Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Yaki napisał(a):
Agnieszko jak tam przed wystawa,trzymamy kciuki,wygrywajcie.

Dziekuje Yaki. Wczoraj wieczorem dopadla mnie goraczka mam 40 stopni :( Nie wiem,cyz do jutra wyzdrowieje . Bede robic wszystko, co w mojej mocy :(

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

My z Klusią zamierzamy jutro być w Nowym Dworze. Jakoś mi się wybitnie nie chce, ale chyba potruchtam :wink: Podobno jest bardzo dużo zgłoszonych psów, ścisk pewnie będzie, shih dopiero 13.30 mają wejść na ring :roll:
Agnieszka, zdrowiej, musisz przyjechać... Yaki kciuki trzyma 8)

Posted

[quote name='pumilo']Nie mam jeszcze fotek maluszków, ale dzisiaj tak Mikołajkowo

Aniaczku pociesz sie, ze inni też mają w pracy nooo..... tyż nie za wesoło :lol: Pumilo, gdzie Ty masz taki raj na ziemi??????????

Posted

Widzalyscie dziewczyny ....zmiana sedziego.W zwiazku z choroba pana Jakubowskiego bedzie oceniala pani Supronowicz.Pumilo wystawa trwa dwa dni wiec moze nie bedzie takiego tloku.A kciuki bede trzymala mocno. :lol: :lol: :lol:

Posted

Chyba Was zle poinformowalam bo w sobote pana Jakubowskiego zastepuje pan Borkowski ,a w niedziele pani Supronowicz.Dziewiata grupa jest chyba w sobote.

Posted

[quote name='pumilo']

Pumilo, gdzie Ty masz taki raj na ziemi??????????

Za drzwiami mam taki raj :P
Ta to ma dobrze... ja to tylko suche krzaki i zaorane pole widzę :( A na wiosnę tyyyyle sobie poczekamy. Niechby chociaż święta piękne białe były :P

Posted

Najlepsze Szczenię w Rasie-MADAM BUTTERFLY Na Przykład

Najlepszy Junior w Rasie - SELENA Pumilo

Wczorajszy Zw. Rasy - MAGNAT Acte

Więcej tutaj

Wczoraj rozszyfrowałam Magnata :evilbat: On konkurencję przestrasza :ghost_2: :lol:

Posted

Mam jedno pytanie -czym czyścicie uszka shihtzakowi?
Mam preparat Otifree, ale jakos obawiam sie wlać mu to do ucha. Poradzcie mi co i jak mam robic . Z góry dziekuje :D.

Posted

Karolina, podstawa przy pielęgnacji uszu, to usunąć wszystkie włoski, ktore wyrastają z kanału słuchowego, tzn. ze środka ucha. Można je wyskubać palcami łapiąc po kilka włosków. Jak chcesz użyć jakiegoś preparatu, to podnosisz ucho i zwykle wkraplasz kilka kropelek preparatu do ucha. Można pomasować podstawę ucha. Bieżesz do ręki np. wacik kosmetyczny albo do zakamarków patyczek kosmetyczny, taki z watkami na końcach i zbierasz brudek. Nie można wkładać patyczków za głęboko, bo można uszkodzić ucho.
Każdy nowy preparat przed użyciem najlepiej wypróbuj na wewnętrznej stronie ucha, bo niektóre mogą podrażniać ucho. I najlepiej zawsze na opakowaniu sprawdzić jak stosować, ile wkraplać itd.
Po zabiegach ucho powinno zostać suche.

Posted

[quote name='pumilo']Najlepsze Szczenię w Rasie-MADAM BUTTERFLY Na Przykład

Najlepszy Junior w Rasie - SELENA Pumilo

Wczorajszy Zw. Rasy - MAGNAT Acte

Więcej tutaj

Wczoraj rozszyfrowałam Magnata :evilbat: On konkurencję przestrasza :ghost_2: :lol:Pumilo bardzo ciekawe odkrycie :lol:

Posted

Pumilo znowu Ci się należą zasłuzone gratulacje :angel: :angel: ,fotki śliczne i jak zawsze reportaż też :lol: również witam nową osobę na forum 8)

Posted

Pomęcze Was jeszcze troche i pozadaje kilka pytan..wiem ze moga być banalne..ale wole sie dopytac, podobno kto pyta nie błądzi :lol:
1. Czy warto wystawiać w klasie baby??
i 2. Czy na każdej wystawie jest klasa baby??

Posted

Zaczynać warto jak najwcześniej. Kiedyś można było zgłaszać do baby na prawie każdą wystawę, teraz ktoś wpadł na pomysł, że baby będzie tylko na klubówkach. Klubowa IX gr. będzie w Opolu, w kwietniu. Na pozostałych wystawach można zaczynać od szczeniaczka, od 6 mies. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...