pumilo2 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Karolayna, w Warszawie wystawiamy Cotton Candy w młodzieży, Selenę + yoreczkę Bellę. Lonka, czy możemy prosić o zdjęcia tych suczek na maila? Mama błąkała się po Szwecji i chciałaby nadrobić zaległości, zobaczyć konkurencję...;) Może wstawię te zdjęcia na forum, jeżeli masz z tym jakieś problemy?
lonka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 pumilo2 napisał(a):Karolayna, w Warszawie wystawiamy Cotton Candy w młodzieży, Selenę + yoreczkę Bellę. Lonka, czy możemy prosić o zdjęcia tych suczek na maila? Mama błąkała się po Szwecji i chciałaby nadrobić zaległości, zobaczyć konkurencję...;) Może wstawię te zdjęcia na forum, jeżeli masz z tym jakieś problemy?Ok;)Dzieki:loveu:miałam nauczyc sie wstawiania fotek od męża ale ostatnio brak mi czasu :evil_lol:Zaraz wyszle i jak mozesz to wstaw:cool3:
DEVIL-1 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='pumilo2']Devil, to chyba żadna tajemnica z jakiej hodowli jest ten piesek, skoro ma przydomek Ad Acte :eviltong: Sory ale ja sie wogóle na tym nie znam:oops: i dlatego pytam :???: .
pumilo2 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Zdjęcia z Krakowa - by Lonka ;) psy z klasy młodzieży szkoda, że brak pieska z pierwszą lokatą, który wygrał rasę ;), tzn Dilemma Dream Runnera. suczki z klasy młodzieży 2. Fascynacja Wark-ot 3. Skaybaroshi Han&Har Sensual Lady 1. Moli Na Przykład
lonka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pumilka pewnie że mam fotke tego pieska :loveu::loveu::loveu:Sorki ostatnio mam za dużo spraw na głowie:angryy::diabloti:ale wieczorkiem podeszle fotke:lol::lol::lol:
rokitnik Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 lonka napisał(a):Pumilka pewnie że mam fotke tego pieska :loveu::loveu::loveu:Sorki ostatnio mam za dużo spraw na głowie:angryy::diabloti:ale wieczorkiem podeszle fotke:lol::lol::lol: Lonka, to daj może też fotki psów i suczek z pozostałych klas - chętnie zobaczymy :)
slaweknowicki Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Witam Już w sobotę wystawa w olsztynie i zatrważająca ilość shih-tzu , sztuk trzy... :grin:
karolayna Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 jest stawka na Warszawe :multi: od razu przepraszam za wszystkie pomyłki bo sama to wszystko składałam i moglo mi sie pomylic:oops: i zastanawiam sie jeszcze nad jedną rzeczą wcześniej było napisane ze sędziuje nas Pani Ubrova a teraz w planie sędziowania ze P. Opara:roll: PSY KLASA MŁODZIEZY CINNABARIS Grandiflora MAIUS Red-Amo MIKADO Red-Amo GAWAIN Ad Acte OLIVER TWIST Ad Acte SIMPLY THE BEST Pumilo PSY KLASA POŚREDNIA STG PEPPER Pumilo LEO-MOON Eli-Sen PSY KLASA OTWARTA DA VINCI Bat Hang DON FILIPPE Vena ALF Natera SUKI SZCZENIĄT ATEA Sun of Tybet ARMA Sun of Tybet SUKI KLASA MŁODZIEŻY Na Przykład NESSA AISSA Alikana COTTON CANDY Pumilo MILADY Ad Acte CANDY BABY Pumilo MARA Red-Amo UROCZA MEGI Tangulska Góra Na Przykład NEFRETETE MORRIGHAN Ad Acte SUKI KLASA PORŚREDNIA SELENA Pumilo Na Przykład MADAM BUTERFLY ONE ON APRO Premium Bohemia SUKI KLASA OTWARTA Na Przykład MO-LI ELEGANTIA Ni-Co-Lo SUKI KLASA CHAMPIONÓW DA-LA NAMGJAL TASHA Astare Gold FARIA FASANGA Gandzista SUKI KLASA WETERANÓW ABI-NAMGJAL Amasant
karolayna Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 slaweknowicki napisał(a):Witam Już w sobotę wystawa w olsztynie i zatrważająca ilość shih-tzu , sztuk trzy... :grin: W Warszawie "tylko" 10 razy więcej :evil_lol:
