karolayna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 rokitnik napisał(a): CZY KTOŚ NAPISZE JAKIE BYŁY WYNIKI SHITZKÓW W WARSZAWIE. Była ogromna stawka w młodziezy i jestem ogromnie ciekawa jak poszło. Karolayna - jak Twój OLI wypadł w tak dużej stawce? A jak suczki? Mam tylko czesciowe wyniki bo przy niektorych ocenach mnie nie było Psy Młodzież 1. GAWAIN Ad Acte 2. OLIVER TWIST Ad Acte :multi: 3. MAIUS Red-Amo 4. (?)CINNABARIS Grandiflora(?) -nie jestem pewna MIKADO Red-Amo Suki Szczenięta 1.ATEA Sun of Tybet 2. ARMA Sun of Tybet Suki młodzież: 1. MILADY Ad Acte 2. Na Przykład NEFRETETE 3. MORRIGHAN Ad Acte ? dalej nie wiem
rokitnik Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 karolayna napisał(a):Mam tylko czesciowe wyniki bo przy niektorych ocenach mnie nie było Psy Młodzież 1. GAWAIN Ad Acte 2. OLIVER TWIST Ad Acte :multi: 3. MAIUS Red-Amo 4. (?)CINNABARIS Grandiflora(?) -nie jestem pewna MIKADO Red-Amo GRATULACJE !!! A masz mozliwość wstawienia fotek z tej wystawy? Na pewno robilaś:) Z pewnością wszyscy chętnie pooglądamy jak wyglądala stawka w Warszawie.
karolayna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 rokitnik napisał(a):GRATULACJE !!! A masz mozliwość wstawienia fotek z tej wystawy? Na pewno robilaś:) Z pewnością wszyscy chętnie pooglądamy jak wyglądala stawka w Warszawie. Dziękujemy :) Niestety dosyc słabe i nieuporzadkowane ale wstawie:
rokitnik Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dziękuję Karolayna - miło popatrzeć na piękne psy. Twój Oli ma niesamowicie piękny kolor - niezwykle rzadko widuje się tak umaszczone shih tzu :) Mam nadzieję, ze taki kolor pozostanie już na zawsze
SuperGosia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 karolayna napisał(a): 4. (?)CINNABARIS Grandiflora(?) -nie jestem pewna Zgadza sie ;) Karolayna - wieeelkie gratulacje z 2. w pelni zasluzonej lokaty :multi: Masz slicznego psiaka :loveu: Ocena p. Oparpowej byla jak najbardziej sprawiedliwa. My sie bardzo cieszymy z lok. 4, ladnego opisu (jest na www) i oceny doskonalej, pomimo wygryzionego tu i owdzie wlosa :evil_lol: Przepraszam, ze w koncu nie zostalam na ringu i nie pogadalam, ale b. szybko w ogole ucieklismy z wystawy z powodu strasznych warunkow upalowo-pogodowych :shake: Zdjecia psiakow z mlodziezy bede miala w czwartek; komu mozna przeslac, by wrzucil na forum???
karolayna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 SuperGosia napisał(a):Zgadza sie ;) Karolayna - wieeelkie gratulacje z 2. w pelni zasluzonej lokaty :multi: Masz slicznego psiaka :loveu: Ocena p. Oparpowej byla jak najbardziej sprawiedliwa. My sie bardzo cieszymy z lok. 4, ladnego opisu (jest na www) i oceny doskonalej, pomimo wygryzionego tu i owdzie wlosa :evil_lol: Przepraszam, ze w koncu nie zostalam na ringu i nie pogadalam, ale b. szybko w ogole ucieklismy z wystawy z powodu strasznych warunkow upalowo-pogodowych :shake: Zdjecia psiakow z mlodziezy bede miala w czwartek; komu mozna przeslac, by wrzucil na forum??? Mi mozesz wysłac zdjęcia :) kurcze ja nie wiedziałam która to Ty bo nie wystawiałas swojego pieska i nie mialam jak rozpoznac:placz:
SuperGosia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 karolayna napisał(a):Mi mozesz wysłac zdjęcia :) kurcze ja nie wiedziałam która to Ty bo nie wystawiałas swojego pieska i nie mialam jak rozpoznac:placz: Nastepnym razem :lol: A ja Ci fotki robilam, ale sie psiak strasznie odwracal, wiec nie wiem, jak wyjda. Poniewaz robie caly czas analogowym, wiec prosze o chwile cierpliwosci...
