Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

wow :o :D ale fajnie Lump wygląda, foty super :klacz: (i nowy kolega też :wink: :angel: :D )

Lonka, to na co czekasz dostaniesz jutro lub w poniedziałek :wink: Mogłabym wysłać teraz, ale walcze z nową stronką i pomału kończe :D :D :D Więc bedzie porządnie 8) :wink: :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj w makro cash and carry pewna pani z obsługi jak zobaczyła moja foge krzyneła ona ma shih tzu i podbiegła do mnie!!! jak sie pózniej okazało jej siostra ma w domu trzy pieski tej rasy (zaczeło sie od 1)!!!! oczywiscie klienci i inni ludzie z obsługi zaczeli sie dopytywac co to za rasa i w jakim wieku jest mój piesek:)
a teraz FIGA JES CAŁA WYCIAGNIETA NA PŁYTKACH I SIE CHŁODZI bo prawie przez pół godzinay biegała za mna po domku:)
pozdrawiam

Posted

Witam znowu
Gratuluje sukcesów wystawowych , jak ta Julka urosła :D :o ,
moj shihtzak już nie moj :( bo mieszka z moją mamą , wreszcie ze swoją ukochaną pancią mamcia , długo mnie niebyło gdyz mam teraz malutkie dzidzi i w dodaktu przeprowazałam sie, ale teraz bede tu często :wink:
acha witam wszystkich którzy do nas trafili!!!!!!!!

Posted

madzia_11 napisał(a):
Witam znowu
Gratuluje sukcesów wystawowych , jak ta Julka urosła :D :o ,
moj shihtzak już nie moj :( bo mieszka z moją mamą , wreszcie ze swoją ukochaną pancią mamcia , długo mnie niebyło gdyz mam teraz malutkie dzidzi i w dodaktu przeprowazałam sie, ale teraz bede tu często :wink:
acha witam wszystkich którzy do nas trafili!!!!!!!!

Madzia :o :D :angel: :multi: :D :D :angel: wreszcie jesteś :buzi:
Pisz jak dzidziuś :angel: :lilangel: , chłopczyk czy dziewczynka?? :angel: jak ma na imie? :angel: :new-bday: :BIG:
Buzi dla niej/dla niego :buzi: :angel:

Posted

hej syneczek ma na imie Alanek, urodził sie 25 maja i ważył 3500 , :D jest bardzo grzeczny, mam nadzieje że teraz kupie pieska z rodowodem , ale musze najpierw wykluczyć alergie u synka więc myśle że na wiosne ......może .... Yokuś kożysta z życia gdyż całe dnie przebywa z rodzicami na działeczce . Na maluszka reaguje suuuper , zawsze wita go pierwszego , liże po stopkach , pilnuje , nie kradnie zabawek . Sama jestem zdziwiona bo jest raczej rozpieszczonym psiakiem. Ide spać bo o 5 pobudka :P :P

Posted

W nocy 30/31 lipca z ogrodu w Barwicach skradziono 5 miesiecznego szczeniaka rasy shih tzu.Piesek ma tatuaz w lewym uszku J115 i charakterystycznie biale prawe udo.U maszczonie bialo zlote.
Carotinko przesle Ci jego zdjecie i poprosze o wstawienie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...