carotina Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 fotki z chojnic cz.1 8) Julka strasznie padało, a my się kryliśmy jak mogliśmy :wink: trawa mokra, więc ładnie stać nie bede :evilbat: za co te buziaczki :hmmmm: 8) Demi co ja tutaj robie....... 8) ?? ani kroku dalej :evilbat: (mokra trawa 0X ) cdn :wink:
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 fajne dziewczyny! a po mokrej trawie sami sobie spacerujcie :wink: to nie sa warunki dla dam! A na poważnie, to moje też tak mają.
marynia Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Yaki, Gratulacje dla Bolsa za BOB w Chojnicach, Gratulacje dla Carotiny za udane występy z Demi i Julką, oraz dla Hoshiego za sukcesy w Zakopanem Gratulacje dla Magnata i jego włascicieli za Zwycięstwo Rasy w Trakai i zdobycie tytułu Zwycięzcy Bałtyku!
madzia_11 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 gratuluje sukcesów ,ale z tej Demi wytworna dama mokra trawa be, widac że Julka w jej ślacy juz idzie :wink:
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Cześć jestem z powrotem! :D Spisaliście sie na medal :lol: :lol: :lol: tyle fotek!!!Super!!!Witam nowych dogomaniaków!!!! :D :D Gratuluje wszyskim sekcesów na wystawie!!!! :P :P :P Też sie pochwale Lonka na Litwie rozpoczeła kolejny czempionat(dostała cac).Powiem wam że konkurencja była powazna,przyjechali tam pieski z Finlandii,Rosji i Litwy.Jak odpoczne to zajme sie fotkami.Carotinka,Anii komu mogę przysłać fotki i prosic o umieszczenie? :wink:
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 gratuluję wszystkim wygranej :multi: :multi: pogoda wam nie straszna,udało się :olympic: hehe :lol: Demi wygląda ślicznie na fotach ,ma śliczny kolorek :o jak na 9 lat(chyba :oops: ) wygląda bardzo "młodo",nie pisząc już o Julii, która jest słooodka :wink:
pumilo Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Yorki i jednego rodzyneczka berneńczyka (chłopaka) taką maskotę :D
anii Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 marynia napisał(a):Yaki, Gratulacje dla Bolsa za BOB w Chojnicach, Gratulacje dla Carotiny za udane występy z Demi i Julką, oraz dla Hoshiego za sukcesy w Zakopanem Gratulacje dla Magnata i jego włascicieli za Zwycięstwo Rasy w Trakai i zdobycie tytułu Zwycięzcy Bałtyku! To ja sie tylko pod tym podpisze 8) Gratuluję!!! Lonka Gratuluje wystepu na Litwie! Jesli chcesz przeslij mi foty z wystawy. :)
Yaki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Witam i bardzo dziekuje za gratulacje.Skladam rowniez od siebie gratulacje wszystkim zwyciezkim pieskom i wystawcom. Gdyby nie ta pogoda to wystawa super(no moze troszke za dluga trawka).Biedne maltanczyki szly w najwiekszym deszczu.Wchodzily na ring piekne a w miare uplywu czasu malaly. BOLS zdobyl piate cwc i czwartego BOBa.Ma skonczone 19 miesiecy i za pare dni zostanie ojcem.
Yaki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Witam na forum Pumilo i siostry BOLSA po kadzieli.Ja tez bardzo lubie czarno biale shihtzaki,a na ringach zaczyna ich przybywac.
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Do pumilo Agatko, napisalam do Ciebie maila. Z niecierpliwoscia bede czekac na dodpowiedz. To taki list "od serca". Caluski
Ewelinaa Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 trochę fotek shih z Zakopanego oraz wspanialego Hashiego
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Ewelinaa']trochę fotek shih z Zakopanego oraz wspanialego Hashiego Ewelinko, to Hoshi. A że jest wspaniały, to fakt :)
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 POza tym, ja rónież składam gratulacje właścicielom Hoshiego. Pewnie mnie nie znają. Uważam, że pies jest piękny!! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Należy mu się! MAm nadzieję, że kiedyś go na żywo zobaczę :)
Yaki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :) napisał(a):POza tym, ja rónież składam gratulacje właścicielom Hoshiego. Pewnie mnie nie znają. Uważam, że pies jest piękny!! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Należy mu się! MAm nadzieję, że kiedyś go na żywo zobaczę :) Ja tez sie przylaczam do gratulacji. Carotinko nawet nie bylo czasu porozmawiac, ale JULKA na ringu byla wspaniala ,tak jak powinno wygladac szczesliwe szczeniatko.Widac ze nabywa obycia wystawowego.Jest super.
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Szkoda, ze nie widzialam Julki na ringu :( Ale na pewno byla slodka i wspaniala! Szkoda, ze macie tak malo fotek z wystawy...
góral Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Zakopane to była ostatnia wystawa Hoshiego, od dzisiaj jest on już na zasłużonej emeryturze :D
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 góral napisał(a):Zakopane to była ostatnia wystawa Hoshiego, od dzisiaj jest on już na zasłużonej emeryturze :D Skąd wiesz? Dlaczego już nie będzie pokazywany? Czyli na światową też nie pojedzie????
góral Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Hoshi ma na swoim koncie mnóstwo zwyciestwa, a w Solaris Avis rośnie młode pokolenie gwiazd, więc on może sobie odpocząć :D
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :) napisał(a):Lonka, ja tez chetnie wstawie Twoje fotki!!:)dzięki Agnieszko :wink: wieczorkiem wyszle.Dzienki za gratulacji. :wink:
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 osoby które mnie znają juz wiedzą że wcześniej logowałem sie na inny nik (slaweknowicki) wiec witam jeszcze raz
Recommended Posts