anii Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Super, musza byc slodkie chlopaki!!! :loveu::loveu:
orasek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 no nareszcie, brawo Demi gratulacje Carotina, wklejaj foty, pochwal sie maluszkami :loveu:
slaweknowicki Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Drogie żuczki które z Was wybieraja sie na wystawę do mojego rodzinnego miasta Bydgoszczy? Ja w ostatniej chwili stwierdziłem , że pokaże tam swoją "babuszke " czyli Rapsodie niech dziewuszka ćwiczy przed listopadowym wilkim SHOW w stolicy wielkopolski
Goja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::drinka::drinka::drinka::laola: carotina nasze gratulacje
lonka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 slaweknowicki napisał(a):Drogie żuczki które z Was wybieraja sie na wystawę do mojego rodzinnego miasta Bydgoszczy? Ja w ostatniej chwili stwierdziłem , że pokaże tam swoją "babuszke " czyli Rapsodie niech dziewuszka ćwiczy przed listopadowym wilkim SHOW w stolicy wielkopolskiNie wiem którego Zuczka pytasz;) Ja jade do Bydgoszczy i wiem że Jaki też(z tego co wiem ostatnio ma problem z kompem).
slaweknowicki Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 lonka napisał(a):Nie wiem którego Zuczka pytasz;) Ja jade do Bydgoszczy i wiem że Jaki też(z tego co wiem ostatnio ma problem z kompem). zapowiada się niezła obsada z mojeo timu będzie ptzynajmniej 5 psów .Już na tę chwilę mam do przygotowania 7 psów :help1: dobrze że bardzo lubię przygotowywać te cacka do wystaw :bigcool: . Więc do zobaczenia na wystawie ps. mm nadzieję że będzie okazja poznać sie osobiście lonka . do miłego..
lonka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 slaweknowicki napisał(a):zapowiada się niezła obsada z mojeo timu będzie ptzynajmniej 5 psów .Już na tę chwilę mam do przygotowania 7 psów :help1: dobrze że bardzo lubię przygotowywać te cacka do wystaw :bigcool: . Więc do zobaczenia na wystawie ps. mm nadzieję że będzie okazja poznać sie osobiście lonka . do miłego..Jeżeli to nie tajemnica to kto jeszcze przyjedzie z twojego zespolu?;)
slaweknowicki Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 lonka napisał(a):Jeżeli to nie tajemnica to kto jeszcze przyjedzie z twojego zespolu?;) To żadna tajemnica , przecież i tak już za "chwilę " wystawa. Będzie gromadka moich "wnucząt" po La shalimar redy ... i po Farii.Będzie też Faria no i oczywiście moja championka Rapsodi .Jeśl chodzi o resztę psów , to 100% pewności nie mam , ale nie wykluczone , że ktoś mnie mile zaskoczy i pojawi się w Bydgoszczy...
lonka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Nie wykluczone że bedzie katalog przedwystawowy.A znasz moze ta sędzine?Jak ona sedziuje?Co lubi?
slaweknowicki Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 lonka napisał(a):Nie wykluczone że bedzie katalog przedwystawowy.A znasz moze ta sędzine?Jak ona sedziuje?Co lubi? jChyba wiem co to za kobieta .Gdybym teraz byl w domu u rodzicow sprawdzilbym w katalogach ale niestety nie mam takiej mozliwosci tym samym nie powiem tobie co ona lubi a czego nie lubi , nie chciałbym wprowadzac kogokolwiek w blad. Bedzie dobrze a poza tym to tylko wystawa .Dodam tylko ze z tego co pamietam to bardzo mila kobietka
aneta21 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :lol: FIGA " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
:) Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='aneta21']:lol: FIGA " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Sympatyczna Figa ;]
pumilo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ale mam czytania :roll: co ja sobie narobiłam :shake: Dziewczyny, gratulki z okazji narodzin szczeniorów. Fotek coś skąpicie :razz: Czy w Bydgoszczy sedziuje p. Ząbek? Bo jak o niej mowa, to my mamy miłe wspomnienia, dwa razy nas sedziowała. Najbardziej zapamietałam jej bluzę w dalmatyńczyki :cool1: My jedziemy do Rzeszowa w ten weekend. Oby nas nie zasypało... Mam nadzieję na relację z wystawy w Bydgoszczy suto okraszoną fotkami :lol: i bawcie się dobrze wszyscy i wygrywajcie :B-fly:
lonka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pumilo my też trzymamy kciuki za ciebie w Rzeszowie;) Kogo wystawiasz?W Bydgoszczcy sędziuje p.Terentiew.Postaram się porobić fotki tylko będę was prosić o wstawienie;)
:) Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jak ja Wam zazdroszcze!! Tez bym sobie na jakas wystawke pojechala... A tu co? Chora w domu juz trzeci tydzien siedze! I nie zapowiada sie na wyzdrowienie, bo to polpasiec :( No coz.. powodzenia zycze na wystawach. PUMILO.. odpowiedz na moja wiadomosc.. prosze, to wazne .... Z gory dzieki :*
Amelia23 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Miło Cię widzieć Pumilo, myślałam, że zamarzłaś:evil_lol:! Gratulacje dla Carotiny!!:BIG:Wyściskaj proszę Demiśkę i fotki prosim, fotki...:cool1:
Amelia23 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Troszkę zabawy:lol: Beza, po czesaniu i..zabawie:razz:
pumilo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Amelia, ale Lilce pióra urosły :crazyeye: Babiszon się z niej robi :razz: Do Rzeszowa troche towarzysko jadę. Dixi będzie sie wystawiała, bo ja chciałam zobaczyć dzieciaki Koki - Ludwika i Kissi, a głupio mi było tak całkiem bez psa ;) Może zabiorę też Candy, żeby sie pogapiła, bo jeszcze jest za smarkata na wystawę. Tej pani z Bydgoszczy, to ja w takim razie nie znam.
lonka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pumilo są dwie sędziny o tym samym nazwisku tylko róne imiona.Jedna mnie sedziowala ale tej drugiej też nie znam.To my tez czekamy na fotki z Rzeszowa;)
anushka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 bardzo ładne fotki Amelia,Liluś faktycznie włoski ma już długie:crazyeye: ,śliczna jest,Beza toże ;)
Amelia23 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 I jeszcze , z ostatniej chwili..:lol: Moje złotookie cuuudo:iloveyou:
pumilo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 To ja tradycyjnie kradnę sobie do archiwum :cool3: Aaaaale ma rzęsy.
Yaki Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Amelio pieknne to Twoje cudo,Pumilo no ,no masz powody do dumy!!!! A moja OYA bedzie debiutowala na ringu w Bydgoszczy.
pumilo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Yaki, trzymam kciuki za Twoją biało-czarną panienkę. A swoja drogą, jak ten czas leci. Dopiero była taka tyci tyci a już na wystawie debiutuje :loveu: Dumna jestem i to bardzo. A najbardziej z tego, że psiaki trafiły do cudownych domów.
Recommended Posts