karolayna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 SuperGosia napisał(a):Nastepnym razem :lol: A ja Ci fotki robilam, ale sie psiak strasznie odwracal, wiec nie wiem, jak wyjda. Poniewaz robie caly czas analogowym, wiec prosze o chwile cierpliwosci... oj wiercił sie troche i wcale sie nie dziwie tez bym sie wiercila jakbym miala stac w taki upał w takim futerku :shake: ale nie zdjec nie zobacze bo w czwartek rano wyjezdzam, no ale trudno to juz po powrcoie obejrze :) a jak poszło jamniczkowi?
SuperGosia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 karolayna napisał(a): a jak poszło jamniczkowi? CWC :evil_lol: Zaraz Ci wysle PW;)
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Karolayna rzuć na prv adresik to prześlemy jeszcze kilka fotek może uda ci się coś wybrać.A co do Oliego to fakt niesforny z niego psiak:Dog_run: ,ale to chyba dobrze przynajmniej ma energie nato żeby biegać po ringu a nie zaprzeć się nogami i dać do zrozumienia "DALEJ NIGDZIE NIE IDE".Oczywiście bardzo ładny z niego pies i jak pisał rokitnik umaszczenie godne pozazdroszczenia.Moje GRATULACJE:thumbs: .
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Zapomniałem dodać GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW :klacz: :cool2: :happy1: :thumbs: :smilecol: ale największe dla WSZYSTKICH PSÓW za to wytrzymały te upały:angryy: :evilgrin: .
lonka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Na poczatek pozdrawiam wszyskich:cool3:bardzo milo bylo sie spotkac chociasz chwile pogadac:loveu:niestety po ocenie musialam iść z corka na MP gdzie pani sedzina przetrzymała pieski i dzieci w takij upał 3 godziny:angryy::angryy::angryy:ale z tego co pamietam to uzupelnie wyniki(Pumilka pewnie ma dokladniejsze:lol:)Na Przyklad Madam Baterflaj-CWC,Mo-LI CWC,CACIB, Tasza ResCACIB,GawiS NJwR,STG.Peper Pumilo-Zw.Rasy,Atea-Najlepszy szczeniak w rasie i Najpiękniejsze Szczenie Wystawy.Gratulacjii dla włascicieli i pieskow.:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam rowniez pomyslowosci i zachowania pewnego hodowcy:diabloti:ktory dwokrotnie omal ''nie zniótł" na ringu handlerki i pieska:diabloti::diabloti::diabloti:tylko czemu sedzina na to nie zareagowala.Załostne zachowanie :placz:i smieszy :razz:gratuluje sportowej postawy tego hodowcy na wystawach:angryy::shake:
Solaris Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam Oczywiście gratulacje dla wszystkich za piękne wyniki, a w szczegolności dla PUMILO WIELKIE BRAWO DLA PSA "STG" za kolejny już CWC, CACIB i BOB !!!
