no właśnie, ja chyba też już wiem :evilbat: :hmmmm: powodzenia :calus:
anushka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 córka Demi jest sliczna,powinni ją wystawić,napewno by zaszła wysoko :o no ale to ich decyzja 8) Carotina nagadaj im 8) :lol: Anii ja już trzymam kciuki i czekam na fotki!!! :o dawno żadnych fotek nie było...dziewczyny co wy na to>??? :evilbat: :evilbat:
Yaki Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 EwikB napisał(a):A ja wiem, a nie powiem... :lol: Trzymam kciuki za udany powrót na ringi :wink: A my nie wiemy ,ale rownie mocno trzymamy kciuki Anii .
Yaki Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 EwikB napisał(a):A ja wiem, a nie powiem... :lol: Trzymam kciuki za udany powrót na ringi :wink: A ja tez juz wiem i jeszcze mocniej zaciskam kciuki. Powodzenia LUMPIKU!!!!!
carotina Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Ania-k']córka Demi jest sliczna,powinni ją wystawić,napewno by zaszła wysoko :o no ale to ich decyzja 8) Carotina nagadaj im 8) :lol: Anii ja już trzymam kciuki i czekam na fotki!!! :o dawno żadnych fotek nie było...dziewczyny co wy na to>??? :evilbat: :evilbat: heh :P to może w końcu ten sopot wstawie :oops: :lol:
Recommended Posts