anushka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 shih i żagielki:multi: :multi: mój Jerrek w tym roku miał popływać ale z mojego urlopu nad wodą wyszły nici :-( ,za to może w tym roku nam się uda :lol:
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 misiaczek napisał(a):Ja tylko widziałam fotkę tego jej shih tzu w gazecie.Był piekniutki.:-( A moim zdaniem ten pies byl zaniedbany. Przynajmniej tak wygldal na zdjeciu w MP.
anii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 SuperGosia Ale masz ladne shih tzu w podpisie. Wyglada na chlopczyka, mozesz cos wiecej o nim napisac?! :evilgrin:
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 anii napisał(a):SuperGosia Ale masz ladne shih tzu w podpisie. Wyglada na chlopczyka, mozesz cos wiecej o nim napisac?! :evilgrin: To faktycznie piesek. Rodowodowo wabi sie CINNABARIS Grandiflora (prawdopodomnie ostatni miot Shih z tym przydomkiem), po MILAFIORI Venie i NIGHTINGALE'U Astarte Gold. Zadebiutowal w klasie szczeniat w NDM w grudniu ub.r. i dostal WO, ale przegral porownanie z suczka (ona po wymianie wlosa, on wlasnie w trakcie ;) ). Ma w tej chwili nieco ponad 8 m-cy. Straszny urwis, w dodatku pomyslowy urwis :lol:
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A tu troche fotek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20177
pumilo Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Witaj SuperGosia, psiaczek super. Fajnie, że Ci się nasza focia przydała :diabloti:
lonka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Witam nową forumowiczke!Tylko gosia jestem zdziwiona twoim postem.z czego wywnioskowałas że suczka jusz zmieniła wlos,bo ja pierwszy raz słysze aby shih-tzu w tym wieku mialo jusz zmieniony wlos?
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 lonka napisał(a):Witam nową forumowiczke!Tylko gosia jestem zdziwiona twoim postem.z czego wywnioskowałas że suczka jusz zmieniła wlos,bo ja pierwszy raz słysze aby shih-tzu w tym wieku mialo jusz zmieniony wlos? Suczka byla starsza od mojego psa ;) Jej wlos byl dluzszy, wygladal na dorosly, a Ula (corka hodowczyni), ktora wystawiala mojego psiaka i ogladala ja z bliska powiedziala mi, ze sunia jest po wymianie (przyznam, ze uwierzylam na slowo, bo malej nie dotykalam.
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 pumilo napisał(a):Witaj SuperGosia, psiaczek super. Fajnie, że Ci się nasza focia przydała :diabloti: A przydala, przydala, dzieki Wam wielkie :lol: :lol: :loveu: Mam ja nawet sciagnieta do telefonu :lol: Przyznam, ze sama jej nie znalazlam, tylko dostalam link e-mailem. Jak zamieszcze swoje (mniej cudne) fotki w necie z tej wystawy, to takze wkleje ;)
carotina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='SuperGosia']Suczka byla starsza od mojego psa ;) Jej wlos byl dluzszy, wygladal na dorosly, a Ula (corka hodowczyni), ktora wystawiala mojego psiaka i ogladala ja z bliska powiedziala mi, ze sunia jest po wymianie (przyznam, ze uwierzylam na slowo, bo malej nie dotykalam. wydaje mi się że nie możliwe jest, aby piesek w klasie szczeniąt był już po wymianie szaty....
orasek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 carotina dowiemy sie jak tam Demi?? Jak to USG i kiedy termin?