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 lonka napisał(a):Na poczatek pozdrawiam wszyskich:cool3:bardzo milo bylo sie spotkac chociasz chwile pogadac:loveu:niestety po ocenie musialam iść z corka na MP gdzie pani sedzina przetrzymała pieski i dzieci w takij upał 3 godziny:angryy::angryy::angryy:ale z tego co pamietam to uzupelnie wyniki(Pumilka pewnie ma dokladniejsze:lol:)Na Przyklad Madam Baterflaj-CWC,Mo-LI CWC,CACIB, Tasza ResCACIB,GawiS NJwR,STG.Peper Pumilo-Zw.Rasy,Atea-Najlepszy szczeniak w rasie i Najpiękniejsze Szczenie Wystawy.Gratulacjii dla włascicieli i pieskow.:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam rowniez pomyslowosci i zachowania pewnego hodowcy:diabloti:ktory dwokrotnie omal ''nie zniótł" na ringu handlerki i pieska:diabloti::diabloti::diabloti:tylko czemu sedzina na to nie zareagowala.Załostne zachowanie :placz:i smieszy :razz:gratuluje sportowej postawy tego hodowcy na wystawach:angryy::shake: No cóż jeżeli chodzi o zachowanie na ringu "pewnego hodowcy",byłem naocznym świadkiem całej wystawy i szczerze powiedziawszy nic takiego nie widziałem(na poparcie mam film z tej wystawy)jeżeli dobrze pogłówkujesz to sie domyślisz o kogo chodzi.Dowiem się od admina czy można wrzucić owy film na forum żeby nie było nieporozumień.Widze że jak wygrasz to robisz strasznie dużo szumu wkoło swojej osoby, no cóż PRZEGRYWAĆ Z GODNOŚCIĄ TEŻ TRZEBA UMIEĆ a nie szukać winy u innych.:boom:
pumilo2 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Fotki i wyniki z Warszawy: http://pumilo.pl/s/wystawy/wwa06.html
lonka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 DARKSTAR_ONE napisał(a):No cóż jeżeli chodzi o zachowanie na ringu "pewnego hodowcy",byłem naocznym świadkiem całej wystawy i szczerze powiedziawszy nic takiego nie widziałem(na poparcie mam film z tej wystawy)jeżeli dobrze pogłówkujesz to sie domyślisz o kogo chodzi.Dowiem się od admina czy można wrzucić owy film na forum żeby nie było nieporozumień.Widze że jak wygrasz to robisz strasznie dużo szumu wkoło swojej osoby, no cóż PRZEGRYWAĆ Z GODNOŚCIĄ TEŻ TRZEBA UMIEĆ a nie szukać winy u innych.:boom:A skad pani wie o ktora klase chodzilo?:razz:wcale nie o moja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ta zasade to trzeba rowniez stosowac w stosunku do SIEBIE:angryy::angryy::angryy:Przegrywam zawsze z godnoscia:mad::mad::mad:hodowcy doskonale pamietaja katowice:mad::mad::mad::mad::mad:wstyd byl przed zagranicznym sedzia:angryy::angryy::angryy:co on sobie pomyslal o polskich wystawcach.Jak tak dalej pojdzie zabraknie pani pomyslu na nowe NIKI:diabloti::placz::shake:
pumilo Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja też gratuluję Ani i Oli od Peppera, tzn. Gizma. Od Poznania i Katowic zrobił bardzo duże postępy.;) Brawo dziewczyny!!! Wczoraj był okropny upał i to istny cud, że psiaki chciały się pokazać. Byłam pełna podziwu dla młodzieżowych dziewczynek, że tak pięknie chodziły, szczególnie Milady i Nefretete (o mojej Candy nie mogę tego powiedzieć :evil_lol:). Mam propozycję: jak ktoś coś mówi, to niech po prostu powie, kim jest. Takie niedomówienia, jakieś kółka wzajemnej adoracji... nieprzyjemnie się robi. Ja też mam dziwne uczucie, że devil i darkstar to jedna i ta sama osoba, i to dobrze zorientowana w rasie :razz: Tylko po co robić taki cyrk.
