:) Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Yaki napisał(a):Agnieszko jak tam przed wystawa,trzymamy kciuki,wygrywajcie. Dziekuje Yaki. Wczoraj wieczorem dopadla mnie goraczka mam 40 stopni :( Nie wiem,cyz do jutra wyzdrowieje . Bede robic wszystko, co w mojej mocy :(
Yaki Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Co za pech Agnieszko,zycze szybkiego powrotu do zdrowia,ale grypa to bardzo niebezpieczna choroba,uwazaj.
pumilo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 My z Klusią zamierzamy jutro być w Nowym Dworze. Jakoś mi się wybitnie nie chce, ale chyba potruchtam :wink: Podobno jest bardzo dużo zgłoszonych psów, ścisk pewnie będzie, shih dopiero 13.30 mają wejść na ring :roll: Agnieszka, zdrowiej, musisz przyjechać... Yaki kciuki trzyma 8)
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='pumilo']Nie mam jeszcze fotek maluszków, ale dzisiaj tak Mikołajkowo Aniaczku pociesz sie, ze inni też mają w pracy nooo..... tyż nie za wesoło :lol: Pumilo, gdzie Ty masz taki raj na ziemi??????????
Yaki Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Widzalyscie dziewczyny ....zmiana sedziego.W zwiazku z choroba pana Jakubowskiego bedzie oceniala pani Supronowicz.Pumilo wystawa trwa dwa dni wiec moze nie bedzie takiego tloku.A kciuki bede trzymala mocno. :lol: :lol: :lol:
pumilo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Pumilo, gdzie Ty masz taki raj na ziemi?????????? Za drzwiami mam taki raj :P O zmianie sędziego nie wiedziałam, dzięki Yaki :D
Yaki Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Chyba Was zle poinformowalam bo w sobote pana Jakubowskiego zastepuje pan Borkowski ,a w niedziele pani Supronowicz.Dziewiata grupa jest chyba w sobote.
Cockerek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='pumilo']Pumilo, gdzie Ty masz taki raj na ziemi?????????? Za drzwiami mam taki raj :P Ta to ma dobrze... ja to tylko suche krzaki i zaorane pole widzę :( A na wiosnę tyyyyle sobie poczekamy. Niechby chociaż święta piękne białe były :P
lonka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Wiadomosci z wystawy i gratulacjii dla Magnasia za Zw.Rasy Blejdzi Naleprze szczenia,Pumili Kluseczka Nalepszy Junior w.Rasie :D :D :D
Yaki Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 GRATULUJE PUMILO!!!! :lol: PIerwszy tytul KLUSI...pieknie.Czekamy na piekna jak zwykle relacje
lonka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Magnaś na bisach był 3 w swojej grupie. :D kolejny sukces Magnacika :wink:
pumilo Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Najlepsze Szczenię w Rasie-MADAM BUTTERFLY Na Przykład Najlepszy Junior w Rasie - SELENA Pumilo Wczorajszy Zw. Rasy - MAGNAT Acte Więcej tutaj Wczoraj rozszyfrowałam Magnata :evilbat: On konkurencję przestrasza :ghost_2: :lol:
:) Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Jaka szkoda, że się rozchorowałam :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Wielkie gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
karolayna Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Hmm ..jakie ślicznotki.. :D Ja tez tak chce :( :D
karolayna Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Mam jedno pytanie -czym czyścicie uszka shihtzakowi? Mam preparat Otifree, ale jakos obawiam sie wlać mu to do ucha. Poradzcie mi co i jak mam robic . Z góry dziekuje :D.
pumilo Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Karolina, podstawa przy pielęgnacji uszu, to usunąć wszystkie włoski, ktore wyrastają z kanału słuchowego, tzn. ze środka ucha. Można je wyskubać palcami łapiąc po kilka włosków. Jak chcesz użyć jakiegoś preparatu, to podnosisz ucho i zwykle wkraplasz kilka kropelek preparatu do ucha. Można pomasować podstawę ucha. Bieżesz do ręki np. wacik kosmetyczny albo do zakamarków patyczek kosmetyczny, taki z watkami na końcach i zbierasz brudek. Nie można wkładać patyczków za głęboko, bo można uszkodzić ucho. Każdy nowy preparat przed użyciem najlepiej wypróbuj na wewnętrznej stronie ucha, bo niektóre mogą podrażniać ucho. I najlepiej zawsze na opakowaniu sprawdzić jak stosować, ile wkraplać itd. Po zabiegach ucho powinno zostać suche.
karolayna Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Wielkie dzieki, zaraz zabieram sie do roboty bo psiakowi nieprzyjemnie pachnie z uszu.
pumilo Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 I to szybciutko. Brzydki zapaszek z ucha, to znak, że w uchu zaczyna się dziać coś niedobrego.
lonka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='pumilo']Najlepsze Szczenię w Rasie-MADAM BUTTERFLY Na Przykład Najlepszy Junior w Rasie - SELENA Pumilo Wczorajszy Zw. Rasy - MAGNAT Acte Więcej tutaj Wczoraj rozszyfrowałam Magnata :evilbat: On konkurencję przestrasza :ghost_2: :lol:Pumilo bardzo ciekawe odkrycie :lol:
anushka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pumilo znowu Ci się należą zasłuzone gratulacje :angel: :angel: ,fotki śliczne i jak zawsze reportaż też :lol: również witam nową osobę na forum 8)
karolayna Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pomęcze Was jeszcze troche i pozadaje kilka pytan..wiem ze moga być banalne..ale wole sie dopytac, podobno kto pyta nie błądzi :lol: 1. Czy warto wystawiać w klasie baby?? i 2. Czy na każdej wystawie jest klasa baby??
pumilo Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Zaczynać warto jak najwcześniej. Kiedyś można było zgłaszać do baby na prawie każdą wystawę, teraz ktoś wpadł na pomysł, że baby będzie tylko na klubówkach. Klubowa IX gr. będzie w Opolu, w kwietniu. Na pozostałych wystawach można zaczynać od szczeniaczka, od 6 mies. :D
Recommended Posts