Amelia23 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Wszystkiego najlepszego dla urodzinowych shihtzaków!!! :BIG: :tort: :calus:
:) Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Wszystkiego najm naj.. dla solenizantów :) No, my tez niedlugo bedziemy swietowac. Zyzio za 5 dni konczy 2 latka ;) :) Ale impreza bedzie ;) :evilbat: :evilbat: :evilbat:
karolayna Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Zyzio to ten tak jakby braciszek Olivera?? :lol:
Cockerek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :) napisał(a): Zyzio za 5 dni konczy 2 latka Fajna data, ale to musiały być cudowne święta, taka niespodzianka :angel: :P
bognik Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Cockerek napisał(a)::) napisał(a): Zyzio za 5 dni konczy 2 latka Fajna data, ale to musiały być cudowne święta, taka niespodzianka :angel: :P Data SUPER -a moja Lhara urodziła się 1 stycznia, heh :P Pozdrawiam :D
Cockerek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 bognik napisał(a): Data SUPER -a moja Lhara urodziła się 1 stycznia, heh :P Pozdrawiam :D Ja też :P :P :P
karolayna Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Cos sie nikt nie odzywa... :( jest nowa właścicielka shihtzaka :D ale założyła nowy temat http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=30033
bognik Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Cockerek napisał(a):bognik napisał(a): Data SUPER -a moja Lhara urodziła się 1 stycznia, heh :P Pozdrawiam :D Ja też :P :P :P Wow - no, no - ładnie :D
anii Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 A Lumpik konczy dzis cztery lata! Jak ten czas szybko mija... Mam nadzieje, ze jutro wkleje najnowsze zdjecia solenizanta ;)
anushka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='anii']A Lumpik konczy dzis cztery lata! Jak ten czas szybko mija... Mam nadzieje, ze jutro wkleje najnowsze zdjecia solenizanta ;) ale czas leci!!!już 4 lata??? :o :o :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :BIG: :BIG: :tort: :thumbs: najlepszego!!!!Anii świetny pomysł :wink:
karolayna Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='anii']A Lumpik konczy dzis cztery lata! Wszystkiego najlepszego dla Lumpika :tort: :new-bday: Duzo tych grudniowych shihtzaków :)
bognik Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla Lumpika !!!! :new-bday: Niech nam żyje długo i zdrowo !!!! :BIG: Czekamy na fotki z imprezki ( :drinking: ) :P
pumilo Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 anii napisał(a):Mam nadzieje, ze jutro wkleje najnowsze zdjecia solenizanta ;) Czekamy :angel: :angel: :angel: Lumpikowi 100 lat :new-bday: i nowego kumpla :P Shih tzu chyba lubią rodzić się w grudniu :lol:
anushka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ale szata.....aaaaa ja nie mogę...ale numer..nawet obrazków jeszcze nie mam..
:) Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 No to moje drogie Kobietki mamy już nową Dogomanię :) A co nowego u Waszych piesków słychać? Zyzio ma nową koleżankę :) To wyżeł niemiecki mojej babci :D niestety poszłą do szpitala i psinka mieszka u nas. Ale mamy radochę, jak wszystkie trzy psy zaczynają się ganiać po mieszkaniu :)
karolayna Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Zmiana oczywiście na lepsze, ale jakos sie nie moge przyzwyczaić :) A co tam u Waszych psiaków?? U mnie dużo śniego i dzisiaj po spacerku po raz pierwszy Oliver wystąpił w roli bałwanka :santagri:
anii Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 A to moj czterolatek! Zdjecie z dzisiaj ;) Zmiany,zmiany,zmiany... Wszystko ok, tylko wciaz mi reklama wyskakuje :sabber: Na dluzsza mete to irytujace!
aneta21 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 witam Moja FIGA kończy we wtorek juz 7 miessiecy( jak ten czas leci) chciałam wkleic fotke figi ale mam problem z kablem irda :( ale cos do końca roku wykombinuje: :wink: mam pytanko do doswiadczonych hodowców shih tzaków czym przemywac włoski wokół oczu zeby znowbyły białe bo troche jej sciemniały - zrobiły sie brazowe a ona jest biała!!! czy znacie moze karme i kosmetyki z tej stronki http://www.meradog.pl/index.php?cat_id=3 pozdrawiam moja figa uwielbia snieg szkoda tylko ze musze ja pozniej odtajac ::-D
anii Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Dalsze zdjecia Do kogo (lub do czego) Lumpik sklada modly?! ;) Lumpisław I Łaskawy ;)
Recommended Posts