flashka-g Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Arogancja i wywzszanie sie na ringu i wokol niego jets niestosowne, a zachowanie jedenj osoby wczoraj było na pograniczu totalnej głupoty. Specjalnie wlatywac na psa ktory jest najwieksza konkurencja nie wiem po co chyba zeby przestraszyl sie !!!!TAKIEGO!!! ciała konkurencji jest po prostu PRZYKRE. Co do sedziowania widac było ze sedzina woli samcze psy...i nawet samcze suki w co niektorych klasach:angryy: :shake: . Wystawa jednak bardzo byla miła..mimo skwaru i duchoty, Bradzo gratuluje MOLI:] Sliczna suczka;)
Solaris Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam Siedze sobie w domku, bo chłodno i czytam... Myślę, ze to wszystko burza w szklance wody...niedługo wszystko wróci do normy...jak zwykle Patrzę na te wszystkie piękności w W-wie i nie mogę oczu oderwać. Mnie podoba się tam większosć shih, a nie ukrywam, ze wpadly mi w oko pokazywane suczka i piesek B.Strzyżewskiej, tak jak i Milady, Moli, Nefretete, Madam B....jak i pieski od Pumilki...wszystkie urocze, a są to polskie psy...!!!!:mad: :mad: :mad: Jestem dumna i WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!;) ;) ;)
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 lonka napisał(a):A skad pani wie o ktora klase chodzilo?:razz:wcale nie o moja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ta zasade to trzeba rowniez stosowac w stosunku do SIEBIE:angryy::angryy::angryy:Przegrywam zawsze z godnoscia:mad::mad::mad:hodowcy doskonale pamietaja katowice:mad::mad::mad::mad::mad:wstyd byl przed zagranicznym sedzia:angryy::angryy::angryy:co on sobie pomyslal o polskich wystawcach.Jak tak dalej pojdzie zabraknie pani pomyslu na nowe NIKI:diabloti::placz::shake: No więc nie pani a pan.Śpiesze powiadomić że jest to mój 3 albo 4 post i nie mam w naturze ujawniania się jakoś ktoś inny więc prosze mnie nie łączyć z osobą devil1 bo sobie tego nie życze a czyjeś przemyślenia mnie nie interesują.Postanowiłem się zalogować bo mam taką chęć i robie to w dobrej wierze.Co do ciebie lonka to raz ci już napisałem i więcej nie mam zamiaru się rozwodzić na tem temat.No niestety kogoś prawda kole w oczy.Zapewne zaraz napiszesz że moja żona w Opolu i Krakowie też cie gniotła no tak widze że przygniata cie ale przegrana.Ja jestem spokojnym człowiekiem ale nie lubie jak ktoś pisze bzury.Ciekawa synchronizacja akurat na ten temat z twoją handlerką.Tu się kłania powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą".Niestety masz pecha ogłądałem specjalnie ten film cały żeby nie było niedomówień i nie zamydlajcie ludziom oczów.Nie widziałem żeby moja żona poturbowała ani twojego psa ani twojej handlerki.I jeszcze jedno gdyby coś takiego się stało to masz pewniaka że sędzia by nato zwrócił uwage.Dlatego prosze pisać prawde i nie przeinaczać faktów.Logując się tutaj nie myślałem że jest to forum prywatnych wojen a miałem nadzieje że można kulturalnie porozmawiać na temat tej rasy,wrzucić kilka zdjęć i dowiedzieć się na temat innych wystaw.Ale co niektórzy lubią się bawić w prowokatorów.
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Pmilo oczywiście że jestem świetnie zorientowany w rasie skoro ją hoduje(a właściwie to moja żona).I prosze nie wiąż mnie z osobą devila bo zadałem sobie troche trudu i cofnąłem się kilka stron i sprawdzić o kogo chodzi,z tego co przeczytałem to oriętuje się że ta osoba chce zakupić szczeniaka i w tych wypowiedziach nic podejrzanego.
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jeżeli kupiłeś już jakiegoś psa to odezwij się gdzie i jakiego bo zaraz pomyślą że jesteśmy braćmi syjamskimi.
