Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karolayna napisał(a):
nie wystawa jest dopiero 8 kwietnia ;) sprobuje sie jakos skonsultowac ale mam nadzieje ze wszytsko ok bedzie

Łi tam dziewczyno to masz czasu a czasu :eviltong:

Posted

no może w maju radom bo nie daleko, w czerwcu obowiązkowo Lublin i chciałabym tez pojechac do Opola chociazby jako widz ale troche daleko, no a jak na razie to wielu planów nie mam bo dzieciuch jeszcze z mojego Olka ,a dopiero od połowy czerwca bedziemy mogli w młodziezy sie pokazac :lol:

Posted

karolajn w poniedzialek koniecznie sie musisz dodzwonic aby sprawdzic czy doszlo zgloszenie;) A do opola to przyjezdzaj z Oliwierem:cool3: Przeciesz musi nabierac doswiadczenia i obycia z ringiem:lol:

Posted

Amelia23 napisał(a):
Kurcze, my jedziemy do Nowego Dworu, ale nie mam potwierdzenia mailowego:roll:. Dziś polecę wyślę pocztą:shake:

Zadzwoń najpierw moze telefon wystarczy

Posted

karolayna napisał(a):
ale czy ja wiem czy opłaca mi sie jechac tyle kilometrów tylko do klasy szczeniaków??
jezeli pojedziesz jako widz to nie widze powodu aby jego nie wystawilas ale tak to troche za daleko:cool3: Dziewczyny musicie dzwonic do zwiazku aby sie dowiedziec czy zgloszenie doszlo bo jak nie to macie jeszcze czas aby jeszcze raz zglosic.amelia nie pamietam(skleroza:oops: )w jakiej klasie bedziesz wystawiac ?Sorki ale starosc nie radosc.

Posted

orasek napisał(a):
Zadzwoń najpierw moze telefon wystarczy

Próbowałam:mad:... Nie mam cierpliwości sterczec przy telefonie;). Wyślę za potwierdzeniem odbioru i będę pewna:p.

Posted

lonka napisał(a):
amelia nie pamietam(skleroza:oops: )w jakiej klasie bedziesz wystawiac ?Sorki ale starosc nie radosc.

Eeee..., ja szczeniaczek:lol:

Posted

Amelia23 napisał(a):
Eeee..., ja szczeniaczek:lol:
amelka ale napisz cos wiecej o szczeniaczku.po jakich rodzicach i jak sie nazywa:cool3: Dziewczyny nie raz trzeba BARDZO duzo cierpliwosci aby się dodzwonic:evil_lol: A potwierdenia nie raz przychodzi kilka dni przed wystawa albo raz mi sie zdarzylo po..Na poczte czasami nic nie poradzisz:angryy:

Posted

Karolajn i Amelia23 sprobujcie w dziale wystaw poprosic o pomoc moze ktos z tam tego zwiazku jest w stanie wam sprawdzic zgloszenie.mysle ze jakas dobra duszyczka sie znajdzie:lol:

Posted

Bardzo prosze kogoś żeby mi napisał na PW jak sie wkleja teraz foty tak zeby bylo widać foto a nie link, dokładnie krok po kroku :p

Posted

Mam swieze wiadomosci z Wilna:loveu: Magnat dostal CAC,CACIB i BOB:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na grupie 2 miejce!!!!!!!Akurat dzisiaj skonczyl intera!!!!!Wielkie gratulacji dla wlascicieli Magnasia!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...