Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
Dziękuję Ci Gosiu;) jeszcze raz-oby w dobre ręce trafiła i na odpowiedzialnych opiekunów-mam nadzieję, że ją uprzednio wysterylizowali

Na "oko" byla za mala na sterylke. Ale - oby trafila w odpowiedzialne, kochajace rece.

Posted

Siemka, dość długo nie pisałam ;) hi hi usprawiedliwiam sie nauką ;) dziś była wystawa w Radomiu i oczywiście na niej byłam z moim Bolkiem :) lecz go nie wystawiałam ;D Boluś zakumplował się z Olkiem Karolayny ;) hi hi a właśnie, Karolayna przesłałabyś mi twoj nr gg na mojego maila agusia.rihanna@onet.eu ?? dzienx z góry ;)

Posted

dostalismy wybitnie obiecujący i I lokate, pozniej bylismy razem z Arma na BISie szczeniąt, ale sędzina preferowała duże psy takze zadna ozdobka nie weszła

Posted

SuperGosia napisał(a):
Zastanawiam sie :razz: Zaraz Ci PW wysle ;)
Dostalam ;)masz odpowiedz:loveu:
Jest jusz plan sedziowania na Leszno:cool3:Jest troche shih-tzu:lol:

Posted

Szkoda...
Ja bardzo często kursuję na trasie Warszawa - Gdynia, ale zawsze kiedy tam jadę mam mnóstwo spraw do załatwienia i mało czasu.
Chociaż moze w wakacje przyjadę z Brytem na dłuzej :)

Posted

Aisa_ napisał(a):

Ktoś chętny? :)
Brytuś widział "żywego" shih może 2 razy, a zawsze kiedy chce pobawić się z innym pieskiem, to jest albo za duży, albo za mały (?), albo za stary, albo za bardzo bojaźliwy.
I tak w sumie nic z tego wychodzi.
Dlatego postanowiłam zaproponować takie spotkanie.
Co Wy na to?

10-tego akurat moj tato ma rodzinna impreze urodzinowa :roll: , ale w ogole mieszkamy 10 min spacerkiem od Skaryszewskiego, wiec mozemy sie umowic innym razem, jesli Wam odpowiada :lol: Widzialam na Saskiej Kepie jeszcze 2 ladne Shih + znam osobiscie jednych Panstwa, ktorzy maja milego 3-latka - jakby co, postaram sie ich namowic na spotkanko ;)
Napisz cos wiecej - czesto tam bywacie na spacerach, kiedy i takie tam. My mieszkamy Miedzynarodowa/Zwyciezcow.

Posted

karolayna napisał(a):
zabraknie nam 3-4 dni do młodziezy takze jeszcze w szczeniakach ale w lipcu w Warszawie juz w młodziezy, o ile pojedziemy

To sie moze spotkamy ;) Mojemu wampirkowi akurat zabraknie ciut do posredniej, co mnie troche irytuje, ale blisko mamy, wiec pewnie podjedziemy. No, oczywiscie jesli jamnik znowu go nie wygryzie w miedzyczasie :evil_lol:
Na razie pieknie sie usmiecham do osob, ktore maja namiocik i troche miejsca mogly by uzyczyc :cool3:

Posted

SuperGosia napisał(a):
To sie moze spotkamy ;) Mojemu wampirkowi akurat zabraknie ciut do posredniej, co mnie troche irytuje, ale blisko mamy, wiec pewnie podjedziemy. No, oczywiscie jesli jamnik znowu go nie wygryzie w miedzyczasie :evil_lol:
Na razie pieknie sie usmiecham do osob, ktore maja namiocik i troche miejsca mogly by uzyczyc :cool3:

To powodzenia SuperGosia na wystawie-zabierz wodę dla maluszka bo zapowiada się ładna pogoda;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...