marynia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Anii, jak to "ostatnio rzadko tu bywasz"? Przecież ostatnio to wcale Cię tu nie było :hmmmm: Napisz co tam u Lumpa?
anushka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 marynia napisał(a):Anii, jak to "ostatnio rzadko tu bywasz"? Przecież ostatnio to wcale Cię tu nie było :hmmmm: Napisz co tam u Lumpa? :o no właśnie :cry:
pumilo Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 No właśnie czekamy :D To ja czekając wrzucę kilka fotek siostrzyczki Ameliowej Lilki :wink:
carotina Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 pumilo napisał(a):No właśnie czekamy :D To ja czekając wrzucę kilka fotek siostrzyczki Ameliowej Lilki :wink: ślicznotka :angel: :angel: :angel:
Yaki Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Pumilo jaka mala cudowna ,a jaka krociutka i pieknie katowana.Same ochy i achy, a jak sie pieknie ustawia.
Yaki Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ojej jak mi sie napisalo-krotka ,a nie potrafie poprawic ,przepraszam. To chyba z emocji ,bo czarno biale shitki to moja slabosc.
:) Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Yaki napisał(a):Ojej jak mi sie napisalo-krotka ,a nie potrafie poprawic ,przepraszam. To chyba z emocji ,bo czarno biale shitki to moja slabosc. Zdarza się każdemu :) Ja uwielbiam czerwone shihtzaczki. No i oczywiście białe :oops: :) :) :)
pumilo Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Yaki, moja też, oj moja też. :roll: I nawet jak 100 razy sobie powtarzam, że nie hoduje się dla koloru, tylko dla innych walorów, to jak mam 2 prawie identyczne i jeden jest czarno-biały, to wiem co wybiorę.... Amelia zrobiła mi dywersję :evil: :wink: gdyby wybrała biało-czarną sunię, to problem bym miała z głowy, a tak trudno mi będzie się rozstać z tą sunią. Zresztą TŻ i tak czuje pismo nosem :wink: Na przeglądzie miotu też najbardziej z suczek podobała się Lilka, no ale ona nie jest czarno-biała :-? Yaki, a jak chcesz coś poprawić w swoim poście, to kliknij w prawym rogu "zmień" popraw, i znowu wyślij i już :fadein:
:) Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 pumilo napisał(a):Yaki, moja też, oj moja też. :roll: I nawet jak 100 razy sobie powtarzam, że nie hoduje się dla koloru, tylko dla innych walorów, to jak mam 2 prawie identyczne i jeden jest czarno-biały, to wiem co wybiorę.... Amelia zrobiła mi dywersję :evil: :wink: gdyby wybrała biało-czarną sunię, to problem bym miała z głowy, a tak trudno mi będzie się rozstać z tą sunią. Zresztą TŻ i tak czuje pismo nosem :wink: Na przeglądzie miotu też najbardziej z suczek podobała się Lilka, no ale ona nie jest czarno-biała :-? Yaki, a jak chcesz coś poprawić w swoim poście, to kliknij w prawym rogu "zmień" popraw, i znowu wyślij i już :fadein: Mi sie tam czekoladka jednak najbardziej podoba... :)
Yaki Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Dzieki Pumilo ,chyba zafunduje sobie kurs komputerowy.
