SuperGosia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 karolayna napisał(a):jak to juz nie ma?:roll: Nie ma, zostala adoptowana.
oktawia6 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dziękuję Ci Gosiu;) jeszcze raz-oby w dobre ręce trafiła i na odpowiedzialnych opiekunów-mam nadzieję, że ją uprzednio wysterylizowali
SuperGosia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 oktawia6 napisał(a):Dziękuję Ci Gosiu;) jeszcze raz-oby w dobre ręce trafiła i na odpowiedzialnych opiekunów-mam nadzieję, że ją uprzednio wysterylizowali Na "oko" byla za mala na sterylke. Ale - oby trafila w odpowiedzialne, kochajace rece.
orasek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Poszukam tej małej jakiegoś przyjaciela u nas w schronisku :p
oktawia6 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='orasek']Poszukam tej małej jakiegoś przyjaciela u nas w schronisku :p Doskonały pomysł Orasek:happy1: :thumbs:
agusia_shihtzu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Siemka, dość długo nie pisałam ;) hi hi usprawiedliwiam sie nauką ;) dziś była wystawa w Radomiu i oczywiście na niej byłam z moim Bolkiem :) lecz go nie wystawiałam ;D Boluś zakumplował się z Olkiem Karolayny ;) hi hi a właśnie, Karolayna przesłałabyś mi twoj nr gg na mojego maila agusia.rihanna@onet.eu ?? dzienx z góry ;)
agusia_shihtzu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dzienx ;) a własnie, przez to całe zamieszanie ;p zapomniałam się zapytać czy na tej wystawie Oluś dostał jakieś wyróżnienie? ;) hihi
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 dostalismy wybitnie obiecujący i I lokate, pozniej bylismy razem z Arma na BISie szczeniąt, ale sędzina preferowała duże psy takze zadna ozdobka nie weszła
SuperGosia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ktos sie na miedzynarodowa w-wska do p. Ubrovej wybiera :cool3: ?
lonka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 SuperGosia napisał(a):Ktos sie na miedzynarodowa w-wska do p. Ubrovej wybiera :cool3: ?A ja się wybieram:razz:A ty tez?
SuperGosia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 lonka napisał(a):A ja się wybieram:razz:A ty tez? Zastanawiam sie :razz: Zaraz Ci PW wysle ;)
lonka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 SuperGosia napisał(a):Zastanawiam sie :razz: Zaraz Ci PW wysle ;)Dostalam ;)masz odpowiedz:loveu: Jest jusz plan sedziowania na Leszno:cool3:Jest troche shih-tzu:lol:
karolayna Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 SuperGosia napisał(a):Ktos sie na miedzynarodowa w-wska do p. Ubrovej wybiera :cool3: ? my chyba będziemy tylko jeszcze zgloszenia nie wysłaliśmy
Aisa_ Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 http://img455.imageshack.us/img455/2356/ogoszenie20qq.jpg Ktoś chętny? :) Brytuś widział "żywego" shih może 2 razy, a zawsze kiedy chce pobawić się z innym pieskiem, to jest albo za duży, albo za mały (?), albo za stary, albo za bardzo bojaźliwy. I tak w sumie nic z tego wychodzi. Dlatego postanowiłam zaproponować takie spotkanie. Co Wy na to?
carotina Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 pomysł świetny:razz: ale ja raczej z Gda. nie przyjade;) :roll:
Aisa_ Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Szkoda... Ja bardzo często kursuję na trasie Warszawa - Gdynia, ale zawsze kiedy tam jadę mam mnóstwo spraw do załatwienia i mało czasu. Chociaż moze w wakacje przyjadę z Brytem na dłuzej :)
karolayna Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 w sumie ja bym chętnie przyjechała, ale 11 czerwca mamy wystawe takze czeka nas kąpanie i te sprawy :)
SuperGosia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Aisa_ napisał(a): Ktoś chętny? :) Brytuś widział "żywego" shih może 2 razy, a zawsze kiedy chce pobawić się z innym pieskiem, to jest albo za duży, albo za mały (?), albo za stary, albo za bardzo bojaźliwy. I tak w sumie nic z tego wychodzi. Dlatego postanowiłam zaproponować takie spotkanie. Co Wy na to? 10-tego akurat moj tato ma rodzinna impreze urodzinowa :roll: , ale w ogole mieszkamy 10 min spacerkiem od Skaryszewskiego, wiec mozemy sie umowic innym razem, jesli Wam odpowiada :lol: Widzialam na Saskiej Kepie jeszcze 2 ladne Shih + znam osobiscie jednych Panstwa, ktorzy maja milego 3-latka - jakby co, postaram sie ich namowic na spotkanko ;) Napisz cos wiecej - czesto tam bywacie na spacerach, kiedy i takie tam. My mieszkamy Miedzynarodowa/Zwyciezcow.
karolayna Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 zabraknie nam 3-4 dni do młodziezy takze jeszcze w szczeniakach ale w lipcu w Warszawie juz w młodziezy, o ile pojedziemy
SuperGosia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 karolayna napisał(a):zabraknie nam 3-4 dni do młodziezy takze jeszcze w szczeniakach ale w lipcu w Warszawie juz w młodziezy, o ile pojedziemy To sie moze spotkamy ;) Mojemu wampirkowi akurat zabraknie ciut do posredniej, co mnie troche irytuje, ale blisko mamy, wiec pewnie podjedziemy. No, oczywiscie jesli jamnik znowu go nie wygryzie w miedzyczasie :evil_lol: Na razie pieknie sie usmiecham do osob, ktore maja namiocik i troche miejsca mogly by uzyczyc :cool3:
oktawia6 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 SuperGosia napisał(a):To sie moze spotkamy ;) Mojemu wampirkowi akurat zabraknie ciut do posredniej, co mnie troche irytuje, ale blisko mamy, wiec pewnie podjedziemy. No, oczywiscie jesli jamnik znowu go nie wygryzie w miedzyczasie :evil_lol: Na razie pieknie sie usmiecham do osob, ktore maja namiocik i troche miejsca mogly by uzyczyc :cool3: To powodzenia SuperGosia na wystawie-zabierz wodę dla maluszka bo zapowiada się ładna pogoda;)
Recommended Posts