Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

shih i żagielki:multi: :multi: mój Jerrek w tym roku miał popływać ale z mojego urlopu nad wodą wyszły nici :-( ,za to może w tym roku nam się uda :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Ja tylko widziałam fotkę tego jej shih tzu w gazecie.Był piekniutki.:-(

A moim zdaniem ten pies byl zaniedbany. Przynajmniej tak wygldal na zdjeciu w MP.

Posted

anii napisał(a):
SuperGosia
Ale masz ladne shih tzu w podpisie. Wyglada na chlopczyka, mozesz cos wiecej o nim napisac?! :evilgrin:

To faktycznie piesek. Rodowodowo wabi sie CINNABARIS Grandiflora (prawdopodomnie ostatni miot Shih z tym przydomkiem), po MILAFIORI Venie i NIGHTINGALE'U Astarte Gold. Zadebiutowal w klasie szczeniat w NDM w grudniu ub.r. i dostal WO, ale przegral porownanie z suczka (ona po wymianie wlosa, on wlasnie w trakcie ;) ). Ma w tej chwili nieco ponad 8 m-cy. Straszny urwis, w dodatku pomyslowy urwis :lol:

Posted

Witam nową forumowiczke!Tylko gosia jestem zdziwiona twoim postem.z czego wywnioskowałas że suczka jusz zmieniła wlos,bo ja pierwszy raz słysze aby shih-tzu w tym wieku mialo jusz zmieniony wlos?

Posted

lonka napisał(a):
Witam nową forumowiczke!Tylko gosia jestem zdziwiona twoim postem.z czego wywnioskowałas że suczka jusz zmieniła wlos,bo ja pierwszy raz słysze aby shih-tzu w tym wieku mialo jusz zmieniony wlos?

Suczka byla starsza od mojego psa ;) Jej wlos byl dluzszy, wygladal na dorosly, a Ula (corka hodowczyni), ktora wystawiala mojego psiaka i ogladala ja z bliska powiedziala mi, ze sunia jest po wymianie (przyznam, ze uwierzylam na slowo, bo malej nie dotykalam.

Posted

pumilo napisał(a):
Witaj SuperGosia, psiaczek super. Fajnie, że Ci się nasza focia przydała :diabloti:

A przydala, przydala, dzieki Wam wielkie :lol: :lol: :loveu: Mam ja nawet sciagnieta do telefonu :lol: Przyznam, ze sama jej nie znalazlam, tylko dostalam link e-mailem. Jak zamieszcze swoje (mniej cudne) fotki w necie z tej wystawy, to takze wkleje ;)

Posted

[quote name='SuperGosia']Suczka byla starsza od mojego psa ;) Jej wlos byl dluzszy, wygladal na dorosly, a Ula (corka hodowczyni), ktora wystawiala mojego psiaka i ogladala ja z bliska powiedziala mi, ze sunia jest po wymianie (przyznam, ze uwierzylam na slowo, bo malej nie dotykalam.

wydaje mi się że nie możliwe jest, aby piesek w klasie szczeniąt był już po wymianie szaty....

Posted

orasek napisał(a):
carotina dowiemy sie jak tam Demi?? Jak to USG i kiedy termin?

Demi "wywaliło":roll: lekarz stwierdził, że nie ma sensu robić USG bo po niej poprostu widać że jest w ciąży;) naprawde ma dużyyy brzuszek.... i jest już bardzo powolna:roll: a urodzić powinna koło 25.01:p

Posted

SuperGosia napisał(a):
Suczka byla starsza od mojego psa ;) Jej wlos byl dluzszy, wygladal na dorosly, a Ula (corka hodowczyni), ktora wystawiala mojego psiaka i ogladala ja z bliska powiedziala mi, ze sunia jest po wymianie (przyznam, ze uwierzylam na slowo, bo malej nie dotykalam.

Witaj SUPERGOSIU ,faktycznie to za szybko na wymiane siersci.Moja MAXI ma 18 miesiecy i jest w trakcie wymiany wlosa .:placz: :placz: :placz:

Posted

ja swoją też zgłosiłam ale jak tylko zaczynam myśleć o tym zaczyna boleć mnie brzuch

wiesz nie mogę nigdzie dostać smyczy ringówki byłam na Manhatanie w Realu Geancie w Etc i kilku innych mniejszych sklepikach znalazłam 1 egzemplaż ale to chyba do prowadzania świniaka (taka gróba)

Posted

nie wiem, czy czytałyście już:-(.... zmarła sędzina Elke Peper

• ..... jestem w szoku, nie miałam pojęcia że była chora:-( Jeszcze kilka dni temu czytałam jej artykuł w Psie:roll: , a sprawdzając obsade na klubówke bardzo się cieszyłam, że akurat Pani Elke nas sędziuje..................

• :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• Posted

Goja napisał(a):
    ja swoją też zgłosiłam ale jak tylko zaczynam myśleć o tym zaczyna boleć mnie brzuch

wiesz nie mogę nigdzie dostać smyczy ringówki byłam na Manhatanie w Realu Geancie w Etc i kilku innych mniejszych sklepikach znalazłam 1 egzemplaż ale to chyba do prowadzania świniaka (taka gróba)

Nie ma się co denerwować:) To Wasza pierwsza wystawa bedzie? W razie czego moge coś pomóc;) Zresztą zobaczycie, że to sama przyjemność:mdrmed:

Co do ringówki....
    Sprawdź może jeszcze w Madisonie w folwarku, albo w Gdynii w mr. Dog..... hmmmm ja kilka lat temu jedną kupiłam w Albie, tyle że ten sklep chyba zlikwidowano lub przeniesiono....wiem, że napewno Alba ma swoją hurtownie na Chmielnej (ulica od Podwala Przedmiejskiego)..... Aaaa :eviltong: i dobry zologiczny jest jeszcze w centrum na przeciwko U7, blisko piekarni Pellowskich:)
    Ewentualnie można przez internet zamówić.....
    w najgorszym wypadku na wystawie kupicie:roll:

Posted

Goja napisał(a):
    a wiesz coś na temat pańDoroty Ząbek i Krystyny Szulc

to proponowana obsada w Gdańsku

Pani Ząbek nie kojarze....
    U Pani Szulc wystawiałam kilka lat temu w katowicach i ogólnie pozytywne wrażenie:) .... Co prawda specjalistą od shih-tzu nie jest;) ...... ale też bez przesady:p Poza tym dosyć miła:)

Posted

carotina napisał(a):
    Pani Ząbek nie kojarze....
    U Pani Szulc wystawiałam kilka lat temu w katowicach i ogólnie pozytywne wrażenie:) .... Co prawda specjalistą od shih-tzu nie jest;) ...... ale też bez przesady:p Poza tym dosyć miła:)

Pani Szulc dyzuruje a sekcji w moim oddziale ZK. Zwraca uwage na szate i... zeby.

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
        87.9k
      • Total Posts
        13m
    • Create New...