karolayna Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 carotina napisał(a):ja moge popisać troche:p bo mam grype żołądkową:grab: uuu to nie ciekawie:shake: a co tam słychać u waszych psiaków i jak po sylwestrze??:lol:
lonka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Nu kto w tym roku jedzie pierwszy na wystawie.Z kim sie zobaczymy?;) Jaki,Orasek,Pumilo,Aga?
orasek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 carotina napisał(a):ja moge popisać troche:p bo mam grype żołądkową:grab: To szybko zdrowiej, a jak tam Demi i jej USG? Kiedy ma termin?
karolayna Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ja sie może w końcu zobacze z wszystkimi z dogo :lol: ale to dopiero w kwietniu jak maluszeK podrośnie. Moze w kwietniu Nowy Dwór Mazowiecki:cool1:
anii Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Ania-k']napewno mu nic nie będzie,mój Jerry wyjadł kiedyś też surowe mięcho i nic mu nie było:shake: , Ania Mialas racje Lumpowi nic nie bylo. Wyproznil sie doskonale. :multi::grin: Wszystkiego NAJ w 2006 :diabloti:
anushka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 :crazyeye: :crazyeye: o ile dziewczyn się pojawiło:cool3: :cool3: ,ja pojawię się napewno w Katowicach:lol: ,przez dwa dni tam będę cieszyć oczy;) ,no i może w końcu któraś z Was się pojawi:mad: ,Jędrula już jest spokojniejszy,co dziwne odpowiada mu ten śnieg:roll: ,nieważne,że jak wpadnie w jakąś zaspę to go niewidać(normlanie się zapada),ale za to robi potem takie wyskoki:multi: ,myślę,że z kangurem ma dużo wspólnego:loveu: Carotina kuruj się kobietko,widocznie przedobrzyłaś na Sylwestra haha przyznaj się???jak tam Demiśka i kiedy rozwiązanie?????
Goja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wszystkiego dobrego życzę w Nowym Roku wraz z Belcią Kilka dni temu w radiu podali że Bąbel przeszedł przez "Tęczowy Most" niestety nie upilnowała go Doda a tak pozatym to kto jedzie na wystawę 18.02.2006 w Gdańsku
Goja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wszystkiego dobrego życzę w Nowym Roku wraz z Belcią Kilka dni temu w radiu podali że Bąbel przeszedł przez "Tęczowy Most" :placz: niestety nie upilnowała go Doda:-( a tak pozatym to kto jedzie na wystawę 18.02.2006 w Gdańsku
Goja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 coś się wali najpierw pokazuje że nie może przyjąć wiadomości a tu nagle 2x się pojawiło
Goja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 co możecie powiedzieć o składzie sędziowskim na wystawie w Gdańsku: Panie Dorota Ząbek i Krystyna Szulc
orasek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Goja napisał(a):Wszystkiego dobrego życzę w Nowym Roku wraz z Belcią Kilka dni temu w radiu podali że Bąbel przeszedł przez "Tęczowy Most" :placz: niestety nie upilnowała go Doda:-( a tak pozatym to kto jedzie na wystawę 18.02.2006 w Gdańsku Jaki "Tęczowy most" ?? :roll:
Goja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 jak psiak przeszedł przez "Tęczowy Most " to poprostu nas opuścił już na zawsze, odszedł tam z kąd się nie powraca:placz:
karolayna Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jak to ten szczeniaczek Dody nie żyje :crazyeye:??????????????????????????????????? To muszą byc jakies ploty
Amelia23 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Podobno Bąbel Dody nie żyje, bo się zatruł...:roll:, No taak...:-o
misiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 To prawda.Czytałam,że zjadł jakąś roślinkę i się otruł. :-(
anii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :angryy::shake::shake: Same przygnebiajace wiesci z rana. Ogladalam ostatnio vive i natknelam sie na wywiad z doda i ona miala na kolanach tego babla. Wiecie co, on ani razu sie nie poruszyl. Po prostu lezal, nie spal, tylko lezal. Dla mnie az tak spokojny szczeniak to powod do zaniepokojenia, zwlaszcza, ze shih tzu w okresie szczeniectwa, sa (powinny byc) pene wigoru, a ten normalnie jakby juz mial 16 lat na karku. Bardzo mi smutno, ze juz go nie ma. Mam nadzieje, ze Doda na razie zrezygnuje z posiadania psa z shih tzu w szczegolnosci!!!! :onfire::stop:
misiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja tylko widziałam fotkę tego jej shih tzu w gazecie.Był piekniutki.:-(
orasek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ma ktoś tel do Carotiny? Musze sie pilnie skontaktować z nią :roll:
anushka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Orasek zobacz na jej stronkę na dział "kontakt" tam jest napewno;) jak będziesz z nią rozmawiać to zaproś ją na DGM:mad: niech nam powie jak tam Demi...:cool3: AAmelia a jak twoje dziewczyny razem>>???Liluś podrosła już cosik??a może fotka jakś się znajdzie....:lol:
misiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Ania-k'] AAmelia a jak twoje dziewczyny razem>>???Liluś podrosła już cosik??a może fotka jakś się znajdzie....:lol: Właśnie Amelia,co się opindalasz i fotek nie wklejasz.Lilka,pewnie w oczach rośnie.Daj na nią popatrzeć :kiss_2::errrr:.
anushka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Anii a ja ci chciałam za ten link podziękować znowu :modla: :modla: :mdrmed: zapomniałam ci odpisać od razu no i teraz sobie przypomniałam....ale jak jest z moją pamięcią to sama wiesz....:roll:
orasek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja tu teraz też fot nie umiem wstawiać :shake: ale wy dziewczyny wklejajcie co będzie kolorowo :loveu:
anii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Ania-k']Anii a ja ci chciałam za ten link podziękować znowu :modla: :modla: :mdrmed: zapomniałam ci odpisać od razu no i teraz sobie przypomniałam....ale jak jest z moją pamięcią to sama wiesz....:roll: Ania Nie ma sprawy. Stronka jest swietna, bo pokazuje jak shih tzu sa niesamowicie sprawnymi i pojetnymi psami. Ja sie tak zbieram, ale chyba na wiosne, pojde z moim Lumpem na kurs agillity, tylko dlatego, zeby chlopak sobie pobiegal. Jest jeden problem, TŻ nie lubi rano wstawac, a treningi sa rano w weekendy :cool3::sleep2::sleep2::evil: Takze musze cos wymyslic:knuje:;) A dla Wszystkich zainteresowanych tematem http://www.geocities.com/showmetzumagic
anii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A ja znalazlam fajna strone ze zdjeciami shihtzkow. Zobaczcie http://hem.bredband.net/mhalhis/bild61.jpg" class="ipsImage" alt="">
anii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='anii']A ja znalazlam fajna strone ze zdjeciami shihtzkow. Zobaczcie Niezly patent Hodowla Mhalhis http://www.mhalhis.webb.se/
Recommended Posts