Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Madzia
Nic sie nie martw. Skoro to Twoje drugie shih tzu, latwiej Ci bedzie nad nim zapanowac. Bardzo sie ciesze, ze zdecydowalas sie na shih tzu i na wystawy :evilbat:

Lonka
masz pw :wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia czy ty wiesz,że my tutaj czekamy na twoje fotki??? :hmmmm: myśmy wszystkie się pokazały jak wyglądamy,teraz czekamy na fotkę twoją,fotkę Alana oczywiście :lol: no i Yoko(tak miał na imię??? :oops: )....no Madzia do dzieła :megagrin:
Anii widziałam twój emblemacik,jest śliczny,tylko akurat jak czytałam topic to atmosfera była jakś dziwna i jakoś nie miałam ochoty nawet pisać...smutne to ale prawdziwe :-?

Posted

no ta atmosfera.... czasem się odechciewa pisać :(
Anii, emblemat bomba :D , zresztą wszystkie shihtziaki w emblematach superowo wyglądają :D :D chyba też sobie bede musiała taki sprawić :evilbat:

Posted

ja myślę tak samo jak Carotina,bo "niektóre" sprawy można na PW załatwić :lol: bo jesteśmy tutaj po to,żeby było miło i wesoło,popłakać też możemy ale najlepiej bybyło ze śmiechu :lol:

Posted

[quote name='Ania-k']ja myślę tak samo jak Carotina,bo "niektóre" sprawy można na PW załatwić :lol: bo jesteśmy tutaj po to,żeby było miło i wesoło,popłakać też możemy ale najlepiej bybyło ze śmiechu :lol:

W 100% sie z Toba zgadzam!!! Jestem za tym, co napisalas. Jesli ktos chce cos niemilego komus napisac, to niech to pisze na PW.

Posted

dokładnie,nie chodzi mi o to,żeby sobie miód do oczu wlewać,ale niektóre rzeczy można sobie wyjaśnić na PW od tego to jest między innymi,przynajmniej mnie się tak wydaje :lol:

Posted

Ania-k

Madra z Ciebie Kobita ;)
Pw dobra rzecz, ale zakonczmy temat, bo nam Madzia ucieknie, a ja lubie jak jest tutaj tlok :evilbat:

Posted

Anii odebrałam,dzieki :wink: W przyszłym tygodniu się tym zajme bo jutro wyjezdzam na pare dni.Mam nadzieje jak wróce wkleicie duzo fotek :wink: Pozdrawiam was dziewczyny :P :P Ucalujcie od nas pociechy :wink:

Posted

I wkleiłam moja DROGA;) Az 2 posty dokleilam. W sumie 3 posty. Porozgladaj sie na stronach wstecz i zobaczysz :D

Posted

Ja tu siedze sobie sama, sprawdzam co chwilke, czy ktos cos napisal, a tu cicho :( Myslalam, ze jak wieczor na pogawedki z Wami zarezerwuje, to bedzie fajnie, a tu nikogo nie ma :(

Posted

Dobra, ide spac. Zyzio i Figusia juz spia, to teraz pani od nich dolaczy. O ile znajde w lozku jeszcze miejsce :evilbat: :evilbat: :evilbat: :roll:

Posted

Spioszek i to ogromny :D Jak sie go nie zacheci do zabawy, to nie wstanie. Ewentualnie zmieni miejsce swojego spania :)

Posted

no i proszę jak nam się Agnieszka rozpisała :o mnie nie było,poszliśmy do pubu ze znajomymi :lol: fotki są śliczne,tylko mozesz wkleić większe to będzie je lepiej widać max. rozmiar ma być 500*500 :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...