lonka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Shih Tzu, pies, młodzieży - OLIVIER TWIST Ad Acte Shih Tzu, pies, młodzieży - SIMPLY THE BEST Pumilo Shih Tzu, pies, młodzieży - MAIUS Red-Amo Shih Tzu, pies, młodzieży - CINNABARIS Grandiflora (FCI) Shih Tzu, pies, młodzieży - GAWAIN Ad Acte (FCI) Shih Tzu, pies, młodzieży - MIKADO Red-Amo Shih Tzu, pies, pośrednia - LEO-MOON Eli-Sen Shih Tzu, pies, pośrednia - STG.PEPPER Pumilo Shih Tzu, pies, otwarta - ALF Natera Shih Tzu, pies, otwarta - DA VINCI Bat-Hang Shih Tzu, pies, otwarta - DON FILIPPE Vena Shih Tzu, suka, szczeniąt - ARMA Sun of Tybet Shih Tzu, suka, szczeniąt - ATEA Sun Of Tybet Shih Tzu, suka, młodzieży - COTTON CANDY Pumilo Shih Tzu, suka, młodzieży - Na Przykład NESSA Shih Tzu, suka, młodzieży - Na Przykład NEFRETETE Shih Tzu, suka, młodzieży - UROCZA MEGI Tangulska Góra Shih Tzu, suka, młodzieży - MORRIGHAN Ad Acte (FCI) Shih Tzu, suka, młodzieży - CANDY BABY Pumilo Shih Tzu, suka, młodzieży - AISSA Alikana Shih Tzu, suka, młodzieży - MILADY Ad Acte Shih Tzu, suka, młodzieży - MARA Red-Amo Shih Tzu, suka, pośrednia - Na Przykład MADAM BUTTERFLY Shih Tzu, suka, pośrednia - ONE ON APRO Premium Bohemia Shih Tzu, suka, pośrednia - SELENA Pumilo Shih Tzu, suka, otwarta - ELEGANTIA Ni-Co-Lo Shih Tzu, suka, otwarta - Na Przykład MO-LI Shih Tzu, suka, championów - DA-LA NAMGJAL Amusant Shih Tzu, suka, championów - FARIA FASANGA Gandżista Shih Tzu, suka, championów - TASHA Asterte Gold Shih Tzu, suka, weteranów - ABI-NAMGJAL To jest cala stawka;)
pumilo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ale nas będzie dużo :crazyeye: i shih tzu mają być o 10. Lonka, dzięki za fotki.
lonka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 slaweknowicki napisał(a):Witam Już w sobotę wystawa w olsztynie i zatrważająca ilość shih-tzu , sztuk trzy... :grin:A w Ustroniu jeszcze więcej:eviltong:
pumilo2 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dilemma DREAM RUNNER Lucifer z Ivafre 2. One In A Million Premium Bohemia, 3. Sunset Boy Acte mam nadzieję, że nie pomyliłam się w podpisach ;)
lonka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 karolayna napisał(a):więcej zdjęć :evil_lol::multi:niestety jusz koniec:shake:dużo fotek gdzie ktos jest w kadrze :angryy:przy suczkach mnie nie bylo bo bylam na MP:cool3:
slaweknowicki Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 witam my juz po olsztynie i rapsodia poraz kolejny na najwyższym miejscu podium
lonka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Sławek gratuluje tobie i dziewczynce:loveu:A kto wygrał rase?
slaweknowicki Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 lonka napisał(a):Sławek gratuluje tobie i dziewczynce:loveu:A kto wygrał rase? rasę wygrał Monte Carmello z Tangulskiej Góry
flashka-g Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 W Ustroniu Multi Bis Puppy Na Przykład NEFRETETE 1 Zw.Mł i rozpoczęła droge do Młodzieżego Championatu Polski!! Gratuluje!!!:multi:
pentu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratulacje dla Lonki i Nefretete oraz dla Pani Lenart za Zw.rasy i Najlepszego juniora w rasie na wystawie w Ustroniu.Sedziowal pan Ostrowski Adam więc serdzecznie gratuluje tak wysokich lokat u wybitnego sędziego. Trzymama kciuki jeszcze bardzo mocno za Patke ktora bedzie walczyc w konkurencji Młody Prezenter.
Solaris Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Shih-Tzu zgłoszone do Ustronia Pieski były naprawdę piękne i pięknie zaprezentowane. Gratulacje dla małej właścicielki Nefretete za zwycięstwo MP ! Klasa młodzieży 715. DILEMMA Dream Runner, Klasa pośrednia 716. ONE IN A MILION Premium Bohemia, Klasa otwarta 717. PLAY'N'WIN Premium Bohemia, 718. RIMI Cesarski Dwór, złoto-białe, Klasa championów - 719. MAGNAT Acte Mł.Ch.Pl,Ch.Pl, Suki - Klasa młodzieży - 720. Na Przykład NEFRETETE, 721. Kaybaroshi Han&Har SENSUAL LADY Klasa pośrednia 722. FAUX PAS ze Slavonina, 723. Na Przykład MADAM BUTTERFLY, 724. ONE ON APRO Premium Bohemia, 725. SOLARISAVIS GIRL Pumilo, Klasa otwarta - Offene Klasse 726. BAILASEXYTHING, 727. Lazarz's COCO CHANNEL, 728. EUREKA z Babci Ogrodu, 729. Na Przykład MO-LI, 730. PINA COLADA Premium Bohemia, 731. REYSA Cesarski Dwór, Klasa championów 732. GABI Błękitny Pejzaż Ch.Pl, Klasa weteranów - 733. FRESH LADY Zlaté Thěby,
Recommended Posts