carotina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 orasek napisał(a):carotina dowiemy sie jak tam Demi?? Jak to USG i kiedy termin? Demi "wywaliło":roll: lekarz stwierdził, że nie ma sensu robić USG bo po niej poprostu widać że jest w ciąży;) naprawde ma dużyyy brzuszek.... i jest już bardzo powolna:roll: a urodzić powinna koło 25.01:p
Yaki Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Brawo DEMISIA:lol: ,juz sie cieszymy na fotki Twoje CAROTINO ,:lol: takie zawsze piekne ,a tak dawno ich nie bylo.:lol:
Yaki Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 SuperGosia napisał(a):Suczka byla starsza od mojego psa ;) Jej wlos byl dluzszy, wygladal na dorosly, a Ula (corka hodowczyni), ktora wystawiala mojego psiaka i ogladala ja z bliska powiedziala mi, ze sunia jest po wymianie (przyznam, ze uwierzylam na slowo, bo malej nie dotykalam. Witaj SUPERGOSIU ,faktycznie to za szybko na wymiane siersci.Moja MAXI ma 18 miesiecy i jest w trakcie wymiany wlosa .:placz: :placz: :placz:
carotina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Goja napisał(a):kto jedzie na wystawę do Gdańska 18.02.06 ja z Julką:diabloti: ;)
Goja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 ja swoją też zgłosiłam ale jak tylko zaczynam myśleć o tym zaczyna boleć mnie brzuch wiesz nie mogę nigdzie dostać smyczy ringówki byłam na Manhatanie w Realu Geancie w Etc i kilku innych mniejszych sklepikach znalazłam 1 egzemplaż ale to chyba do prowadzania świniaka (taka gróba)
carotina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 nie wiem, czy czytałyście już:-(.... zmarła sędzina Elke Peper ..... jestem w szoku, nie miałam pojęcia że była chora:-( Jeszcze kilka dni temu czytałam jej artykuł w Psie:roll: , a sprawdzając obsade na klubówke bardzo się cieszyłam, że akurat Pani Elke nas sędziuje.................. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Goja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 a wiesz coś na temat pańDoroty Ząbek i Krystyny Szulc to proponowana obsada w Gdańsku
Goja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 aaaa dostałam dzisiaj zaproszenie do ZKWP po odbiór rodowodu ale się uśmiałam :-o:crazyeye: piękna pocztówka
carotina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Goja napisał(a):ja swoją też zgłosiłam ale jak tylko zaczynam myśleć o tym zaczyna boleć mnie brzuch wiesz nie mogę nigdzie dostać smyczy ringówki byłam na Manhatanie w Realu Geancie w Etc i kilku innych mniejszych sklepikach znalazłam 1 egzemplaż ale to chyba do prowadzania świniaka (taka gróba) Nie ma się co denerwować:) To Wasza pierwsza wystawa bedzie? W razie czego moge coś pomóc;) Zresztą zobaczycie, że to sama przyjemność:mdrmed: Co do ringówki.... Sprawdź może jeszcze w Madisonie w folwarku, albo w Gdynii w mr. Dog..... hmmmm ja kilka lat temu jedną kupiłam w Albie, tyle że ten sklep chyba zlikwidowano lub przeniesiono....wiem, że napewno Alba ma swoją hurtownie na Chmielnej (ulica od Podwala Przedmiejskiego)..... Aaaa :eviltong: i dobry zologiczny jest jeszcze w centrum na przeciwko U7, blisko piekarni Pellowskich:) Ewentualnie można przez internet zamówić..... w najgorszym wypadku na wystawie kupicie:roll:
carotina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Goja napisał(a):a wiesz coś na temat pańDoroty Ząbek i Krystyny Szulc to proponowana obsada w Gdańsku Pani Ząbek nie kojarze.... U Pani Szulc wystawiałam kilka lat temu w katowicach i ogólnie pozytywne wrażenie:) .... Co prawda specjalistą od shih-tzu nie jest;) ...... ale też bez przesady:p Poza tym dosyć miła:)
SuperGosia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 carotina napisał(a):Pani Ząbek nie kojarze.... U Pani Szulc wystawiałam kilka lat temu w katowicach i ogólnie pozytywne wrażenie:) .... Co prawda specjalistą od shih-tzu nie jest;) ...... ale też bez przesady:p Poza tym dosyć miła:) Pani Szulc dyzuruje a sekcji w moim oddziale ZK. Zwraca uwage na szate i... zeby.
Recommended Posts