orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Yaki jakiej rasy szczeniaki ci sie urodzą i kiedy?
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 gandżista napisał(a):carotina napisał(a):jak sie nazywa? Afrodyta Gandzista no to już kojarze :P ile masz w zasadzie teraz shih-tzu?
anii Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):[ Anii mozemy na priva podyskutowac na ten temat :wink: Jakos juz stracilam ochote :roll: 8) Gandzista Bardzo ladne shih tzu. Zwlaszcza ta bialo-zlota sunia, ma bardzo ladny suczy pyszczek. I mamy Prosze Panstwa 201 stron :)
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='carotina'][quote name='gandżista'][quote name='carotina']jak sie nazywa? Afrodyta Gandzista no to już kojarze :P ile masz w zasadzie teraz shih-tzu? w chwili obecnej nie mam zadnego psa zamieszkalem sam w innym miescie a psy zostaly u rodzicow (a u gory moja rapsodia na wystawie w lesznei)
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Jaki ale szczeniaczki po twoim piesku,wiec stawiasz :wink:
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 a w swoim zyciu mialem tylko dwa shih-tzu , ktore jeszcze zyja czuja sie swietnie i nadal sa wystawiane
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Gandzista jusz sobie przypomnialam po tej fotce suńke. :wink: Ja tez tam była z Lonia i Codusiem.
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 tak całkiem bez shihtziaków?? :wink: no to czas to zmienić :P :P :P (ja bym nie wytrzymała :wink: 8) ..... aczkolwieg wiem, że gadać łatwo :wink: )
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Anii z ta czarno biala spotykalismy sie na ringach honorowych ,a raz nawet na pudle i tez jest przepiekna,sunia bialo czarna to moje marzenie.
anii Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Yaki']Anii z ta czarno biala spotykalismy sie na ringach honorowych ,a raz nawet na pudle i tez jest przepiekna,sunia bialo czarna to moje marzenie. Tak tez bardzo ladna. Mam nadzieje, ze je spelnisz. A to moje marzenie. Takie ciemne shih tzu... Nacisnijcie small babies i tam jest slodki niedziwiadek http://demishihtzu.netfirms.com
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Yaki napisał(a):Anii z ta czarno biala spotykalismy sie na ringach honorowych ,a raz nawet na pudle i tez jest przepiekna,sunia bialo czarna to moje marzenie. moje też :roll: :D ide przefarbować Julke :evilbat: 8) :lol: :lol: podobają mi się też czekoladowo-białe
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 zaraz wrzuce najaktualniejsze zdjecia rapuchy ( z leszna 2005)
anii Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Yaki']Anii dlaczego ja nic nie widze? Nie mozna linkowac. Wejdz na te strone drugie shih tzu od prawej http://demishihtzu.netfirms.com/small_babes.htm
orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 anii ta moja sunia mała na sprzedaż co ma 8 tygodni może będzie taka czekoladowa :lol:
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Juz widze piekny.U nas jest chyba malo takich ciemnych i w jednym kolorze?prawda?.Chociaz na stronce pani Strzyzewskiej widzialam po TYTUSIE.
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 w Warszawie mieszka cały czarny po Vagabondzie, w hodowli Natera :)
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Znowu jakas tragedia w Polsce ,zagryzione diecko,przed chwila bylo w TV
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Yaki napisał(a):Znowu jakas tragedia w Polsce ,zagryzione diecko,przed chwila bylo w TV tak, już czytałam na Onecie :(
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='orasek']a co powiecie o tej suni?? Bardzo ciekawe umaszczenie i kolorki.Ciekawa jestem jaka bedzie jak podrosnie.Orasek wrzuć za pare miesiecy fotke tej sunki :wink:
orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='lonka'][quote name='orasek']a co powiecie o tej suni?? Bardzo ciekawe umaszczenie i kolorki.Ciekawa jestem jaka bedzie jak podrosnie.Orasek wrzuć za pare miesiecy fotke tej sunki :wink: Ech niestety nie moge :cry: to sunia z pierwszego miotu mojej Imi która miała ze mną zostać lecz niestety podstępnie mi ją uprowadzono :cry: . Dziś by miała skończone 2 latka.
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Orasek przykro mi :cry: Ganzista co z tymi fotkami?
Recommended Posts