Amelia23 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 pumilo napisał(a): CC, jest przepiękna :o ! Mam do niej szczególny sentyment... Cudeńko! :lilangel:
anii Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 marynia napisał(a): Napisz co tam u Lumpa? Lump to jest psisko z charakterem... :roll: Ostatnio bylam u moich rodzicow, wrocilam do wawy we wtorek, a w niedziele brat mi przywiozl Lumpa. Niestety Lump nie podziela mojego entuzjazmu i normalnie sie na mnie obrazil, ze go wywiozlam od panci mamci. Nie chcial dzisiaj jesc (!!) ryzu z kurczakiem i marchewka (!!!) dopiero jak przyszedl TŻ i brat, to pies laskawie zabral sie do jedzenia... :evilbat: Ogolnie obrazomy smutas... Mam nadzieje, ze mu przejdzie za jakies dwa dni i znow sie stanie slodkim anolkiem, jakim byl ostatnio. Pumilo Piekne szczeniorki, normalnie cudenka!!!! Pisze o wszystkich, bo zagladam na Twoja strone i robie maslane oczy ;0
:) Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Hej.. Czemu sie nie odzywacie? Nic sie u Was nie dzieje? Ja znalazlam ostatnio jakiegos malego pluszowego pieska w szafie i dalam Zyziowi :) No i Zyziek sie z nim zaprzyjaznil i wszedzie go ze soba nosi :) Ma nowego przyjaciela 0X A Figa z zazdrosci porywryzala mu oczy :D :evilbat: :evilbat:
Amelia23 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 W tym miesiącu w "Mój Pies", jest przedstawiona nasza rasa :D . Śliczne psiaki z hodowli Vena. A moje sunie, w dalszym ciągu wszystko robią razem... :lol:
anushka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Amelia23 napisał(a): buahaha Bezica jakie spojrzenie :o :o rewelacja!!!świetnie razem wyglądają Amelia :angel: :angel: i siostrzyczka Lilki też jest cukiereczek :eating:
anii Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ja sie nie odzywam, bo nikt nie zareagowal na humory Lumpa :P Moze to i dobrze, bo juz mu minelo i wrocil do warszawskiej formy :lol: :lol: Amelia Ale masz cudony duet, wygladaja na bardzo zgodne?! Ehhh... Slicznotki!!!
Amelia23 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ania-k napisał(a): buahaha Bezica jakie spojrzenie :o :o rewelacja!!!świetnie razem wyglądają Amelia :angel: :angel: i siostrzyczka Lilki też jest cukiereczek :eating: Dzięki Ania! Mówię Ci, siostrzyczka Lili to taaaki miodeczek, że...achchch :D Dziewczyny tworzą naprawdę zgrany duet, z czego się bardzo cieszę :talker: tylko czasami Bezy mi żal :evilbat: :wink:
anushka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 anii napisał(a):Ja sie nie odzywam, bo nikt nie zareagowal na humory Lumpa :P Moze to i dobrze, bo juz mu minelo i wrocil do warszawskiej formy :lol: :lol: Amelia Ale masz cudony duet, wygladaja na bardzo zgodne?! Ehhh... Slicznotki!!! :o Anii o ja gooopia nie zauważyłam,że Lump zatęskniłza pańcią mamcią!!! :oops: :oops: mea kulpa :lol: dawaj fotki bo dawno go nie było i kocika tesh :lol: a co 8) Amelia za to jak się dotrą razem to będzie nie zła parka przyjaciółek :evilbat: ciekawe czy udostępnią ci miejsce :o :lol:
misiaczek Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Amelia23 napisał(a): PIĘKNE LALECZKI :buzi:
anii Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Amelia23 napisał(a): Amelia Koniecznie ustaw sobioe takie obrazek w podpisie!!
anii Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ania-k napisał(a):[o ja gooopia nie zauważyłam,że Lump zatęskniłza pańcią mamcią!!! :oops: :oops: mea kulpa :lol: dawaj fotki bo dawno go nie było i kocika tesh :lol: a co 8) Ania Sprobuje zrobic nowe fotki na nowej kanapie hihihihi A Lump to sie ostatnio zrobil taki macho :roll: 16 grudnia konczy cztery lata i chyba mu woda sodowa do glowy uderzyla. :evilbat:
Cockerek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Prześliczne pieski macie. I jakie zgodne :wink: :lol:
Bella11 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Na = Psy W Potrzebie = ktoś pisze o shi-thu na łańcuchu to chyba jakiś koszmar
lonka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Bella przeczytalam.Szok.Szczeniaka na lańcuchu.Trzeba powiadomić Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami.Powinni im zabrac tego szczeniaka.Kupuja maluchy i myślą że to maskotka pluszowa.
Recommended Posts