Yaki Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A gdzie sie podziewa nasza Carotinka ,ona tez czeka na takie zloto biale pieknotki.
pumilo Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Yaki napisał(a):A gdzie sie podziewa nasza Carotinka ,ona tez czeka na takie zloto biale pieknotki. Nasze dziewczyny, Carotinka i Agnieszka pewnie się uczą pilnie :D Dziadziowi maluszków przekażę wszystkie dobre fluidy :angel: Niedawno miałam takie same maluszki, ale teraz już mu zazdroszczę takich rozkoszniaczków maleńkich, jak otworzą ślepka i zaczną przebierać grubiutkimi łapkami.
anushka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Yaki napisał(a):A gdzie sie podziewa nasza Carotinka ,ona tez czeka na takie zloto biale pieknotki. niewiem gdzie ona jest :cry: bardzo żadko tu zagląda,a szkoda... :cry: aaa własnie a Demi to też zaciążyła??? :o :lol:
Yaki Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Miejmy nadzieje ,pewnie Carotina tez czeka z niecierpliwoscia na wynik,a my na zdjecia :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 pumilo napisał(a):I jeszcze takie: No dobra, ja się napracowałam :lol: Inni, np. Anni :wink: piszą tylko, że skończył, tyle lat, obraził się itp., fotki proszę, fotki na poparcie słów :diabloti:O jejku, jakie przepiękne, aż mnie zatkało, zupełnie jak małeńkie buldożki, i gdybym nie przeczytała to bym pomuślała że to bulgotki
karolayna Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Od niedawna jestem szcżęsliwą włascicielka shih tzu z czego jestem bardzo zadowolona :)..i mam zamiar sie dołączyć do dyskuji :D
Cockerek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Witamy :P A napisz coś więcej o piesku? Może fotki jakieś nam tu pokażesz? :P
karolayna Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Psiaczek z hodowli Acte, mam 12 tygodni no i jest przecudowny,a fotki zaraz postaram sie wrzucic jakies.. :)
karolayna Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Mały problemi- nie wiem jak fotki wrzucic???
pumilo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Karolina, jak chcesz wyślij na mojego mejla i ja wstawię agata_hunek@op.pl Ja mam dzisiaj Krzysiową Panienkę
pumilo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Doszły. Zaraz pozmniejszam i wstawię. Ładniutki ten Twój piesio :fadein:
karolayna Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [img=http://img405.imageshack.us/img405/3392/200512040124yp.th.jpg]
pumilo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Piesek Karoliny. Zresztą po tej samej mamusi co Zyzio Agnieszki - trochę bracia, no nie? 8)
karolayna Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Dzięki za dodanie fotek..a wiesz ze ja jestenm ta Karolina co miała brać szczeniaka po Dixi :P (koleżanka Oli), a pozniej od P.Zientalskiego, a w końcu wylądowałam w Acte.. :)
pumilo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Jasne, że się domyślilam. Przynajmniej trafilaś na Olivera. Może to przeznaczenie? :wink: O jeszcze dostałam Oliverka, jak był malutkim niemowlaczkiem. Zaraz wstawię.
karolayna Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 W prawdzie Oliver na początku miał być suczką :D, ale teraz nie zamieniłam bym go na zadnego innego..Juz sie nie moge doczekac kiedy podrosnie i kiedy bede mogla debiutowac na wystawie :P, troche sie boje ale mam nadzieje ze będzie dobrze :)
pumilo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 karolayna napisał(a):W prawdzie Oliver na początku miał być suczką :D, ale teraz nie zamieniłam bym go na zadnego innego..Juz sie nie moge doczekac kiedy podrosnie i kiedy bede mogla debiutowac na wystawie :P, troche sie boje ale mam nadzieje ze będzie dobrze :) Nie ma się czego bać. Dobrze będzie na pewno :wink:
:) Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ale super fotki! Tyle sie tu dzialo jak mnie nie bylo :) Co tam u Was dziewczyny? Witam nowa osobe na naszym forum :) Sliczna masz psinke :) Caluski dla Was :)
Yaki Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Witam nowa forumowiczke i jej pieknego pieska ,a jak mu slicznie w blekitnej kokardce(czy to nie prorocze? :lol: :lol: ) Agnieszko jak tam przed wystawa,trzymamy kciuki,wygrywajcie.Pumilo Ty tez chyba startujesz z Klusia ?Powodzenia
Recommended Posts