Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ELSING napisał(a):
super zdjęcia ! Magnat to piekny pies lecz moją uwagę przyciągnął młodziutki Flash zapowiada się oszałamiająco,sądzę ze wsród młodych psów wkrótce biedzie nr 1 a walczyć o palmę pierwszeństwa bedzie z Da Vincim.To moja opinia i mozecie się z nia nie zgadzać.
Kazdy ma swoje zdanie.Flash jest tez ladnym psem.I moim zdaniem Magnas ma w sobie duzo elegancji i efektownosci.Dla mnie to pies ktory jak wychodzi na ring to dech zapiera :loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lonka napisał(a):
Kazdy ma swoje zdanie.Flash jest tez ladnym psem.I moim zdaniem Magnas ma w sobie duzo elegancji i efektownosci.Dla mnie to pies ktory jak wychodzi na ring to dech zapiera :loveu:
Magnat jest piękny bezprzecznie ale ja patrze na młode Flash mnie bardzo,, interesuje jako przyszły reproduktor-to nowa krew mam nadzieję ze bedzie tatą moich przyszłych szczeniaczków,inne juz nie wchodzą w grę bo nie mogą -pokrewieństwo!

Posted

ELSING napisał(a):
Magnat jest piękny bezprzecznie ale ja patrze na młode Flash mnie bardzo,, interesuje jako przyszły reproduktor-to nowa krew mam nadzieję ze bedzie tatą moich przyszłych szczeniaczków,inne juz nie wchodzą w grę bo nie mogą -pokrewieństwo!
tak sie czasami zdarza;)

Posted

slaweknowicki napisał(a):
Wszystkie czarno białe shih-tzu są piękne :) Przynajmniej dla mnie bo akurat upodobałem sobie to umaszczenie i nie tylko w shih-tzu ;)
kobiety tez?;)

Posted

slaweknowicki napisał(a):
Wszystkie czarno białe shih-tzu są piękne :) Przynajmniej dla mnie bo akurat upodobałem sobie to umaszczenie i nie tylko w shih-tzu ;)
Ja raz miałam czarnobiałe szczeniaczki Shih-tzu i to był bardzo udany miot ,po swietnym reproduktorze ,teraz mam złotobiałe też piękne ,po raz drugi bede chciała mieć czarno biale i jesłi będzie sunia to zostawię do hodowli

Posted

[quote name='lonka']carotina cos nowego:shake: W zeszlym roku napisalas ze sie cieszysz ze czesi wygrali.

Lonka, nie rozumiem Cie.... a co ma piernik do wiatraka??
tu nie chodzi o to kto wygrał, a kto nie wygrał....
a to że jak sama napisałaś "cieszyłam się":roll: że czesi wygrali, wynikało najwidoczniej z tego że czeski piesek najbardziej przypadł mi do gustu z zeszłorocznej stawki........ a jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje;)

zapowiada się oszałamiająco,sądzę ze wsród młodych psów wkrótce biedzie nr 1 a walczyć o palmę pierwszeństwa bedzie z Da Vincim

i z tym właśnie stwierdzeniem, zgadzam się w 100%....

Posted

to że jak sama napisałaś "cieszyłam się":roll: że czesi wygrali, wynikało najwidoczniej z tego że czeski piesek najbardziej przypadł mi do gustu z zeszłorocznej stawki........ a jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje;-) Pewnie ze nie.ale czasami pomysl co piszesz.Czemu ty swojego czempiona tez nie wystawisz i nie powalczysz?

Posted

lonka napisał(a):
to że jak sama napisałaś "cieszyłam się":roll: że czesi wygrali, wynikało najwidoczniej z tego że czeski piesek najbardziej przypadł mi do gustu z zeszłorocznej stawki........ a jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje;-) Pewnie ze nie.ale czasami pomysl co piszesz.Czemu ty swojego czempiona tez nie wystawisz i nie powalczysz?

nie rozumiem po co te Twoje uszczypliwości...?? Czyżby atmosfera się udzieliła?? :crazyeye: :shake:
O co Ci właściwie chodzi?? Chociaż w sumie domyślam się o co.......... dziecinada.......... bez komentarza poprostu...............:shake: :shake: :shake:

Posted

carotina napisał(a):
nie rozumiem po co te Twoje uszczypliwości...?? Czyżby atmosfera się udzieliła?? :crazyeye: :shake:
O co Ci właściwie chodzi?? Chociaż w sumie domyślam się o co.......... dziecinada.......... bez komentarza poprostu...............:shake: :shake: :shake:
W zyciu nie domyslisz się o co:shake: I mi sie nic nie udzielilo.Dziecinada jest to jak diantus napisala dokladnie jak jest "lukrowanie" a punkt widzenia zalezy od tego"gdzie wiatr zawieje".Uszczypliwosc nu to niech ci bedzie (tak zawsze sie mowi jak komus sie prawda nie podoba).Dalej nie komentuje.....i nie mam zamiaru.....
I tu prosze ponownie opatcznie nie zrozumiec;) Flasza widzialam na zywo i wiem jak wyglada piesek.Mysle ze lado chwile zacznie krolowac na ringach.i bardzo sie ciesze ze byl na wystawie czempionow!
Kto zrozumial oco mi chodzi to sie ciesze a kto nie to trudno temat zamkniety.

Posted

ELSING napisał(a):
coś smutnawo-nikt nie pisze:shake:

ja tam się boje odezwać:eviltong: :eviltong: ;) ;) ;)

a tak na serio:razz: to można by poprosić moda:razz: o rozdzielenie tematu shih-tzu na forum IX:p W końcu mamy już kilka osobnych wątków:razz: aaaa i mam pomysły na następne:cool3: :eviltong:

Posted

carotina napisał(a):

a tak na serio:razz: to można by poprosić moda:razz: o rozdzielenie tematu shih-tzu na forum IX:p W końcu mamy już kilka osobnych wątków:razz: aaaa i mam pomysły na następne:cool3: :eviltong:
Niezły pomysl-popieram

Posted

carotina napisał(a):

Carotina
A po odzieleniu tematow shih tzu, bedziesz sie udzielala?! :look3::candle: :razz:
Atmosfera jakos nie sprzyja do rozmowy na shihtzakowe tematy. :siara:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...