orasek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Dziewczyny... chłopaki... :lol: urodziły mi sie szczeniaki :lol:
lonka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 orasek napisał(a):Dziewczyny... chłopaki... :lol: urodziły mi sie szczeniaki :lol:Orasek Gratulacji!!!!!!!:BIG: :Rose: :laola: Grono dogomaniakowych shih-tzaczkow nam sie powieksza;)
marynia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Gratulacje! A dowiemy się czegoś wiecej o maluszkach?
slaweknowicki Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 orasek napisał(a):Dziewczyny... chłopaki... :lol: urodziły mi sie szczeniaki :lol: gratulacje i powidzenia w trudach wychowania ;)
orasek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Maluszki przyszły dziś na świat. Jest złota sunia, biało-złota sunia i chłopak biało-złoty najmniejszy, był jeszcze czwarty biało-czarny ale niestety... nie udało mu sie :-( ten najmniejszy chłopak bardzo słaby jest, trzymajcie za niego kciuki.
marynia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Orasek, trzymam kciuki za Twoje maleństwa (a za najmniejszego podwójnie) ! Oby zdrowo rosły i dobrze jadły!
orasek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Witam dnia następnego, ależ jestem niewyspana :mdleje: , dzieciaczki super sie czują :cool2: , a wczoraj chyba za mocno panikowałam :eek2: , bo maluszek jest oki, ładnie je :drinka: , on chyba poprostu wczoraj tak głęboko spał :sleep: a ja sie przestraszyłam :roll: :oops:
slaweknowicki Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orasek napisał(a):Witam dnia następnego, ależ jestem niewyspana :mdleje: , dzieciaczki super sie czują :cool2: , a wczoraj chyba za mocno panikowałam :eek2: , bo maluszek jest oki, ładnie je :drinka: , on chyba poprostu wczoraj tak głęboko spał :sleep: a ja sie przestraszyłam :roll: :oops: Cieszę się ż wszystko ok i oby tak dalej.
orasek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 niestety nie umiem na tym nowym forum wstawiać fotek, daj mi adres to ci wyśle i wkleisz co? tylko narazie mam trzy, musze zrobić nowe, wyjme je z koszyka i porobie kilka tylko, że teraz narazie śpią i wole ich nie budzić, bo mam czas na sprzątanie domu, tak mi dają w kość :grin:
:) Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orasek napisał(a):niestety nie umiem na tym nowym forum wstawiać fotek, daj mi adres to ci wyśle i wkleisz co? tylko narazie mam trzy, musze zrobić nowe, wyjme je z koszyka i porobie kilka tylko, że teraz narazie śpią i wole ich nie budzić, bo mam czas na sprzątanie domu, tak mi dają w kość :grin: Wyslalam na PW moj adres :)
anushka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 gratuluję nowych szczeniaków:-o :loveu: :multi: a teraz wam coś opowiem..nie chciałam pisać nic wcześniej żeby nie zapeszyć:p ,pojechałam we wtorek po psa do schroniska do Poznania,od piątku dzwoniłam z koleżanką pytać czy pies jest i dawałyśmy jasno do zrozumienia,że przyjedziemy po nią we wtorek,w poniedziałek schronisko zamknięte było i pies był nadal,we wtorek byłam w Poznaniu o 11.02 (pociąg miałam o 5.55) i jakież było moje zdziwienie jak się okazało,że suki nie ma :placz: :placz: :placz: Pani nam powiedziała(był ze mną kolega,który specjalnie przyjechał z Wawy,żeby nas potem odwieźć autem:placz: ) że była kolejka po psa już od godziny 10 i ktoś ją zabrał :placz: :placz: tylko ta Pani która z nami rozmawiła nawet na nas nie spojrzała tylko sobie wypisywała jakieś papierki..bezduszna i wyjątkowo ochydna kobieta:mad: :mad: więc plan legł w gruzach,Jerrek koleżanki mieć nie bedzie,a ja nawet jej smycz kupiłam,szampon,karmę...ehh życie ciągle kładzie jakies kłody pod nogi,a wszystko było dograne na ostatni guzik ,jest mi źle...:angryy:
anii Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Aniu :calus: Jest tyle bied na w tym naszym pieknym :shake: kraju, ze na pewno jeszcze na jakas trafisz... A co za sunke, chcialAS adoptowac, masz jej zdjecia?! Orasek Gratuluje szczeniorkow.
Goja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 carotina wiem że w folwarku mają ale ja szukam preparatu do odbarwiania i nie mają go, tylko na zamówienie dali nr tel i kazali dzwonić a pozatym to ja aż do medisona nie muszę jechać bo ten sam sklep mam w ETCi tam też byłam i też nie ma babka dzwoniła do kilku bo są też na żabiance i na podwalu staromiejskim nie mają nigdzie dopiero jak przyjedzie dostawa to może będzie "Folwark Zwierzęcy" ma nawet swoją churtownie ale i tam nie było takie sytuacje mnie rośmieszają i doprowadzają do szefskiej pasji jednocześnie jest ale nie ma próbowałam wejść na stone JSB ale nie dało rady pierwsza strona aktywna a dalej nic www.tessab.pl kupiłam dzisiaj poidełko kulkowe mała odrazu załapała do czego to jest
Goja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orasek my też trzymamy kciuki i łapki:bigok: :happy1:
Goja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mo może ktoś z was aders www gdzie można kupić produkty JSB
carotina Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orasek gratulacje:mdrmed: [quote name='Goja']mo może ktoś z was aders www gdzie można kupić produkty JSB www.e-pet.pl
:) Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Fotki szczeniąt http://img8.imageshack.us/img8/8195/p11900253vf.jpg http://img8.imageshack.us/img8/4788/p11900282ae.jpg http://img8.imageshack.us/img8/9673/p11900264ax.jpg
slaweknowicki Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Goja']mo może ktoś z was aders www gdzie można kupić produkty JSB zamów sobie tutaj mydełko do wybielania http://www.e-pasaz.pl/x_C_I__P_29520612.html
slaweknowicki Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Goja']mo może ktoś z was aders www gdzie można kupić produkty JSB tutaj masz dokładny adres i nr tel bez problemu można zamówic i na pewno nie będziesz musiała czekać tygodniami Właścicielem sklepu www.amekon.pl jest firma: JAKAR e-Commerce Group ul. Powstańców Wlkp. 22 64-300 Nowy Tomyśl tel. (061) 44-29-961 - dni robocze w godz. 10:00 do 17:00 tel. kom. 607621811 - dni robocze w godz. 10:00 do 17:00
Goja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 dzieki za adresy oczywiscie nieomieszkam skorzystac kiedy ostatni raz mozna wykapac psa przed wystawa, czy jakis przepis okresla to dokladnie czy ma to nastapic dzien przed czy np kilka dni albo tydzien 2 przed wystawa
karolayna Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orasek śliczne te Twoje kluseczki :loveu::calus::loveu:
madzia_11 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :multi:cześć wszystkim napewno już o mnie zapomnieliście :p,ale sie pojawiam i mam zdjęcia Yoka mojej mamy :cool3: niesa zbyt dobrej jakości ,bo robione telefonem .... czy ktoś mógłby mi je wstawić bo ja nieumie:placz:wyśle na maila,z góry dziękuje :biggrina:
Recommended Posts