Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Anii no właśnie kiedy Lumpolek sie pokaże?fajnie by było jak by pokazał sie gdzieś na ślaskim to niewątpie że pojechałabym z bomblem na plecach zobaczyć tego marmurka :D na żywo!!!!!!!!!!!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak fotki są z Sopotu, Sisi była towarzysko ze swoimi właścicielami z Elbląga :P Szkoda, że nie startowała, bo jest naprawde niezła 8) Ona nigdy nie była wystawiana :roll: Cały czas namawiamy tych państwa, może kiedyś się skuszą :wink: A co do jej włosów, to ona ma to w genach.... ciąga je po ziemi, a nigdy w życiu nie była papilotowana, ani ubierana :P tylko czesana :D

Marynia gratuluje startów w Toruniu :laola: , widziałam foty ze wszystkich finałów :D :D są na stronie Waszego oddz.
Napisz tylko prosze co to za piesek co wziął BIS junior IX :P :D :P

Posted

marynia napisał(a):
Dzięki za gratulacje Aniu :) Gryfonię tez pokażę - tez "wystawiała sie" w Toruniu i to ze świetnym rezultatem :thumbs:
Anii a kiedy Ty zaprezentujesz Lumpa na wystawie?

Bardzo sie ciesze, ze i brukselce idzie swietnie :)

Co moge tylko napisac, ringowka na pewno bedzie w uzyciu 8)

Madzia
Ja typowa dziewczyna ze wschodu, Slask tak dalekooo :eek3: :cunao: :lol:

Posted

[quote name='lonka']A ja myślalam że to Demi :wink:
ja też myślałam,że to Demi,tylko nie chciałam się wygłupić,ale podobna jest bardzo :o :o

Posted

Śliczna sunia z córeczki Demi. Ja też myslałam, że to fotki Demi z wystawy :D Carotina, znalazlaś dla niej super domek. Tak zadbanego pieska, który nigdy się nie wystawiał, to chyba jeszcze nie widziałam. Namawiaj na wystawy, ale jak sie nie uda to i tak masz się z czego cieszyć. Możesz być dumna z córeczki (i z siebie :P )
Właściwie, to co tu namawiać. Psa pod pachę, ringówkę w garść i na wystawę proszę Państwa :sweetCyb:

Posted

pumilo napisał(a):
Śliczna sunia z córeczki Demi. Ja też myslałam, że to fotki Demi z wystawy :D Carotina, znalazlaś dla niej super domek. Tak zadbanego pieska, który nigdy się nie wystawiał, to chyba jeszcze nie widziałam. Namawiaj na wystawy, ale jak sie nie uda to i tak masz się z czego cieszyć. Możesz być dumna z córeczki (i z siebie :P )
Właściwie, to co tu namawiać. Psa pod pachę, ringówkę w garść i na wystawę proszę Państwa :sweetCyb:

Tak ,tak a widok jej wlosow na pewno wprawi w zawstydzenie niejednego wystawce.

Posted

Oto fotki z Torunia

Wybór Młodzieżowego Zwycięzcy Grupy.
Gratulacje dla zwycięzcy Reddiamond Acte Sipoly i jego właścicielki pani Basi Oleszczuk :D
Na trzecim miejscu stoi nasza brukselka Ivetka :rainbow1: :Dog_run:

Wicezwycięzca Grupy to Tytus :) :)

Drugie miejsce bis weteranów Biloxi Blues Dianthus Gratulacje dla właścicielki pani Iwony Gawryluk :B-fly:

Posted

anii napisał(a):
marynia napisał(a):
Dzięki za gratulacje Aniu :) Gryfonię tez pokażę - tez "wystawiała sie" w Toruniu i to ze świetnym rezultatem :thumbs:
Anii a kiedy Ty zaprezentujesz Lumpa na wystawie?

Bardzo sie ciesze, ze i brukselce idzie swietnie :)

Co moge tylko napisac, ringowka na pewno bedzie w uzyciu 8)

hmmmm.... czyżby w najbliższą niedziele 8) :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='lonka']A ja myślalam że to Demi :wink:
ja też myślałam,że to Demi,tylko nie chciałam się wygłupić,ale podobna jest bardzo :o :o

no jest podobna bardzo :D , ale mimo wszystko wydaje mi się, że z mordki to bardziej do tatusia :P :angel: :D

Posted

lonka napisał(a):
Marynia Ivetka jest slodziódka :thumbs:Carotina a czemu dziewczynka nie jest wystawiana? :roll:

właściciele tak poprostu zdecydowali :roll: że Sisi jest do kochania, nie do wystawiania :wink: (no ale, my przecież wiemy że jedno drugiego absolutnie nie wyklucza :P ) Moja mama bardzo ich namawia i wydaje mi się, że...... kto wie :wink:

Posted

Yaki, Lonka dziękuję Wam za miłe słowa :D
A co do suni z Sopotu, córci Demi to ja popieram że z buzi jest podobna do tatusia, nawet bardzo :wink:
Anii, nie bądz taka tajemnicza, pochwal sie gdzie jedziesz z Lumpikiem :hand:

Posted

EwikB napisał(a):
A ja wiem, a nie powiem... :lol: Trzymam kciuki za udany powrót na ringi :wink:

no właśnie, ja chyba też już wiem :evilbat: :hmmmm:
powodzenia :calus:

Posted

córka Demi jest sliczna,powinni ją wystawić,napewno by zaszła wysoko :o no ale to ich decyzja 8) Carotina nagadaj im 8) :lol:
Anii ja już trzymam kciuki i czekam na fotki!!! :o dawno żadnych fotek nie było...dziewczyny co wy na to>??? :evilbat: :evilbat:

Posted

EwikB napisał(a):

A my nie wiemy ,ale rownie mocno trzymamy kciuki Anii .

Posted

EwikB napisał(a):

A ja tez juz wiem i jeszcze mocniej zaciskam kciuki.
Powodzenia LUMPIKU!!!!!

Posted

[quote name='Ania-k']córka Demi jest sliczna,powinni ją wystawić,napewno by zaszła wysoko :o no ale to ich decyzja 8) Carotina nagadaj im 8) :lol:
Anii ja już trzymam kciuki i czekam na fotki!!! :o dawno żadnych fotek nie było...dziewczyny co wy na to>??? :evilbat: :evilbat:

heh :P to może w końcu ten sopot wstawie :oops: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...