Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Powiększa się nam właśnie shihtzakowa rodzinka. Rodzą sie dzieci Taszki i Magnata. Jest już czwórka maluszków :angel:
Krzysiek odbiera poród w pracy 8)
:thumbs:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nieee, to sunia kolegi TASHA Astarte Gold. Krzysiek nie wiedział co zrobić i zabrał ją ze sobą do pracy, żeby mieć na oku. Tasha jednak stwierdzila, że właśnie tutaj chce urodzić swoje pierwsze dzieci i Sysio odbiera poród w pracy :lol:

Posted

O rrrany! Strasznie się cieszę, że to już... :klacz: Hi, hi a Ty Agata masz pewnie ucho czerwone od telefonu?! :wink: Matko jedyna! Co ten Krzysiek teraz przeżywa :lol: , ależ to musi być cudowne uczucie! Pozdrów go koniecznie od nas, trzymamy kciuki :angel: . Informuj na bieżąco, Agatka!!!

Posted

Amelia, jakbyś zgadła z tym uchem :lol: Przykurcz mi sie w szyi zrobił, bo też pracuję z telefonem przy uchu :lol:
Najnowsze wieści, to szóstka maluszków. Doszła dziewucha. Teraz rozpoczęła się skomplikowana operacja logistyczna przetransportowania całej rodziny do domu. Znając Krzyśka, to udział w operacji weźmie sporo :wink: ludzi.

Posted

Łał..., fajnie -4 dziewczyny, 2 chłopaków :baby: :smilecol: . Gratulacje!!
Pumilo, jak tylko będziesz miała fotki, to wal jak w dym :D . O każdą informację tyż proooszę... :talker:

Posted

Położnik chyba sobie na uspokojenie łyknął :drinking: dostałam fotki szczeniaków, przynajmniej w podpisie było "pierwsze zdjęcia" ale jak zajrzałam, to były tam fotki z imprezki osiemnastkowej, też fajne :lol: ale chyba poczekam z pokazywaniem na właściwe :cunao:

Posted

:o :o tyle dzieci???no super :angel: :angel: czekamy na fotki :lol: ,powiedzcie mi jeszcze dlaczego mam nieaktywne wasze np. nicki :o :roll: są na czarno a powinny być niebieskie...to tak nie w temacie,na fotki bobasów czekam z utęsknieniem,nie mam czasu za bardzo na forum w pracyjestem od 6 do ok. 20..wybaczcie :drinking:

Posted

Nie mam jeszcze fotek maluszków, ale dzisiaj tak Mikołajkowo

Aniaczku pociesz sie, ze inni też mają w pracy nooo..... tyż nie za wesoło :lol:

Posted

Pumilo śliczne :o :o aż mi się zatęskniło za świętami :cry: już nie długo... :lol: pewnie to Twoje kwiaty :angel: bo czytałam na stronce że się tym zajmujesz,są poprostu piękne...chyba nie chiałabyś widzieć moich 8) trzeba mieć rekę do tego...tfu tfu tfu...piękne... :angel: :angel:

Posted

I jeszcze takie:

No dobra, ja się napracowałam :lol: Inni, np. Anni :wink: piszą tylko, że skończył, tyle lat, obraził się itp., fotki proszę, fotki na poparcie słów :diabloti:

Posted

:o :o ale maleńkie... :angel: :angel: życzę żeby zdrowo sie chowały,rozrabiały też zdrowo :lol: i zeby miały zdrowo kochających właścicieli :angel: :angel: noski w sam raz do zacałowania :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...