lonka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Przykro czytac ten caly cyrk i jak ktos mysli ze reszta hodowcow to Debili:angryy:Nie chcialo mi sie tego pisac ale napisze.:diabloti::diabloti::diabloti:nie pisalam na forum o kogo chodzi a ty jusz napisalels (napisalas) o kogo:-odziwne:crazyeye:cos w tym jest.Po drugie nie zdrowa atmosfera sie zrobiła na niektorych wystawach i poza nimi:-(Obrabianie d... pieskom i wlascicielom przy ringi i poza,wymyslanie historijek:angryy:,i t.d....mozna wymieniac dlugo.Zazdrosc i chec aby o tej osobie mowiono bierze góre nad rozsadkiem:shake::shake::shake:nie bede tu się rozpisywać bo nie chce być na poziomie tej osoby(osob).chcesz byc gwiazda w polskiej kinologii?!nie tym sposobem:mad:wiekszośc hodowco spotyka sie na wystawie,wymienia poglady,pomaga jeden drugiemu,wygrywa i przegrywa(takie jest zycie),gratuluje sobie nawzajem:loveu::loveu::loveu:chyba tak powinno byc na wystawie:roll:nie chce mi sie wiecej pisac na ten temat i znizac sie do twojego poziomu:angryy::angryy::angryy:chore to co robicie i teraz piszeciei smieszne.Zwracanie uwagi na sibie wlasnie tymi rzeczami nic ci nie da.Nikt nie jest slepy i gupi.a ciebie to trzeba na wystawie omijac szyrokiem LUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!BO PRZYKRO PATRZYC na twoje zachowanie i sluchac co mowisz.
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 flashka-g napisał(a):Arogancja i wywzszanie sie na ringu i wokol niego jets niestosowne, a zachowanie jedenj osoby wczoraj było na pograniczu totalnej głupoty. Specjalnie wlatywac na psa ktory jest najwieksza konkurencja nie wiem po co chyba zeby przestraszyl sie !!!!TAKIEGO!!! ciała konkurencji jest po prostu PRZYKRE. Co do sedziowania widac było ze sedzina woli samcze psy...i nawet samcze suki w co niektorych klasach:angryy: :shake: . Wystawa jednak bardzo byla miła..mimo skwaru i duchoty, Bradzo gratuluje MOLI:] Sliczna suczka;) A teraz polece niekulturalnym tekstem.Jestem inteligentnym człowiekiem i potrafie wyłapać CHAMSKĄ insynuacje.O jakiej ty piszesz konkurencji?.I zamiast obrażać ludzi NAUCZ się lepiej wystawiać psy przynajmniej w tej rasie i czas na wypisywanie głupstw przeznacz na te właśnie zajęcie którym się zajmujesz.Wypowiedzi co niektórych forumowiczów są poniżej krytyki.
DEVIL-1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 lonka napisał(a):Przykro czytac ten caly cyrk i jak ktos mysli ze reszta hodowcow to Debili:angryy:Nie chcialo mi sie tego pisac ale napisze.:diabloti::diabloti::diabloti:nie pisalam na forum o kogo chodzi a ty jusz napisalels (napisalas) o kogo:-odziwne:crazyeye:cos w tym jest.Po drugie nie zdrowa atmosfera sie zrobiła na niektorych wystawach i poza nimi:-(Obrabianie d... pieskom i wlascicielom przy ringi i poza,wymyslanie historijek:angryy:,i t.d....mozna wymieniac dlugo.Zazdrosc i chec aby o tej osobie mowiono bierze góre nad rozsadkiem:shake::shake::shake:nie bede tu się rozpisywać bo nie chce być na poziomie tej osoby(osob).chcesz byc gwiazda w polskiej kinologii?!nie tym sposobem:mad:wiekszośc hodowco spotyka sie na wystawie,wymienia poglady,pomaga jeden drugiemu,wygrywa i przegrywa(takie jest zycie),gratuluje sobie nawzajem:loveu::loveu::loveu:chyba tak powinno byc na wystawie:roll:nie chce mi sie wiecej pisac na ten temat i znizac sie do twojego poziomu:angryy::angryy::angryy:chore to co robicie i teraz piszeciei smieszne.Zwracanie uwagi na sibie wlasnie tymi rzeczami nic ci nie da.Nikt nie jest slepy i gupi.a ciebie to trzeba na wystawie omijac szyrokiem LUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!BO PRZYKRO PATRZYC na twoje zachowanie i sluchac co mowisz. Z tego wnioskuje że jest to twój autoportret.
Recommended Posts