Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

wystawiać warto i w szczeniaka bo wtedy piesek się obywa na wystawach.Ale szkoda że nie ma klasy bebi na kazdej wystawie. :roll: Kapitalny widok maszerujacych maluchów :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda :( bo w kwietniu juz będzie miał 7 miesięcy..trudno zaczne od szczeniaków :)
Da sie w jakis sposob przygotowac go na wystawe ?? Oczywiście nie chodzi mi o wyglad, tylko o oswojenie go z tym psychicznie, w końcu w takim miejscu jest mnóstwo psów.

Posted

Normalnie wychowany, zsocjalizowany piesek, który ma kontakt z ludźmi i psami, nie powinien mieć żadnego problemu z wystawą.
Musisz go czasem zabrać ze soba do ludzi, przejść czasem po ruchliwej ulicy. I oczywiście trzeba nauczyć go chodzic na ringówce.

Posted

W niedzielę odwiedził mnie COCOA DREAMek. Chciałam mu trochę zdjęć zrobić, ale kręcił się okropnie :roll: Na tych 2 troszkę go widać 8)

Posted

Dzieki za rady i odpowiedzi na moje męczące pytania :D

[quote name='pumilo']W niedzielę odwiedził mnie COCOA DREAMek. Chciałam mu trochę zdjęć zrobić, ale kręcił się okropnie :roll: Na tych 2 troszkę go widać 8)

Ślicznotka, a jak szybciutko rośnie :fadein:

Posted

Oliver wpadł dzisiaj na genialny pomysł..i i dorwał sie do fiołka, po czym przyszedł do mnie z wesoła i czarna od ziemi mordka z fiołkiem wraz z korzeniami w pyszczku:eek2: ... Ślicznie wyglądał :angel: :evil:
Ale mama i babcia nie były zbyt zadowolone :madgo:

Posted

Aniaczku, a którego masz na myśli? :lol:
Braciszek Lilki, to ta czarno-biała kręcidoopka, a Oliver, to bardziej braciszek Agniesiowego Zyzia.
Karolina, nie mama i nie babcia maja być zadowolone :P ważne, że Oliverkowi podobało się :sweetCyb:

Posted

[quote name='Pumilo']Braciszek Lilki, to ta czarno-biała kręcidoopka
pewnie,że tak :angel: :angel: jaki już duży pewnie Liluś Amelii też już taka wielka :o prawda Amelia??? :evilbat:

Posted

Yaki, dziewuszka śliczna :angel: I do tego czarno-biała :loveu: Bardzo podobna do mojej CC, albo CC do niej. :P
Skradłam sobie 2 foty :oops:

Posted

Pumilo bardzo sie ciesze, ze O.Y.A. sie podoba , a ze podobne ...w koncu maja wspolna babcie ,a bylabym bardzo szczesliwa gdyby byly podobne do niej.

Posted

Krysia na wystawach robiła wrażenie... Bardzo się cieszę, że mam dwie jej córeczki i mam nadzieję, ze u ich dzieci cośtam z babci będzie.
Żałuję tylko, że w czasach kiedy Krysia była wystawiana, nie były tak popularne cyfrówki i jest tak mało fotek.
Dzięki Krysi mam coś jeszcze - ogromny sentyment do czarno-białych shih-tzu :wink:

Posted

Ostatnia wystawa Kristiny, to Wyst. Europejska w Poznaniu '00. Poszalała babeczka, a w grudniu urodziła się moja Kokisia (dzisiaj 5 lat kończy :bday:) i póżniej już nie była wystawiana.

Posted

pumilo napisał(a):
Ostatnia wystawa Kristiny, to Wyst. Europejska w Poznaniu '00. Poszalała babeczka, a w grudniu urodziła się moja Kokisia (dzisiaj 5 lat kończy :bday:) i póżniej już nie była wystawiana.

Sto lat KOKA :lol: :angel: :lol: od calej hodowli Adamaria.

(Bols tez jest z grudnia ,tylko z 30) :lol: :lol: :lol:
Pumilo ,a masz moze zdjecia KRISTIN ?

Posted

Koka dziękuje :angel:
Yaki coś na priva podeślę, ale jak mówiłam mam mało i nie najlepszej jakości :(
Dixi też grudniowa :D z 25. To pobalujemy :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...